Slovensko – Česko 2:8 (kon.)
konec
Slovensko
2:8 (1:4, 1:3, 0:1)
Česko
Pátek 02.07.2021, 18:00Přípravný zápas (muži)
     
    Tohle je ode mne pro dnešek vše, děkuji za pozornost. (19:51:01)
     
    Češi si dnešní povinnou výhru připsali bez větších problémů. Svého slovenského soka přehrávali od samotného začátku, stále ale nelze říct, že by to byl z naší strany nějaký excelentní výkon. Čeští hráči byli hlavně daleko efektivnější, když využili takřka každé zaváhání soupeře, což se o našich jižních sousedech říct nedá. Ti mohli ve třetí části několikrát skórovat, buď ale šanci sami zahodili, nebo jim zabránil ve vstřelení gólu Bauer.
     
    Konec zápasu.
     
    58:30
    Lukáš Ujhélyi mohl zkorigovat skóre. Utíkal sám na českého brankáře, načež mířil k pravé tyči. Tu minul.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a i celého zápasu.
     
    56:30
    Češi spíše jen kontrolují hru, a to i za cenu toho, že se ke střele příliš nedostávají.
     
    56:03
    Ondřej Vítovec se pokusil vypálit z první, bohužel mu střela vůbec nesedla a míček skončil za zadním mantinelem.
     
    55:10
    Martin Grlický byl nejspíše sám zaskočen tím, že se k němu balónek dostal. Tomu odpovídalo i zakončení, které prakticky neproběhlo.
     
    54:24
    Filip Čonka-Skyba viděl uličku mezi obránci soupeře. Jeho přihrávka nebyla přesná, hrát mohou Češi.
     
    53:41
    Často se chybuje, na hrací ploše se nic zajímavějšího neděje. Uvidíme, zda se do konce utkání ještě vůbec dočkáme nějaké přesné střely.
     
    51:30
    Ladislav Gál se utrhl do brejku. Na poslední chvíli ještě hledal některého ze spoluhráčů, Bauer však včas proti němu vystoupil.
     
    50:46
    Monotónní hru trochu rozproudila střela českého hráče z pravé strany, kterou Klobučník vyrazil.
     
    50:13
    Možná jsem se mýlil, chvílemi to totiž vypadá, že se hráči spíše těší do sprch. Převahuje defenzivní činnost obou celků.
     
    48:26
    Co se týče výsledku, tak už je utkání nějakou dobu rozhodnuté. Očekávám, že teď oba celky budou hlavně chtít vyzkoušet své útočné zbraně.
    47:22 DELONG - 2:8
     
    47:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Martin Kisugite prokázal své kvality. Takřka z poloviny hrací plochy vyslal nahození, které do brány srazil Adam DELONG. Asistence: Martin Kisugite.
     
    46:46
    Peter Hrabčák měl před sebou trochu více prostoru a okamžitě pálil. Jeho střela příklepem byla zablokována obráncem české reprezentace.
     
    45:53
    Střela Filipa Čonky-Skyby byla zablokována a skončila v rukavicích českého gólmana.

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 6. Gál (Gašparík), 26. Kubovič (Gál) – 1. Langer (Rýpar), 7. Šešulka (Gruber), 7. Beneš (Langer), 16. Langer, 25. Šimek (Kisugite), 30. Šimek (Delong), 39. Šimek (Kisugite), 48. Delong (Kisugite)


    Slovensko: Kloboučník (Šuška) – Kubovič, Řezanina, Hatala, Gašparík, Machara, Grlický, Fulier, Dobrovodský, Slezák, Hrabčák, Ujhélyi, Pažák, Gál, Grich, Dudovič, Mirt, Čonka-Skyba
    Česko: Bauer (Beneš) – Kisugite, Krbec, Delong, Sikora, Bauer, Beneš M., Pánek, Valeš, Gruber, Šindler, Besta, Boček, Šešulka, Beneš D., Šimek, Ondrušek, Sýkora, Vítovec, Langer, Rýpar
    bahis siteleri