Trnava – B. Bystrica 4:0 (kon.) | Ružomberok – FC Košice 3:0 (kon.) | Sparta – Hostouň 8:1 (kon.)
Slovácko – Vyškov 6:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
8:1 (2:1)
TJ Sokol Hostouň
Úterý 22.06.2021, 17:30 • TCM Strahov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90. POLIDAR - 8:1
     
    90
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Karabec vyslal nahrávku na pravou stranu, kde se k míči dostal Minčev. Jeho nahrávka pod sebe našla MATĚJE POLIDARA, který trefil odkrytou branku.
    75. KARABEC - 7:1
     
    75
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sedmá branka Sparty je na světě! Pančevovi se odkop moc nepovedl a soupeř se tak dostal do pokutového území. Tam došlo k několika zablokovaným střelám, až se přesně k tyči dokázal prosadit ADAM KARABEC.
    69. KARLSSON - 6:1
     
    69
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu vedení o pět branek! Jeden z hráčů Hostouně zbytečně riskoval u svého pokutového území, kde přišel o míč. K němu se dostal DAVID MOBERG KARLSSON, který přehodil brankáře Pančeva.
    61. MINČEV - 5:1
     
    61
    Sparta právě vstřelila branku!
    Schyluje se k velkému debaklu, je tu pátý zářez! Pražané rozjeli další rychlou protiakci, při které se Trávníkovi povedlo na levém křídle vysunout MARTINA MINČEVA, který jednoduše obstřelil vyběhnuvšího Pančeva.
    59. KARABEC - 4:1
     
    59
    Sparta právě vstřelila branku!
    V krátkém časovém sledu je tu další branka Sparty! Hostouň chybovala v rozehrávce a do vyložené šance se tak dostal ADAM KARABEC. Jeho rána levou nohou směřovala přesně do protipohybu brankáře.
    48. MINČEV - 3:1
     
    48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tu máme další branku Sparty! Hostující obrana naprosto propadla a za ní se tak zjevil osamocený Drchal, který si před prázdnou brankou všiml volného MARTINA MINČEVA, jenž měl snadnou práci.
    45. Krejčí ST. - 2:1
     
    45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou v závěru poločasu zpět do vedení! Po rychlém protiútoku se Dočkalovi povedlo vysunout Pavelku, který ještě servíroval míč napříč malým vápnem, kde se nacházel LADISLAV KREJČÍ STARŠÍ.
    32. FOTR - 1:1
     
    32
    Hostouň právě vstřelila branku!
    Obrovský šok, Hostouň totiž srovnává krok! Tetour odkopával míč na opačnou stranu, kde došlo k prodloužení. Do pokutového území nakonec proletěla nahrávka na OSKARA FOTRA, který z otočky propálil Holce.
    10. Krejčí ST. - 1:0
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme čekali deset minut! Pražané to zkoušeli přenesením hry na levou stranu, kde se po kombinaci dostal k míči Hanousek, jehož střílenou nabídku dopravil hlavou do sítě LADISLAV KREJČÍ STARŠÍ.

    David Suchý

    Branky: 10. Krejčí st., 45. Krejčí st., 48. Minčev, 59. Karabec, 61. Minčev, 69. Karlsson, 75. Karabec, 90. Polidar – 32. Fotr

    Karty:   80. Vitík (SPA) – 35. Kubáň (HOS), 83. Miker (HOS)


    Rohy: 13:3.
    AC Sparta Praha: 1. poločas: Holec – Gabriel (C), Štetina, Vitík, Hanousek – Wiesner, Sáček, Dočkal, Pavelka, Krejčí st. – Pulkrab
    2. poločas: Kotek – Vindheim, Vitík, Panák, Polidar – Karlsson, Souček, Trávník, Karabec, Minčev – Drchal

    TJ Sokol Hostouň: Tetour (46. Pančev) – Zahranyčnij, Kabele, Charvát, Mentberger, Hovorka, Pavlík, Kosík, Kubáň, Fotr (53. Miker), Kulhavý, (53. Gajdošík).
    bahis siteleri