Švýcarsko – Slovensko 8:1 (kon.) | USA – Lotyšsko 4:2 (kon.) | Švédsko – Česko cz 2:4 (kon.)
Finsko – Itálie 3:0 (kon.)
konec
Švédsko
2:4 (2:0, 0:0, 0:4)
Česko
Čtvrtek 27.05.2021, 19:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Jakub FLEK - 2:4
     
    58:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hra bez gólmana se Švédům nevyplatila! JAKUB FLEK prodal své výborné bruslení a byl jako první a volného puku v útočném pásmu. Pak už ho zblízka neomylně poslal do sítě! Asistence: Dominik Kubalík.
    48:17 Lukáš KLOK - 2:3
     
    48:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Češi předvádějí bleskový obrat a dostávají se do vedení! Jan Kovář nahrál za kruhy LUKÁŠI KLOKOVI, který zkusil štěstí a procedil puk mezi betony švédského gólmana! Asistence: Jan Kovář.
    44:53 Jan KOVÁŘ - 2:2
     
    44:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na české straně, další úspěšná přesilovka znamená vyrovnání! Dominik Kubalík přihrál na úroveň brankové čáry, odkud Jiří Sekáč rychle poslal kotouč mezi kruhy. Tam úřadoval JAN KOVÁŘ, jehož pohotová rána zapadla mezi betony Reideborna! Asistence: Jiří Sekáč, Dominik Kubalík.
    41:10 Jakub VRÁNA - 2:1
     
    41:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! JAKUB VRÁNA držel puk v pravém kruhu pro vhazování a vzal to na sebe. Parádní střela švihem se zastavila až ve vzdálenějším horním rohu brány! Asistence: Matěj Stránský.
    15:02 Rickard RAKELL - 2:0
     
    15:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané proměňují přesilovku a zvyšují na 2:0! Adrian Kempe z levého kruhu přenesl hru na druhou stranu, volný RICKARD RAKELL si kotouč srovnal na čepeli a ranou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť. Asistence: Adrian Kempe, Magnus Nygren.
    12:08 Andreas WINGERLI - 1:0
     
    12:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hezká akce posílá reprezentaci Tří korunek do vedení. ANDREAS WINGERLI zavezl kotouč do útočného pásma a předal ho Maxu Fribergovi. Ten milimetrovou přihrávkou nabídl puk právě Wingerlimu na teč z předbrankového prostoru a Šimon Hrubec neměl šanci. Asistence: Max Friberg.
    Unikátní sběratelské relikvie. Získejte masku Tomáše Vokouna či jeho zápasový dres ze zlatého šampionátu 2010 v Německu.

    Ondřej Belák

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 13. Wingerli (Friberg), 16. Rakell (A. Kempe, Nygren) – 42. J. Vrána (M. Stránský), 45. Jan Kovář (Sekáč, D. Kubalík), 49. Klok (Jan Kovář), 59. Flek (D. Kubalík)


    Švédsko: Reideborn (Fasth) – Pudas, Tömmernes (C), Lööv, Pilut, Nygren, Dahlbeck (A), Sellgren – O. Lindberg, P. Lindholm, Rakell – Rasmussen, A. Kempe, M. Kempe – Sörensen, Lundeström, Olofsson – Frödén, Wingerli, Friberg.
    Česko: Hrubec (Will) – Hronek (A), D. Musil, Klok, Hájek, Šulák, Šustr, D. Sklenička – D. Kubalík, Jan Kovář (C), Zadina – Sekáč, Chytil, Blümel – M. Stránský, Špaček, Lenc – Smejkal, R. Hanzl (A), Flek – J. Vrána.

    Rozhodčí: Gofman, Romasko – Lazarev, Shalagin (všichni RUS).
    bahis siteleri