Bělorusko – Ázerbájdžán 1:2 (kon.) | Bosna – Černá Hora 0:0 (kon.) | Norsko – Lucembursko 1:0 (kon.)
Nizozemsko – Skotsko 2:2 (kon.) | Rumunsko – Gruzie 1:2 (kon.) | Anglie – Rakousko 1:0 (kon.)
Německo – Dánsko 1:1 (kon.) | Francie – Wales 3:0 (kon.)
konec
Nizozemsko
2:2 (1:1)
Skotsko
Středa 02.06.2021, 20:45 • Estádio Algarve (POR) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu z přípravného zápasu před startem odloženého mistrovství Evropy. Od dvaceti hodin a pětačtyřiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Nizozemskem a Skotskem!
     
    Nizozemsko

    Tým vedený Frankem de Boerem bude postrádat hvězdného stopera van Dijka, ale i bez něj může na evropském šampionátu zamíchat s kartami v rámci boje o medailové pozice. V základní skupině se potká se Severní Makedonií, Ukrajinou a Rakouskem. Kromě zraněného van Dijka bude Nizozemcům chybět také brankář Cillessen, který na poslední chvíli vypadl kvůli onemocnění koronavirem. Do šestadvacetičlenné nominace se vůbec nevešli hráči jako Bergwijn, El Ghazi nebo Kenny Tete. Na šampionát se naopak mohou těšit dva úplní nováčci – Jurrien Timber z Ajaxu a Cody Gakpo z PSV. Během březnového srazu Nizozemsko padlo v kvalifikaci na mistrovství světa 2:4 s Tureckem, ale pak si poradilo 2:0 s Lotyšskem a 7:0 s trpaslíkem z Gibraltaru.
    Nominace Nizozemska
     
    Skotsko

    Skotové musí být vděční, že UEFA před pár lety vymyslela projekt reprezentační Ligy národů. Bez této soutěže by se na mistrovství Evropy ani nekvalifikovali, protože ve skupině I obsadili za Belgií a Ruskem až třetí místo. Ostrované rozhodli o své účasti na turnaji až v nově zavedené baráži. V Hampden Parku nejprve porazili v penaltovém rozstřelu Izrael a 12. listopadu si na penalty poradili i se Srbskem. V březnových duelech kvalifikace na mistrovství světa remizovali s Rakouskem a Izraelem. Zároveň přidali povinnou výhru 4:0 nad Farskými ostrovy. Celá nominace se skládá z hráčů působících v Anglii a Skotsku. Mezi nejznámější jména patří Kieran Tierney z Arsenalu a Scott McTominay z Manchesteru United. Na Euru Skoty čekají Češi, Angličané a Chorvaté.
    Nominace Skotska
     
    Ani jedno z mužstev nebude mít výhodu domácího prostředí. Jako dějiště zápasu bylo vybráno Portugalsko. Konkrétně se jedná o Estádio Algarve.
     
    Úvodní sestavy:

    Nizozemsko: Krul – Dumfries, Timber, de Vrij, de Ligt, Wijndal – Wijnaldum (C), de Roon, F. de Jong – Weghorst, Depay.
    Náhradníci: Bizot, Stekelenburg – L. de Jong, Berghuis, Gravenberch, Klaassen, Koopmeiners, Malen, Promes, van Aanholt, van de Beek, Veltman.

    Skotsko: Gordon – Tierney, Hendry, Cooper, Robertson (C) – Armstrong, McGregor, Turnbull – Forrest, Dykes, Christie.
    Náhradníci: McLaughlin – Fraser, Gallagher, Gilmour, McKenna, McTominay, Nisbet, Taylor.

    Rozhodčí: Ferreira – Jesus, Costa (POR).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zahajovacího výkopu se zhostili Skotové, kteří nastupují ve světle modrých dresech. Nizozemci logicky v oranžovém.
     
    3
    Svěřenci Franka de Boera neměli jednoduchou situaci u vlastního vápna. Aktivně presující Turnbull jim tam balón sebral, ale ve finále se vše uskutečnilo bez zapojení Tima Krula.
     
