Ukrajina – S. Makedonie 2:1 (kon.) | Dánsko – Belgie 1:2 (kon.) | Nizozemsko – Rakousko 2:0 (kon.)
konec
Ukrajina
2:1 (2:0)
Severní Makedonie
Čtvrtek 17.06.2021, 15:00 • Arena Națională (Bukurešť) • Mistrovství Evropy • Skupina C
Předzápasové kurzy
    57. Ezgjan ALIOSKI - 2:1
     
    57
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Severní Makedonie se poprvé prosazuje! Ezgjan Alioski to zkoušel zakončením k pravé tyči, kam se sice vydal Buščan, který vyrážel pouze před sebe, kde byl s dorážkou úspěšný právě EZGJAN ALIOSKI.
    34. Roman JAREMČUK - 2:0
     
    34
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A je tu druhá ukrajinská trefa! Makedonská obrana si totiž nepohlídala náběh ROMANA JAREMČUKA, který tak pelášil sám na branku. Ukrajinský útočník to zkoušel přízemním zakončením na přední tyč, s čímž Dimitrievski moc nepočítal. Ve hře byl ofsajd, jenomže Jaremčuk dokonalým způsobem načasoval svůj náběh za obranu.
    29. Andrij JARMOLENKO - 1:0
     
    29
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Po následném rohovém kopu tu máme úvodní branku zápasu! Ukrajina si totiž vybojovala rohový kop z levé strany, který plachtil směrem na přední tyč. Tam se povedlo Karavajevovi patičkou prodloužit míč na zadní konstrukci, kde se na dlouhou nohu dokázal prosadit ANDRIJ JARMOLENKO.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    David Suchý

    Branky: 29. Jarmolenko (O. Karavajev), 34. Jaremčuk (Jarmolenko) – 57. Alioski

    Karty:   43. Šaparenko (UKR) – 59. D. Velkovski (MAK), 83. Avramovski (MAK)

    Neproměněná penalta: 84. Malinovskyj (UKR), brankář Dimitrievski zneškodnil – 57. Alioski (MAK), brankář Buščan zneškodnil


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:8.
    Ukrajina: Buščan – O. Karavajev, Zabarnyj, Matvijenko, Mykolenko – Stěpaněnko – Jarmolenko (C) (70. Cygankov), Šaparenko (78. Sydorčuk), Zinčenko, Malinovskyj (90+2. Sobol) – Jaremčuk (70. Besedin).
    Náhradníci: Pjatov, Trubin – Besedin, Dovbyk, Tymčyk, Cygankov, Marlos, Sudakov, Sobol, Sydorčuk, Kryvcov, Makarenko.

    Severní Makedonie: Dimitrievski – S. Ristovski, D. Velkovski (85. Tričkovski), Musliu – Nikolov (46. Trajkovski), A. Ademi (85. Ristevski), Spirovski (46. Čurlinov), Alioski – E. Bardhi (77. Avramovski) – Pandev (C), Elmas.
    Náhradníci: Šiškovski, Jankov – Avramovski, Bejtulaj, Ristevski, M. Ristovski, Kostadinov, Hasani, Čurlinov, Trajkovski, Tričkovski, Radeski.

    Rozhodčí: Rapallini (ARG) – Belatti (ARG), Bonfá (ARG)

    Diváci: 10001
    bahis siteleri