Švýcarsko – Velká Británie 6:3 (kon.) | Kanada – Finsko 2:3 (2:3 po s.n.) | Slovensko – Česko cz 3:7 (kon.)
Itálie – USA 2:4 (kon.) | Rusko – Bělorusko 6:0 (kon.) | Německo – Lotyšsko 2:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
6:3 (2:1, 4:1, 0:1)
Velká Británie
Úterý 01.06.2021, 11:15 • Olympic Sports Cenre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:58 Brendan CONNOLLY - 6:3
     
    53:58
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden britský zásah na turnaji. Ostrované pěkně sehráli akci v útočném pásmu a z předbrankového prostoru puk do sítě dorazil BRENDAN CONOLLY. Asistence: Liam Kirk a Mike Hammond.
    37:45 Nico HISCHIER - 6:2
     
    37:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je NICO HISCHIER, který si vyměnil kotouč s Kurashevem a když obdržel krásnou nabídku do mezikruží, nezaváhal a skóroval přesně pod horní tyč. Asistence: Philipp Kurashev.
    36:09 Christoph BERTSCHY - 5:2
     
    36:09
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti helvétského kříže jsou při chuti a přidávají další branku. Nahození Raphaela Diaze tečoval z bezprostřední blízkosti CHRISTOPH BERTSCHY a je to 5:2. Asistence: Raphael Diaz a Tristan Scherwey.
    30:20 Christoph BERTSCHY - 4:2
     
    30:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Pár vteřin a Švýcaři mají dvougólový náskok. Tristan Scherwey našel pěknou přihrávkou před brankou CHRISTOPHA BERTSCHYHO, a ten kotouč protečoval za čáru. Asistence: Tristan Scherwey.
    30:07 Santeri ALATALO - 3:2
     
    30:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    SANTERI ALATALO využil přesilovku díky svému nahození od modré, které se před brankou odrazilo od Davida Phillipse a zapadlo přímo k tyči Bownsovy branky. Asistence: Enzo Corvi a Nico Hischier.
    25:34 Liam KIRK - 2:2
     
    25:34
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A britská přesilovka je úspěšná! Kdo jiný se mohl prosadit než LIAM KIRK. Ostrovní hvězdička se dostala k dorážce po střele jednoho ze svých spoluhráčů a neomylně poslala puk do odkryté klece. Asistence: Mark Richardson a Mike Hammond.
    16:42 Romain LOEFFEL - 2:1
     
    16:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hráči v červených dresech si berou vedení zpátky! ROMAINU LOEFFELOVI sice rána od modré čáry moc nesedla, kotouč se ale zatřepotal ve vzduchu a skončil až za zády překvapeného britského brankáře. Asistence: Tristan Scherwey a Jonas Siegenthaler.
    11:08 Liam KIRK - 1:1
     
    11:08
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Je rychle vyrovnáno! Po chybě ve švýcarské rozehrávce se kotouče zmocnil LIAM KIRK a střelou na vzdálenější tyč překonal gólmana Reta Berru. Bez asistence.
    10:31 Grégory HOFMANN - 1:0
     
    10:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je GRÉGORY HOFMANN, který rychle zpracoval pas od Corviho a přesnou střelou pod lapačku poslal Švýcary do vedení. Asistence: Enzo Corvi.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Mach

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 11. Hofmann (Corvi), 17. Loeffel (Scherwey, Siegenthaler), 31. Alatalo (Corvi, Hischier), 31. Bertschy (Scherwey), 37. Bertschy (Diaz, Scherwey), 38. Hischier (Kurashev) – 12. Kirk, 26. Kirk (Richardson, Hammond), 54. Connolly (Kirk, Hammond)


    Švýcarsko: Berra (41. Nyffeler) – Diaz (C), Müller, Loeffel (A), Siegenthaler, Untersander, Moser, Alatalo – Ambühl, Hofmann, Corvi – Hischier (A), Kurashev, Herzog – Meier, Vermin, Andrighetto – Scherwey, Mottet, Bertschy – Rod.
    Velká Británie: Bowns (41. Whistle) – D. Phillips, O'Connor, Richardson, Tetlow, Swindlehurst, Clements (A), Ehrhardt – Kirk, Hammond, Connolly – Perlini, Dowd (A), Lake – Myers, Duggan, J. Phillips (C) – Lachowicz, Hook, Venus – Betteridge.

    Rozhodčí: Fraňo, Šír – Hynek, Ondráček
    bahis siteleri