    4
    Ryan Christie předvedl drobný faul na půlce, odkud Nizozemsko rozvíjí postupnou kombinaci. Nemůže u toho chybět Frankie de Jong.
     
    5
    Memphis Depay se snažil elegantně zkrotit oblouček od Wijndala a otočit se čelem Gordonovi. Přitom se ale dotkl míče rukou, což sudím neuniklo.
     
    7
    V žádném případě nesledujeme nějaký divoký úvod. Nizozemci rozjeli kolotoč krátkých přihrávek, se kterým nehodlají přestat.
     
    8
    Uspávací taktika málem přinesla kýžené ovoce. Denzel Dumfries každopádně zakončoval skoro z nulového úhlu a trefil jen vnější boční síť.
     
    9
    Turnbull nepřenesl míč přes půlící čáru. Územní převaha Nizozemců narůstá, stará se o to také krajní obránce Owen Wijndal
     
    10
    Kieran Tierney se rozhodl rozvířit stojaté vody ambiciózní střelou z dálky, jež ale proskákala vedle levé tyče Krulovy brány.
     
    11
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus už Skotům zakončení z dálky vyšlo na výbornou. Vše vzešlo z účinného napadání. Nizozemci pod tlakem ztratili míč a Krul ho pak lovil ze své sítě, když ho z nějakých dvaadvaceti metrů perfektně umístil k zadní tyči JACK HENRY.
    11. Jack HENDRY - 0:1
     
    12
    Z nizozemského pohledu mohlo být ještě hůř. Jedovatý pokus Lyndona Dykese Krul pracně vyrazil a pak ještě řešil centr Tierneyho.
     
    13
    Zatím je to souboj dvou rozdílných strategií. Nizozemci si dávají spoustu nedůležitých přihrávek, kdežto Skotové jdou přímočaře do zakončení zpoza vápna.
     
    14
    Memphis Depay si pohybem říkal o narážečku, ale ta přes zataženou skotskou defenzivu do místa určení neprošla.
     
    15
    Matthijs de Ligt šel odvážně mezi Christieho a Turnbulla. Získal na nich faul, ale rozehrávka z klidného středu pole až tak moc neřeší.
     
    17
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    V sedmnácté minutě už znovu platí nerozhodný stav! Georginio Wijnaldum hlavou sklepával příchozí nákop z hloubi pole pod sebe. MEMPHISE DEPAYE nikdo nehlídal a teď už bývalá hvězda Lyonu přesně vystřelila z prvního doteku ze svého pohledu k pravé tyči.
    17. Memphis DEPAY - 1:1
     
    18
    Timber přišel v souboji u postranní čáry o kopačku. Přesto vedl míč dále, než se konečně ozval hvizd portugalského sudího Ferreiry.
     
    19
    Skotové nechodí pro faul daleko. Proti de Vrijovi se už poněkolikáté provinil Lyndon Dykes, který šel do souboje s nebezpečně zvednutou nohou.
     
    20
    Denzel Dumfries měl smůlu v tom, že ho postranní sudí nesprávně viděl v postavení mimo hru. Mohla z toho být zajímavá akce na pravém kraji.
     
    22
    Po menší odmlce se o slovo přihasil i skotský výběr, jenomže James Forrest nasměroval hrubě nepovedený centr mimo hrací plochu.
     
    23
    Depay šel v rychlosti do kličky, aby se zbavil Hendryho. Mezitím přišel do kontaktu s Forrestem a sudí znovu píská ve prospěch Nizozemska.
     
    24
    Skotská aktivita v presinku trochu polevila. Nizozemci se prokombinovali na útočnou polovinu a hledají cestu do nějaké další šance.
     
    25
    Georginio Wijnaldum se mimo balon dostal do kolize s jedním ze soupeřů. Zvedal se poněkud ztěžka, ale měl by být schopen pokračovat.
     
    26
    Marten de Roon si dal míč daleko od nohy. Musel podstoupit souboj s McGregorem, v němž dle názoru rozhodčích fauloval. Vypadalo to ale všelijak.
     
