Švédsko – Polsko 3:2 (kon.) | Slovensko – Španělsko 0:5 (kon.) | Německo – Maďarsko 2:2 (kon.)
Portugalsko – Francie 2:2 (kon.)
konec
Slovensko
0:5 (0:2)
Španělsko
Středa 23.06.2021, 18:00 • Estadio Olímpico de Sevilla (Sevilla). • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
    71. Juraj KUCKA - 0:5
     
    71
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je debakl. Laporte prodloužil v malém vápně míč pro P. Torrese, jehož zakončení zblízka Dúbravka ještě se štěstím vyrazil, ovšem JURAJ KUCKA poté smolně tečoval balón do vlastní sítě.
    67. Ferrán TORRES - 0:4
     
    67
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól v síti slovenského mužstva. Sarabia z pravé strany pokutového území načasoval přesnou přihrávku pro FERRÁNA TORRESE, který krásně patičkou poslal míč za bezmocného gólmana. Útočník Manchesteru City se tak uvedl tím nejlepším možným způsobem.
    56. Pablo SARABIA - 0:3
     
    56
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Není sice odehrána ještě hodina hry, ale troufám si říct, že tohle už Španělé nepustí. Alba dostal přihrávku na levou hranici pokutového území, následně si všiml volného spoluhráče na středu, kterému ihned adresoval přihrávku a PABLO SARABIA tečoval hezky míč do vzdálenější tyče, od které se balón odrazil do brány. Tady neměl Dúbravka moc velkou šanci zasáhnout.
    45+3. Aymeric LAPORTE - 0:2
     
    45+3
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu mohl odkopnout míč do bezpečí Hromada, ale to se mu vůbec nepovedlo, následně stačil Moreno dostihnout balón před brankovou lajnou, z ostrého úhlu jej poslal vzduchem na střed pokutového území, kde do protipohybu brankáře hlavičkoval AYMERIC LAPORTE, míč zaplul k pravé tyči.
    30. Martin DÚBRAVKA - 0:1
     
    30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně smolný moment pro slovenský tým. Vše začalo nepřesnou rozehrávkou Pekaríka, Sarabia si zpracoval míč, jeho krásná střela se odrazila od břevna do vzduchu, míč se následně snesl zpět před bránu a MARTIN DÚBRAVKA si jej nešťastnou tečí srazil za brankovou lajnu.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Petr Frömel

    Branky: 30. Dúbravka (Sarabia) (vla.), 45+3. Laporte (G. Moreno), 56. Sarabia (Alba), 67. F. Torres (Sarabia), 71. Kucka (P. Torres) (vla.)

    Karty:   12. Duda (SVK), 90+4. Škriniar (SVK) – 40. S. Busquets (ESP), 60. Alba (ESP)

    Neproměněná penalta: 12. Morata (ESP), brankář Dúbravka zneškodnil


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:9. Střely mimo: 2:6. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:7.
    Slovensko: Dúbravka – Pekarík, Šatka, Škriniar, Hubočan – Haraslín (69. Suslov), Kucka, Hromada (46. Lobotka), Mak (69. Weiss) – Hamšík (C) (90. Bénes) – Duda (46. Ďuriš).
    Náhradníci: Kuciak, Rodák – Valjent, Hancko, Koscelník, Greguš, Weiss, Suslov, Bénes, Hrošovský, Lobotka, Ďuriš.

    Španělsko: Simón – Azpilicueta (77. Oyarzabal), García (71. P. Torres), Laporte, Alba – Koke, S. Busquets (C) (71. Th. Alcântara), Pedri – Sarabia, Morata (66. F. Torres), G. Moreno (77. Traoré).
    Náhradníci: de Gea, Sánchez – Gayá, M. Llorente, Th. Alcântara, Rodri, Ruiz, Oyarzabal, F. Torres, Olmo, Traoré, P. Torres.

    Rozhodčí: B. Kuipers – S. van Roekel, E. Zeinstra (NED)
    bahis siteleri