USA – J. Korea 9:0 (kon.) | Kanada – Ruský paralympijský tým 2:1 (kon.) | Česko – Norsko 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Norsko
Pátek 25.06.2021, 20:30 • Ostravar Arena, Ostrava • MS v para hokeji • O 5. - 6. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:51
    To je nepříjemnost. Michal Geier trefil téčkem Vaernese a daroval tak Norsku první přesilovou hru. Češi mají před sebou klíčové oslabení. V případě, že se ubrání, bude zbývat do konce základní hrací doby poslední minuta.
    28:02 David PALÁT - 2:1
     
    28:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól, Česko znovu vede! Hečko přesně vycítil moment, kdy má puk nahodit před bránu, aby jej mohl DAVID PALÁT ztečovat mimo dosah norského brankáře. Asistence: Václav Hečko a Alex Ohar.
    24:09 Audun BAKKE - 1:1
     
    24:09
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, je vyrovnáno. AUDUN BAKKE nejprve vystřelil do zadního mantinelu, jenže si vlastní střelu dojel a na druhý pokus již prostřelil dezorientovaného Vápenku. Bez asistence.
    22:18 Radek ZELINKA - 1:0
     
    22:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ostravar Arena bouří, Češi prolomili střeleckou smůlu a střílí první gól na turnaji! Od levého mantinelu vystřelil RADEK ZELINKA, Groenliemu puk po ledě projel až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    17:23
    Češi si zahrají druhou početní převahu. Vyloučeným norským para hokejistou je Martin Hamre za nedovolené bránění.
     
    17:05
    Branková konstrukce zvonila i na druhé straně! Lyngroth tentokráte hrál v rámci pravidel, jeho forhendové střely chyběly jen centimetry.
    12:01 Groenlie vychytal Kubeše i s přispěním tyče
     
    12:01
    Česko dělily centimetry od vedoucího gólu! Pavel Kubeš vystřelil z pravého kruhu k přední tyči, výborný Johan Groenlie kotouč vyrazil lapačkou do konstrukce své svatyně.
     
    02:09
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Na trestnou lavici odjel Loyd Remi Solberg, jenž držením zastavil Davida Paláta.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 23. Zelinka, 29. Palát (Hečko, Ohar) – 25. Bakke


    Česko: Vápenka (Kudela) – Zelinka (A), Doležal, Motyčka (A), Kubeš (C), Wágner – Novotný, Geier, Hábl, Hečko, Raul, Palát, Ohar, Krupička.
    Norsko: Groenlie (Lunde) – Nordstoga (C), Bakke, Hamre, Sundt – Vaernes, Skolbekken, Oiseth (A), Rivera, Solberg (A), Lyngroth, Kirstistuen, Vatne, Schroederová, Aanekre.

    Rozhodčí: Nikolić (AUT) – Lunden (SWE), Rundström (SWE)

    Diváci: 1 234
    bahis siteleri