Česko – Velká Británie cz 6:1 (kon.) | Itálie – Kazachstán 3:11 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:4 (kon.)
Norsko – USA 1:2 (kon.) | Slovensko – Dánsko 2:0 (kon.) | Německo – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Rusko
Sobota 29.05.2021, 15:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Sergej TOLČINSKIJ - 1:4
     
    59:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto o dnešním vítězi. Alexandr Barabanov našel dlouhým pukem v útočném pásmu SERGEJE TOLČINSKIHO, který v klidu dovezl puk před branku a skóroval. Asistence: Alexandr Barabanov.
     
    57:51
    Reto Berra je pryč z branky a švýcarský tým to zkouší v šesti.
    52:38 Sergej TOLČINSKIJ - 1:3
     
    52:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Třetí branka v síti Berry a Rusové jsou hodně blízko k výhře. Anton Slepyšev prohodil puk do útočného pásma pro SERGEJE TOLČINSKIHO, jež sám proti brankáři uspěl a poslal třetí kotouč do sítě Švýcarů. Asistence: Anton Slepyšev, Ivan Provorov.
    50:26 Pavel KARNAUCHOV - 1:2
     
    50:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové bleskově odpovídají na vyrovnání a vrací se do vedení. Sergej Tolčinskij na pravé straně sice neustál souboj se soupeřem, ale dokázal nahrát ještě před branku. Tam byl připravený PAVEL KARNAUCHOV a puk tečoval přesně do sítě. Asistence: Sergej Tolčinskij, Alexandr Barabanov.
    48:12 Nico HISCHIER - 1:1
     
    48:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav. Andres Ambühl se parádně vytočil z rohu kluziště a po otočce nahrával před branku pro NICA HISCHIERA, ten parádně zavřel prostor a poslal puk do prázdné brance ruského týmu. Asistence: Andres Ambühl.
    38:35 Herzog nedostal kotouč za záda Samonova
     
    38:35
    Grégory Hofmann našel před brankou dobře postaveného Fabrice Herzoga, který sám před Samonovem nedokázal puk procedit za jeho záda.
     
    38:03
    Zpoza branky se vytočil na hranu brankoviště Dmitrij Voronkov a následně vystřelil. Jeho střela na přední tyčku pouze rozezněla tyč.
     
    37:35
    Tlak švýcarského týmu. Do jedné ze střel se dostal i Sven Andrighetto, ale narazil pouze na obětavý blok vyrobený v Rusku.
    35:01 Anton BURDASOV - 0:1
     
    35:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Mámu tu první branku zápasu a Rusové jdou do vedení. ANTON BURDASOV se dostal po pravé straně do útočného pásma, kde se dostal až před branku a nádherně vymetl horní roh švýcarské branky. Reto Berra byl bez šance na úspěch. Asistence: Emil Galimov.
     
    33:19
    Romain Loeffel vyhodil puk z vlastního obranného pásma a jsou z toho dvě minuty za zdržování hry.
    30:59 Nestěrov pálil do obrany Švýcarů
     
    30:59
    Reto Berra ztratil stabilit ve vlastní brance, ke střele se sice dostal Nikita Nestěrov, pálil ale do obětavého bloku před sebou.
     
    24:41
    Rušan Rafikov fauloval pronikajícího Tobiase Geissera a míří na trestnou lavici za podrážení.
    12:16 Meier z úhlu netrefil branku
     
    12:16
    Z hodně velkého úhlu zkusil vystřelit Timo Meier. Branku ale v šanci nedokázal trefit. Zamířil pouze do zadního mantinelu.
     
    10:47
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikita Zadorov – 2 min., držení).
    08:24 Diaz z dobré pozice trefil beton ruského brankáře
     
    08:24
    Corvi předložil puk pro Raphaela Diaze a ten měl volný prostor na středu útočného pásma. Z dobré pozice trefil jen beton Samonova.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Daniel Kinc

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 49. Hischier (Ambühl) – 36. Burdasov (E. Galimov), 51. P. Karnauchov (Tolčinskij, Barabanov), 53. Tolčinskij (Slepyšev, Provorov), 60. Tolčinskij (Barabanov)


    Švýcarsko: Berra (Nyffeler) – Diaz (C), Geisser, Loeffel, Siegenthaler, Frick, Heldner, Alatalo – Hofmann, Simion, Corvi – Ambühl (A), Hischier (A), Kurashev – Meier, Vermin, Andrighetto – Scherwey, Herzog, Bertschy – Rod.
    Rusko: Samonov (Bočarov) – Zadorov, N. Nestěrov, Gavrikov (A), Provorov, Ožiganov, Rafikov, Dronov – Voronkov, Slepyšev (C), Šalunov – Tolčinskij, P. Karnauchov, Barabanov – Ivan Morozov, Burdasov (A), E. Galimov – Timkin, Švec-Rogovoj, Kameněv.

    Rozhodčí: Bruggeman, Gouin – Constantineau, McCrank
    bahis siteleri