Česko – Ruský paralympijský tým 0:7 (kon.) | J. Korea – Norsko 2:1 (po pr.) | Slovensko – Itálie 0:4 (kon.)
konec
Česko
0:7 (0:4, 0:2, 0:1)
Ruský paralympijský tým
Středa 23.06.2021, 14:15 • Ostravar Aréna, Ostrava • MS v para hokeji • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:38
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    Rusové vyhrají i poslední třetinu, Čechům se bohužel nepodařilo tuto pasáž zremizovat. Před gólmana se natlačil KONSTANTIN ŠICHOV, který tak patrně dává poslední branku zápasu. Tentokrát se obešel bez asistence spoluhráčů, zezadu mu nestíhal Kubeš. Bez asistence.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu Ruský paralympijský tým (Petrov – 2 min, sekání + 2 min, hrubost).
     
    36:56
    Vyloučení v týmu Česko (Kubeš – 2 min, sekání).
    35:21 Nejprve Kudelovi pomohla tyč, pak ovšem vytasil parádní kousek.
     
    35:21
    Série výtečných zásahů Martina Kudely! Nejprve Těrentev mířil s jeho přispěním do tyče, pak vychytal v obrovské šanci Sokolova. Tento útočník pálil ještě jednou, ale zase jen do ramene českého gólmana.
    32:30 Palát i Motyčka měli na holích gól, Čechům ovšem není přáno.
     
    32:30
    Ne... Palát byl extrémně blízko brance, pak ještě z dorážky Motyčka, jenže kotouč netrefil čistě a Kasatkin odolal největší české šanci.
    29:47 CHAMZIN - 0:6
     
    29:47
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    Rusové svůj střelecký účet ještě nezavírají. Krásnou kombinací přečíslili český para hokejový výběr. Přihrávka šla od Jevgenije Petrova na Dmitrije Lisova, který z první dále posouval na AJRATA CHAMZINA. Úspěšný střelec měl pohodlnou pozici a mohl se Kudely ptát, kam chce kotouč zasunout. Asistence: Dmitrij Lisov, Jevgenij Petrov.
    26:50 GALKIN - 0:5
     
    26:50
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    A teď nešťastný odraz a Rusové vedou 5:0. Před brankoviště se stáhnul DMITRIJ GALKIN a ukázal, že také z pozice obránce zvládne útočit. Kotouč posílal do ohně Jevgenij Petrov a také s přispěním Kudely dostal pas až k adresátovi. Asistence: Jevgenij Petrov.
     
    26:10
    Vyloučení v týmu Česko (Geier – 2 min, sekání).
     
    19:46
    Vyloučení v týmu Česko (Doležal – 2 min, nedovolené bránění).
     
    18:16
    Výtečně znovu Kudela! Chamzin už byl svými sáněmi téměř v brankovišti, ale přesto nezvedl kotouč nad tělo českého gólmana.
     
    12:56
    Vyloučení v týmu Česko (Hábl – 2 min, nedovolené bránění).
    10:42 LISOV - 0:4
     
    10:42
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    Tentokrát se o povedenou kličku zasloužil DMITRIJ LISOV. Okamžitě po buly vyrazil po puku a ukazuje, že Rusové jsou zatím v utkání hodně odskočení. Výjimkou byla úvodní pětiminutovka, od té doby ovšem ztrácíme. Asistence: Ajrat Chamzin.
    09:40 TERENTĚV - 0:3
     
    09:40
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    A znovu úřaduje vládce této třetiny NIKOLA TERENTĚV a společně s ním Konstantin Šichov. Tito hráči vymysleli všechny dosavadní branky Ruska, nyní se prosazují i v oslabení, když Terentěv krátkým blafákem načapal Kudelu. Asistence: Konstantin Šichov.
     
    07:46
    Vyloučení v týmu Ruský paralympijský tým (Sokolov – 2 min, nedovolené bránění).
    07:34 SOKOLOV - 0:2
     
    07:34
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    Parádně to udělal Nikolaj Terentěv, který se zvládl prosmýknout kolem obránců a připravil šanci před brankou. Kudela chvíli odolával, nakonec ho z dorážky přece jen překonal ANDREJ SOKOLOV. Rusko vede už 2:0. Asistence: Konstantin Šichov, Nikolaj Terentěv.
    06:03 ŠICHOV - 0:1
     
    06:03
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku!
    Už v úvodu přesilové hry KONSTANTIN ŠICHOV zlobil na pravém křídle, nakonec se mu daří výhodu zužitkovat ranou do horních pater brány. Tady už Kudela nemohl mnoho dělat. Škoda, Češi hráli proti Rusům zatím velmi vyrovnaný zápas. Asistence: Nikolaj Terentěv.
     
    05:47
    Vyloučení v týmu Česko (Novotný – 2 min, vražení na hrazení).

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 7. Šichov (Terentěv), 8. Sokolov (Šichov, Terentěv), 10. Terentěv (Šichov), 11. Lisov (Chamzin), 27. Galkin (Petrov), 30. Chamzin (Lisov), 45. Šichov


    Česko: Kudela (Vápenka) – Zelinka, Doležal, Motyčka, Kubeš (C), Wagner – Novotný, Geier, Hábl – Hečko, Raul, Palát – Ohař, Krupička
    Ruský paralympijský tým: Kasatkin (Plotnikov) – Volkov, Mjačin, Galkin, Kuzněcov, Eremin – Šichov, Sokolov, Terentev – Lisov, Chamzin, Petrov – Popov, Ryčkov

    Rozhodčí: Nikolic (AUT) – Nedeljkovic (SRB), Rundström (SWE)
    bahis siteleri