Španělsko – Chorvatsko 2:1 (po pr.) | Nizozemsko – Francie 2:1 (kon.) | Portugalsko – Itálie 5:3 (po pr.)
Dánsko – Německo 2:2 (5:6 po pen.)
po prodl.
Portugalsko
5:3 (2:1)
Itálie
Pondělí 31.05.2021, 21:00 • Stadion Stožice, Lublaň • Mistrovství Evropy U21 • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
    119. Francisco CONCEIÇÃO - 5:3
     
    119
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! FRANCISCO CONCEIÇÃO dostal míč na útočnou polovinu, zbavil se svého strážce ve vápně pěknou zasekávačkou a poté prostřelil brankáře mezi nohama. Portugalsko si zahraje semifinále!
    110. JOTA - 4:3
     
    110
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalsko se dostává do vedení! JOTA si narazil s Romáriem Baró a poté přesnou přízemní ranou na zadní tyčku rozjásal fanoušky Portugalska.
    89. Patrick CUTRONE - 3:3
     
    89
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tomu říkám střídání! Sottil protančil po levém křídle až do vápna soupeře, načež milimetrovým pasem našel volného PATRICKA CUTRONEHO, jenž v samém závěru dokázal vyrovnat!
    60. Gianluca SCAMACCA - 3:2
     
    60
    Itálie právě vstřelila branku!
    To byl ťukec! Itálie po pár minutách znovu stahuje na jednobrankové manko. Tři rychlé přihrávky vyšachovaly obranu Portugalska a GIANLUCA SCAMACCA uklidil míč do prázdné branky.
    58. Gonçalo RAMOS - 3:1
     
    58
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalsko se znovu dostává do vedení o dvě branky! Po centrovaném míči z pravé strany se dostal k hlavičce Queirós, který jej přiťukl volnému GONCALU RAMOSOVI, jenž z první zakončil velmi jistě.
    45. Tommaso POBEGA - 2:1
     
    45
    Itálie právě vstřelila branku!
    Velmi důležitý gól do šatny pro psychiku italských fotbalistů! Nicolo Rovella rozehrál roh k hlavě Frattesiho, který prodloužil centr na malé vápno a TOMMASO POBEGA díky laxnímu bránění Dalota nadvakrát uklidil míč do sítě.
    31. Dany MOTA - 2:0
     
    31
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Italové jsou v nesnázích! Po půlhodině ztrácí už dva góly. I podruhé kapotovali po rohovém kopu. Braganca sklepl Vierův centr na DANYHO MOTU a ten pohotovou ranou z bezprostřední blízkosti znovu nedal Carnesecchimu šanci zakročit.
    6. Dany MOTA - 1:0
     
    6
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Skvělý úvod pro Portugalce, kteří jdou na konci šesté minuty do vedení! Vieira kopal roh na přední tyč, kde jeden z Italů balón prodloužil a DANY MOTA parádními nůžkami napnul síť za zády Marca Carnesecchiho. Vynikající orientace na malém prostoru.

    Radim Sochor

    Michal Břuchanský

    Branky: 6. Mota, 31. Mota (Braganca), 58. Ramos (D. Queirós), 110. Jota (Baró), 119. Conceição – 45. Pobega (Frattesi), 60. Scamacca (Frattesi), 89. Cutrone (Sottil)

    Karty:   120. Conceição (POR) – 55. Pobega (ITA), 62. Sala (ITA), 86. Lovato (ITA), 115. Cutrone (ITA)   91. Lovato (ITA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 1:5. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:18.
    Portugalsko: D. Costa – Dalot, D. Queirós (C), Leite – T. Tavares, G. Fernandes (75. Jota), Braganca (87. Baró), Vitinha, Ramos (69. F. Luís) – Vieira (86. Conceição), Mota (93. Leao).
    Náhradníci: Maximiano, Virginia – Conceição, Djaló, F. Luís, Jota, Leao, P. Pereira, F. Soares, Tomás, Baró, Conté.

    Itálie: Carnesecchi – Lovato, Del Prato (C), Ranieri, Bellanova (76. Zappa) – Frattesi, Rovella (81. Cutrone), Pobega (75. Maggiore), Sala (81. Sottil) – Raspadori, Scamacca (91. Ricci).
    Náhradníci: Cerofolini, Plizzari – Cutrone, Maggiore, Pinamonti, Pirola, Ricci, Zappa, Beruatto, Sottil, Maleh, Vogliacco.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni (FRA)
    bahis siteleri