    27
    Lyndon Dykes byl na hranici pravidel zastaven těsně před šestnáctkou. O vteřinu později tam skončil na zemi i Christie, ale hvizd se k nelibosti Skotů neozval.
     
    28
    Depay rozběhl Wijndalduma, jenž se musel kvůli Hendrymu zastavit. Rychlá rozehrávka po odpískaném faulu Nizozemcům nepomohla.
     
    29
    Skotské nadšení ze vstřeleného gólu skutečně trvalo jen chvíli. Už několik minut se hraje na opačné straně, byť ani Nizozemci nemají žádná zakončení.
     
    30
    Vypadá to, že Frank de Boer chystá velmi brzké změny v sestavě. U lavičky už jsou připraveni Klaassen a Gravenberch.
     
    31
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Ryan Gravenberch.
     
    31
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Frenkie de Jong, přichází Davy Klaassen.
     
    32
    Gravenberch se okamžitě zapojil do hry, jenže neodhadl sílu diagonální přihrávky k nabíhajícímu Dumfriesovi. Bude se kopat od branky Craiga Gordona.
     
    33
    Obraz hry je už delší dobu stejný. Nizozemci si přihrávají na půlce, ale když se mají přiblížit pokutovému území, tak zasáhne stažená obrana Skotska.
     
    34
    Timber trochu zahnal Dumfriese, jehož těžký pas proletěl až za vzdálenější postranní čáru, kde chtěl situaci zachránit Owen Wijndal.
     
    35
    Marten de Roon si pomohl nedovoleným zákrokem na Turnbulla, pro kterého je to v jednadvaceti letech premiéra za národní tým.
     
    36
    James Forrest nedoručil centr na Dykese, u kterého perfektně zasáhl Stefan de Vrij. Něco se může stát na základě nařízeného rohového kopu.
     
    37
    Memphis Depay pomohl defenzivně vyhraným vzdušným soubojem. Zpátky do ohně čepoval míč Forrest, ale také v tomto případě našel jen připravené stopery.
     
    38
    Ryan Christie dostal do nohy přihrávku od Forresta, nicméně na okraji velkého vápna se nechal snadno odzbrojit de Roonem. Timber zanedlouho zastavil Tierneyho za cenu dalšího rohu.
     
    39
    Ani teď se Skotové šance nedočkali. Hlavní rozhodčí viděl v pokutovém území nějaký útočný faul. Těžko ale odhadnout, co přesně se mu nepozdávalo.
     
    40
    Denzel Dumfries neohroženě postupoval vstříc Gordonovi. Důležitou stopku mu vystavil Cooper, i když definitivní konec akce to ještě není.
     
    41
    Za čtyřicet minut hry se nám ještě pořádně neukázal nizozemský útočník Wout Weghorst. Třeba se to změní po standardní situaci rozehrané de Ligtem.
     
    42
    Právě Matthijs de Ligt se ve velké rychlosti snažil narazit míč s Depayem. Nešetrně ale sestřelil Hendryho a stal se prvním hráčem se žlutou kartou na kontě.
     
    43
    Skotům nevyšla kombinace v rychlosti okolo půlící čáry. Jedna z přihrávek zmizela v autu a tlak Nizozemska může pokračovat.
     
    45
    Papírově domácí mužstvo nikam nespěchá. Nejraději by dohrálo první půli s míčem na kopačkách v bezpečné vzdálenosti od Tima Krula.
     
    45+1
    Ryan Gravenberch nakopával do šestnáctky, jenže Cooper bezpečně odehrál míč směrem na sedmadvacetiletého středopolaře Calluma McGregora.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je za námi úvodní poločas, který byl zajímavý pouze ve druhé desetiminutovce. Skotové měli jednu silnější pasáž, kdy mnohokrát vystřelili z delší vzdálenosti. Jedna taková rána skončila dokonce gólem, prosadil se obránce Hendry. Hned vzápětí ho nedokázal napodobit Dykes a tím se obraz hry vrátil do zajetých kolejí. Nizozemci vytěžili z velké územní převahy vyrovnání Depaye. Asistoval mu Wijnaldum, kterého společně s Frenkiem de Jongem trenér de Boer stáhl už v 31. minutě.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Na Estádio Algarve je vše připraveno k zahájení druhé půle. Vypadá to, že na trávník nepřišel žádný hráč z řad náhradníků.
     
