Plzeň – Most 3:4 (po pr.)
po prodl.
HBC Plzeň
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
HBC Most
Neděle 30.05.2021, 13:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga
    49:11 MARKYTÁN - 3:4
     
    49:11
    Most právě vstřelil branku!
    Dva body putují nakonec do Mostu! Plzeňané propadli, Singer se po pravé straně mířil směrem k plzeňské brance a nakonec předložil míček JAROMÍRU MARKYTÁNOVI, který z blízkosti prostřelil mezi nohama gólmana Kráčinu. Asistence: Jiří Singer.
    43:52 KEJŘ - 3:3
     
    43:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Most byl sice již v pěti, ale přesto se povedlo Mečounům srovnat! ONDŘEJ KEJŘ vypálil z velké dálky a jeho rána se zastavila k překvapení všech až v brance. Asistence: Richard Hurt, Tomáš Ulč.
    35:51 MARKYTÁN - 2:3
     
    35:51
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají dvojnásobnou přesilovku! Daniel Hnízdil dlouho otálel s přihrávkou, ale nakonec v pravý moment posunul míček přes střed hřiště na JAROMÍRA MARKYTÁNA, který z voleje propálil z pravého kruhu brankáře Kráčinu. Asistence: Daniel Hnízdil, Tomáš Chyba.
    29:53 ŠTĚPÁNÍK - 2:2
     
    29:53
    Most právě vstřelil branku!
    Sedm vteřin před koncem druhé třetiny srovnali Severočeši skóre! Daniel Hnízdil vyhrál vhazování přesně na RADIMA ŠTĚPÁNÍKA, jehož bomba z voleje skončila za zády Kráčiny, jenž se nestihl ani ohlédnout za střelou. Asistence: Daniel Hnízdil.
    24:32 LOKAJÍČEK - 2:1
     
    24:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni rychle otočili průběh zápasu! Richard Hurt sebral míček u levého mantinelu, proháčkoval se před branku a následně našel nabíhajícího VÍTA LOKAJÍČKA, který nezaváhal a snadno trefil volnou část branky. Asistence: Richard Hurt, Marek Švarc.
    23:04 SLANEC - 1:1
     
    23:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Petr Gřonka přihrával z pravé strany křížem před branku na MICHALA SLANCE. Jeden z obránců sice tečoval, ale skákající balonek Slanec skvěle trefil ze vzduchu a dostal ho za Svobodu. Rozhodčí Cícha a Danylec ještě chvíli váhali, zda nešlo o úder vysokou holí, ale nakonec gól uznali. Asistence: Petr Gřonka.
    06:50 VALENTA - 0:1
     
    06:50
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši se dostávají do vedení! Hnízdil vyhrál buly na JANA VALENTU, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Kráčina ani nezasahoval, protože se mu míček skryl za zády těl hráčů. Asistence: Daniel Hnízdil.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 24. Slanec (Gřonka), 25. Lokajíček (Hurt, Švarc), 44. Kejř (Hurt, Ulč) – 7. Valenta (Hnízdil), 30. Štěpáník (Hnízdil), 36. Markytán (Hnízdil, Chyba), 50. Markytán (Singer)


    HBC Plzeň: Kráčina (Košnar) – Hanuš, Pavlečka, Pokorný, Šilhán, Slanec, Štípek, Ulč – J. Benedikt, Gřonka, Hurt, Kejř, Kolařík, Kunzmann, Lokajíček, Malý, Pauer, Sus, Švarc
    HBC Most: Svoboda (Tyl) – Chyba, Kastner, Markytán, Valenta, Drenčko, Drož, Hnízdil, Krajíček, Remeš, Šimeček, Singer, Štěpáník.

    Rozhodčí: Cícha, Danylec
    bahis siteleri