Slovensko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Slovensko
1:4 (0:3, 0:0, 1:1)
Česko
Sobota 03.07.2021, 18:00 • Eurovia Aréna, Bratislava • Přípravný zápas (muži)
    57:31 UJHÉLYI - 1:4
     
    57:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Martin Beneš nakonec duel s čistým štítem přeci jen neopustí, domácí necelé tři minuty před koncem snižují na rozdíl tří branek! Česká obrana se v oslabení rozpadla, čehož naplno využil LUKÁŠ UJHÉLYI! Asistence: Martin Kubovič.
    42:07 Radek SIKORA - 0:4
     
    42:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to o čtyři branky! Kisugite se dostal na balónek v polovině hrací plochy a zkusil ho nahodit na branku, přičemž cestou do sítě ho ještě mimo dosah domácího gólmana tečoval RADEK SIKORA – 0:4! Asistence: Martin Kisugite.
     
    16:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Eurovia Arénou znovu zní kapela Kabát, Češi se prosazují potřetí! Po souhře s Rýparem se z bezprostřední blízkosti domácího brankoviště na listinu úspěšných střelců zapsal FILIP LANGER – 0:3! Asistence: Josef Rýpar.
     
    14:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým zvyšuje svůj náskok na dvě branky! Peter Hrabčák nezvládl uhlídat pronikajícího JAKUBA BOČKA, který se protáhl až před brankoviště, zachytil přihrávku od mantinelu a bleskově balónek uklidil za Klobučníka – 0:2! Asistence: Radek Valeš.
     
    05:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    DOMINIK BENEŠ si připisuje svůj premiérový gól v české reprezentaci, hosté v polovině šesté minuty odskakují do vedení – 0:1! Asistence: Tomáš Sýkora.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 58. Ujhélyi (Kubovič) – 6. D. Beneš (Sýkora), 15. Boček (Valeš), 17. Langer (Rýpar), 43. Sikora (Kisugite)


    Slovensko: Klobučník (Šuška) – Řezanina, Macahara, Fulier, Dobrovodský, Hatala, Gašparík, Mirt – Kubovič, Grlický, Slezák, Hrabčák, Ujhélyi, Pažák, Gál, Grich, Dudovič, Čonka-Skyba.
    Česko: Martin Beneš (L. Bauer) – Sýkora, D. Beneš, Pánek, Besta, Gruber, Šešulka – Rýpar, Langer, Marek Beneš – Boček, Šindler, Valeš – Šimek, Kisugite, Delong – Ondrušek, Sikora, Krbec.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil (oba CZE).
    bahis siteleri