    48
    Marten de Roon si počínal v rozporu s pravidly, když srovnal se zemí Christieho. Jinak se toho na hřišti moc zajímavého neděje.
     
    49
    Moc napínavý nebyl ani skotský centr z levé strany, jenž se stal snadnou kořistí pro třiatřicetiletého gólmana Tima Krula. Následoval Christieho faul na Dumfriese.
     
    50
    V první půli nevýrazný Weghorst nabídl míč na levý okraj velkého vápna Wijndalovi, který ale poslal centr do první překážky v dresu soupeře.
     
    51
    Nic nenasvědčuje tomu, že se něco změní na poklidném průběhu zápasu. Tento úmysl měl McGregor, který nedal ideální pas v ofsajdu se nacházejícímu Robertsonovi.
     
    52
    Craig Gordon zachoval chladnou hlavu ve chvíli, kdy měl těsně před sebou napadajícího Depaye. S rozvahou odkopnul míč, co nejdál to šlo.
     
    53
    Wijndalovi trošku schází odvaha v podpoře ofenzivy. Centr přišel od jiného z Nizozemců, Cooper ve zmatcích vymyslel patičku na rohový kop.
     
    54
    Denzel Dumfries byl precizně ubráněn Tierneym. Navíc se míče dotkl poslední, takže na programu je Gordonova rozehrávka nakrátko.
     
    55
    Callum McGregor a jeho rychlá přechodová fáze. Hledal na hrotu Dykese, který ale tvrdě vrazil do devětadvacetiletého stopera Stefana de Vrije.
     
    56
    Wout Weghorst i v pádu rozdal míč na levý kraj, jenže Wijndal i v tomto případě přihrával směrem k vlastní brance. Moment překvapení se nekonal.
     
    57
    Depay dostal míč do běhu. Nalevo od pokutového území cpal přízemní centr na Weghorsta, ovšem ten na jednoho ze stoperů nevyzrál.
     
    58
    Stuart Armstrong zezadu strčil Dumfriese, jenž se ihned zřítil k zemi. Bude se konat standardka v podobě Depayova centru.
     
    59
    Lyndon Dykes Depayovu nabídku znegoval povedenou hlavičkou. Stále tedy platí, že se od vyrovnání na 1:1 neurodila žádná branková příležitost.
     
    59
    Kieran Tierney se nebál jít do souboje jeden na jednoho s Dumfriesem. Byl v něm faulován a to znamená skotskou standardku z levého křídla.
     
    60
    Hodně nepovedená rozehrávka Armstronga. Kratší přihrávku po zemi jeden z jeho spoluhráčů nezpracoval a vše skončilo až u kopaček Craiga Gordona.
     
    61
    Stuart Armstrong chtěl své zaváhání napravit. Rozběhl se po levém křídle, ale zkušený Klaassen jej čistým způsobem vytlačil do zámezí.
     
    61
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Lyndon Dykes, přichází Kevin Nisbet.
     
    61
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází James Forrest, přichází Ryan Fraser.
     
    62
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Liam Cooper, přichází Declan Gallagher.
     
    63
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Provedená střídání se Skotům vyplatila téměř okamžitě! Andrew Robertson odhlavičkoval centr Depaye a zahájil rychlý protiútok, do kterého se sám zapojil seběhnutím z levého křídla. Fantasticky provedením centrem našel u zadní tyče nově příchozího KEVINA NISBETA a tomu stačilo nastavit pravačku, aby z jednoduché pozice vrátil Skotsku vedení.
    63. Kevin NISBET - 1:2
     
    65
    Pro zápas jako takový je rozdílový gól určitě přínosem. Nizozemci budou muset být trochu odvážnější v na útočné třetině, aby s nepříznivým stavem něco udělali.
     
    66
    Frank de Boer bude reagovat výrazným promícháním sestavy. Poblíž hřiště už postávají minimálně tři čerství hráči nizozemské reprezentace.
     
