Kladno – Hr. Králové 4:5 (kon.) | Kert Park Praha – Most 8:2 (kon.) | Ústí n/L – Plzeň 6:1 (kon.)
Pardubice – Karviná 3:2 (2:1 po s.s.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
6:1 (1:0, 2:1, 3:0) Stav série: 1:0
HBC Plzeň
Sobota 26.06.2021, 15:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Coalsoft play-off Extraligy • Čtvrtfinále
     
    43:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tu tenisové skóre! Ve vlastním oslabení mečouni propadli a přečíslení řešil svižnou střelou na vyrážečku RADOMÍR VANĚK. Asistence: Vladimír Bačák.
     
    39:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Zřejmě je definitivně rozhodnuto! sami před brankáře se dostali Magasanik se Smolíkem a druhý jmenovaný nepohrdl nabídkou před odkrytou branku. Asistence: David Magasanik, Ivan Kučera.
     
    31:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Důležitá branka a je to opět o tři! IVAN KUČERA zapojil do akce své pověstné zápěstí a šikovně schovanou prudkou střelou nedal Kráčinovi šanci. Brankář mečounů vůbec nic neviděl. Asistence: Vladimír Bačák, David Magasanik.
     
    29:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilová hra mečounů je nakonec využita! Slancův pokus z uctivé vzdálenosti končí přes dobrou clonu až v brance. Asistence: Martin Kunzmann.
     
    18:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je euforie! Krásná akce Elby zařizuje už tříbrankový náskok. Vaněk už mohl střílet, ale krásně našel ještě lépe postaveného VLADIMÍRA BAČÁKA, který bez problému vsítil svou druhou dnešní branku. Asistence: Radomír Vaněk, Petr Zdvořáček.
     
    18:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tlak nicméně pokračoval i po přesilovce a domácí tým přeci jen odskakuje! Až moc prostoru dostal před brankou VOJTĚCH ČERVINKA, který pohotovou dorážkou uklidil míček. Asistence: David Magasanik, Lukáš Soukup.
     
    09:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Z tlaku nakonec pramení i branka! Ondřej Poláček dostal nabito na modrou čáru a střílenou přihrávkou našel VLADIMÍRA BAČÁKA, který dokázal míček šikovně tečovat až do branky. Asistence: Ondřej Poláček, Vojtěch Červinka.

    Jan Melicher


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Bačák (Poláček, Červinka), 19. Červinka (Magasanik, Soukup), 19. Bačák (Vaněk, Zdvořáček P.), 32. Kučera (Bačák, Magasanik), 40. Smolík (Magasanik, Kučera), 44. Vaněk (Bačák) – 30. Slanec (Kunzmann)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Banda) – Sedláček, Smolík, Poláček, Strnad,Grus, Zdvořáček M., Kučera – Soukup, Stupka, Giesel, Vaněk, Haas, Tomáš, Zdvořáček P., Gottfried, Magasanik, Michajličenko, Červinka, Bačák
    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Pauer, Štípek, Hurt, Gřonka, Šilhán, Kolařík, Vobruba, Hanuš, Ulč, Kunzmann, Lokajíček, Pavlečka, Sus, Pokorný, Slanec, Kejř

    Rozhodčí: Gráca, Musil
    Ústí n/L 1 1 Plzeň
    #1 Sobota 26.06.2021 • 15:00
    Ústí n/L - Plzeň 6:1
    #2 Neděle 27.06.2021 • 14:00
    Plzeň - Ústí n/L 4:3 po s.s. (2:1)
    bahis siteleri