Česko – Velká Británie cz 6:1 (kon.) | Itálie – Kazachstán 3:11 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:4 (kon.)
Norsko – USA 1:2 (kon.) | Slovensko – Dánsko 2:0 (kon.) | Německo – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Itálie
3:11 (0:1, 1:2, 2:8)
Kazachstán
Sobota 29.05.2021, 11:15 • Riga Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Jegor ŠALAPOV - 3:11
     
    59:53
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši měli jednu velkou šanci, ale tu JEGOR ŠALAPOV nevyužil. No ale následně se do kombinace s Asetovem zapojil znovu a do prázdné branky přidává další gól. Asistence: Alichan Asetov a Arťom Lichotnikov.
    57:44 Viktor SVEDBERG - 3:10
     
    57:44
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Desítka je tady! O tu se postaral obr VIKTOR SVEDBERG, jenž dostal nabito na levý kruh a vymetl horní víko branky Fadaniho. Ten vůbec nevěděl, že inkasoval. Asistence: Arkadij Šestakov, Anton Sagadějev.
    56:07 Roman STARČENKO - 3:9
     
    56:07
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Krátce po buly se k puku dostává kazašský kapitán ROMAN STARČENKO, který z pravého kruhu napřáhl a švihem vymetl horní patro branky. Fadani byl bez šance. Asistence: Curtis Valk.
    54:38 Darren DIETZ - 3:8
     
    54:38
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši dohrávali přesilovku a dočkali se osmé branky. Autorem je DARREN DIETZ, který nahodil puk na Fadaniho od modré a jeho pokus tečoval buďto Valk nebo Magnabosco, ale Fadani na tuto teč neměl šanci reagovat. Za střelce označen střelec od modré, tedy Dietz. Asistence: Roman Starčenko.
    50:59 Alex PETAN - 3:7
     
    50:59
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové pokračují v divoké přestřelce. Autorem branky je ALEX PETAN, jenž obral o kotouč kazašskou defenzívu a v úniku forhendovým blafákem překonal brankáře Bojarkina. 3:7! Bez asistence.
    49:46 Arťom LICHOTNIKOV - 2:7
     
    49:46
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    ARŤOM LICHOTNIKOV se protáhl až před Fazia, potáhl si puk doprava a dokázal kotouč propasírovat mezi betonem a tyčkou! Asistence: Alexej Makljukov a Jegor Šalapov.
    47:01 Arťom LICHOTNIKOV - 2:6
     
    47:01
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Velkou chybu v italské defenzívě využívá ARŤOM LICHOTNIKOV, který se po špatném založení útoku Italů dostal do samostatného útoku. A kazašská jedenáctka ho zakončila perfektním blafákem do forhendu. Bez asistence.
    46:17 Curtis VALK - 2:5
     
    46:17
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Třiadvacet sekund před koncem přesilové hry využívají Kazaši další početní převahu. Po levé straně si před branku nabruslil CURTIS VALK, jenž bekhendem přehodil brankáře Fazia a zvyšuje už na 5:2. Asistence: Roman Starčenko.
    41:43 Peter HOCHKOFLER - 2:4
     
    41:43
    Itálie právě vstřelila branku!
    Ovšem Italové bleskově odpovídají. Po levé straně dopředu spěchal Markus Gander, kličkou pod hokejkou překonal soupeře a bekhendem poslal před branku. Tam se v nastalém chumlu nejrychleji zorientoval PETER HOCHKOFLER, který nakonec procpal kotouč až za Bojarkina. Asistence: Markus Gander.
    41:31 Nikita MICHAJLIS - 1:4
     
    41:31
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši ale následně využívají přesilovku! NIKITA MICHAJLIS dostal přihrávku od Starčenka a po pěkné kombinaci zvyšuje! Asistence: Roman Starčenko, Curtis Valk.
    34:59 Jevgenij RYMAREV - 1:3
     
    34:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši se na delší dobu usadili v útočném pásmu, a nakonec přidávají další gól. Autorem branky je JEVGENIJ RYMAREV, který dostal na pravé straně puk a poněkud zaskočil brankáře Fazia střelou někam nad rameno z velkého úhlu. Asistence: Alexander Šin, Jesse Blacker.
    32:31 Jegor PETUCHOV - 1:2
     
    32:31
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale Kazaši přece jenom branky dočkávají, JEGOR PETUCHOV zůstal neprosto nepokrytý před Faziem, a tak po přihrávce Asetova neměl problém překonat přesouvajícího se Fazia! Kazachstán jde opět do vedení! Asistence: Alichan Asetov a Ivan Stěpaněnko.
    24:37 Angelo MICELI - 1:1
     
    24:37
    Itálie právě vstřelila branku!
    Prakticky z následujícího útoku Italové srovnávají, opět tak platí staré dobré pořekadlo nedáš – dostaneš! Autorem branky je ANGELO MICELI, jenž se dostal před branku puk od Petana a srovnal! Asistence: Alex Petan, Daniel Frank.
    02:12 Roman STARČENKO - 0:1
     
    02:12
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilová hra! Tu využívá po devíti vteřina ROMAN STARČENKO, jenž přes brankoviště obdržel pas do ideální pozice na levou stranu. Fazio byl bez šance. Asistence: Curtis Valk, Nikita Michajlis.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jiří Michal

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 25. Miceli (Petan, Frank), 42. Hochkofler (Gander), 51. Petan – 3. R. Starčenko (Valk, Michajlis), 33. Petuchov (Asetov, Stěpaněnko), 35. Rymarev (Šin, Blacker), 42. Michajlis (R. Starčenko, Valk), 47. Valk (R. Starčenko), 48. Lichotnikov, 50. Lichotnikov (Makljukov, Šalapov), 55. Dietz (R. Starčenko), 57. R. Starčenko (Valk), 58. Svedberg (Šestakov, Sagadějev), 60. Šalapov (Asetov, Lichotnikov)


    Itálie: Fazio (50. Fadani) – Pietroniro, Trivellato, Glira, Spornberger, Miglioranzi, Casetti, Marchetti, Gios – Miceli, Petan (A), Frank (C) – Gander, Bardaro, Frigo (A) – Hochkofler, Giliati, Andergassen – Pitschieler, Deluca, Magnabosco.
    Kazachstán: Bojarkin (Šutov) – Dietz (A), Makljukov, Blacker, Svedberg, Šalapov, Stěpaněnko – Akolzin, Sagadějev, Ševčenko – Michajlis, Valk, R. Starčenko (C) – Šin, Šestakov, Rymarev – Paňukov, Savickij, Asetov (A) – Lichotnikov, Petuchov.

    Rozhodčí: Gofman (ROC), Sidorenko – Goljak (oba BLR), Šalagin (ROC)
    bahis siteleri