    67
    Memphis Depay šel sám proti třem. Spolehlivě fungující obrana jeho hrátky zastavila rezolutním odkopem až k brankáři Timu Krulovi.
     
    68
    Tentokrát to byl Kieran Tierney, který si s přehledem poradit s dalekonosným centrem. V těchto případech je dnes v pokutovém území Weghorst úplně nulový.
     
    68
    Nisbet málem přidal ke gólu i asistenci! U pokutového území šikovně narazil Turnbullovi, který mohl okořenit svůj debut přesným zásahem. Ze střední vzdálenosti však přestřelil.
     
    69
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Owen Wijndal, přichází Patrick van Aanholt.
     
    69
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Quincy Promes.
     
    69
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Jurriën Timber, přichází Steven Berghuis.
     
    69
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Kieran Tierney, přichází Scott McKenna.
     
    69
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Andrew Robertson, přichází Greg Taylor.
     
    71
    Nyní jsem hodně zvědav na to, jak bude skotská obrana fungovat bez Robertsona s Tierneym. Bránění rohového kopu nyní nebylo úplně stoprocentní, veškeré zmatky se přesto obešly bez zakončení.
     
    72
    Memphis Depay se neustále snaží něco vymyslet. Nyní nastřeloval míč na malé vápno, odkud ho musel odkopnout až jeden z dobře postavených zadáků.
     
    73
    Držení míče: 60 % – 40 %.
     
    74
    Nizozemsko po odchodu mladého Timbera přešlo na čtyřobráncový systém. Kromě Promese dorazil povzbudit útočné řady i Steven Berghuis.
     
    75
    Denzel Dumfries byl vytlačen k rohovému praporku, kde se o něj čistým způsobem postarali Taylor a Armstrong. Resultuje z toho jen odkop od velezkušeného Gordona.
     
    76
    Patrick van Aanholt inkasoval nějakou ránu do hlavy. Hvizd žádný faul ale nesignalizoval, nařízeno je autové vhazování rychlíka Ryana Frasera.
     
    77
    Steven Berghuis dostal přesný pas ze středu hřiště. McKenna mu ale nedal šanci vyniknout, což vesměs platilo i během následného rohového kopu.
     
    78
    Promes odletěl od Hendryho, jehož postrčení nebylo moc intenzivní, ale sudímu Ferreirovi to stejně stačilo k nařízení nebezpečného trestňáku.
     
    79
    Memphis Depay nedaleko od rohu šestnáctky míč nikomu nepůjčil. Tvrdou ranou však sestřelil McGregora, který bude potřebovat trochu času, aby se z rány do hlavy otřepal.
     
    80
    Čtvrtý nizozemský roh přinesl prachmizerný centr. Depayův druhý pokus vypadal nadějněji, ale Nisbet před de Vrijem odklidil míč do bezpečí.
     
    81
    První nizozemská šance, které neskončila gólem! Centr z rohového kopu Gordon vyboxoval k dalším protihráčům. Depay zprava pálil na přední tyč a osmatřicetiletý gólman vyrazil tečovaný pokus do zámezí.
    81. Memphis Depay (NED)
     
    81
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází David Turnbull, přichází Billy Gilmour.
     
    82
    Scott McKenna ve vzdušném souboji trefil Depaye rukou do hlavy. Ani této standardky však Nizozemci nevyužili, Depay našel hlavy obránců a de Roon nakonec fauloval vyvážejícího Armstronga.
     
    83
    Z podobné pozice budou kopat také Skotové. Zasloužil se o to tvrdě dohraný Ryan Christie. Asi se bude jednat o centr z levé části hřiště.
     
    84
    Armstrongův pas byl rovněž odhlavičkován do míst, kde si Depay vyšlápl Christieho. Sudí si vystačil se slovní domluvou.
     
    85
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Stefan de Vrij, přichází Luuk de Jong.
     
    86
    Z jinak prázdných tribun sleduje utkání také Virgil van Dijk, jenž se nadcházejícího šampionátu nemůže zúčastnit kvůli zranění kolena. Moc spokojen s výkonem svých kolegů být nemůže.
     
    87
    Greg Taylor se důrazně tlačil přes Berghuise, nicméně si nepřipravil dobrou výchozí pozici pro centr. Balon bude patřit Nizozemcům.
     
    88
    Neplánovaně vymyslel nebezpečnou situaci van Aanholt. Přízemní pas propadl napříč celým vápnem. Skotové měli štěstí, že Luuk de Jong dobíhal k vzdálenější tyči pozdě.
     
    89
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Skotové jsou potrestáni za narůstající nedisciplinovanost gólem na 2:2! Jack Hendry fauloval MEMPISE DEPAYE pár decimetrů před pokutovým územím, odkud se sedmadvacetiletý útočník trefil parádní křižnou dělovkou. Gordon se stihl pouze ohlédnout k levé tyči, za kterou míč nádherně zapadl.
    89. Memphis DEPAY - 2:2
     
    90
    Declan Gallagher eliminoval hrozbu z centru de Roona. Tlak Nizozemců definitivně zastavil až ambiciózní pokus z dvaceti metrů od Gravenbercha, jenž se zařadil mezi ty hodně nepovedené.
     
    90+1
    V první ze tří nastavených minut dostal Gordon přetěžkou malou domů. Nizozemci zkusili aktivně presovat, jenže Patrick van Aanholt to v jednom ze soubojů přehnal s důrazem.
     
    90+2
    Narážečka u pravé autové čáry mezi Fraserem a Christiem nevyšla. I kdyby byla ona přihrávka přesnější, tak by se mával ofsajd.
     
    90+3
    Skotové se při poslední akci zápasu zatáhli velmi hluboko. Jack Hendry uklidil příchozí míč na roh, ale ten už portugalská parta rozhodčích nenechala rozehrát.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Nebyl to bůhvíjak atraktivní zápas, nicméně velká úspěšnost v efektivitě střelby to hned ve čtyřech případech vynahradila. Hlavně Skotové vytěžili z minima maximum. Hendry v jedenácté minutě otevřel skóre zakončením zpoza šestnáctky a střídající Nisbet zase po změně stran zúročil skvělou práci Robertsona. Na obě tyto trefy mnohem aktivnější Nizozemci ale odpověděli. Respektive tak učinil jen jeden muž. Memphis Depay v 17. minutě využil sklepnutí od Wijnalduma a pár desítek vteřin před závěrečným hvizdem překonal Gordona i krásným projektilem z přímého kopu.
     
    Již tuto neděli čeká Skoty poslední test před startem evropského šampionátu. Utkají se s papírově slabším Lucemburskem, kdežto Nizozemce prověří výběr Gruzie.
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 3 – 3
    Střely mimo: 6 – 2
    Držení míče: 61 % – 39 %
    Rohové kopy: 7 – 2
    Ofsajdy: 3 – 2
    Fauly: 15 – 17
    Žluté karty: 1 – 0.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:50:51)

    Michal Břuchanský

    Branky: 17. Depay, 89. Depay – 11. Hendry, 63. Nisbet

    Karty:   42. de Ligt (NED)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:17.
    Nizozemsko: Krul – Dumfries, Timber (69. Berghuis), de Vrij (85. L. de Jong), de Ligt, Wijndal (69. van Aanholt) – Wijnaldum (C) (31. Gravenberch), de Roon, F. de Jong (31. Klaassen) – Weghorst (69. Promes), Depay.
    Náhradníci: Bizot, Stekelenburg – L. de Jong, Berghuis, Gravenberch, Klaassen, Koopmeiners, Malen, Promes, van Aanholt, van de Beek, Veltman.

    Skotsko: Gordon – Tierney (69. McKenna), Hendry, Cooper (62. Gallagher), Robertson (C) (69. Taylor) – Armstrong, McGregor, Turnbull (81. Gilmour) – Forrest (61. Fraser) Dykes (61. Nisbet), Christie.
    Náhradníci: McLaughlin – Fraser, Gallagher, Gilmour, McKenna, McTominay, Nisbet, Taylor.

    Rozhodčí: Ferreira – Jesus, Costa (POR)
    bahis siteleri