Švýcarsko – Česko 3:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Česko
Sobota 03.07.2021, 15:00 • Bratislava • Přípravný zápas (junioři)
     
    59:48
    Za Hodíkem zazvonila tyč, ke kontaktní brance chybělo jen málo! Sledujeme poslední sekundy základní hrací doby!
     
    57:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hoši ze země helvetského kříže ale ještě nehodlají hodit flintu do žita a snižují na rozdíl dvou branek! Při hře bez gólmana kompletuje hattrick střelou z bezprostřední blízkosti klece CLAUDIO SCHMID – 3:5! Asistence: Dylan Hasenböhler.
     
    56:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté rozšiřují svůj náskok na tři branky a k vítězství už mají opravdu blízko! Do přečíslení dva na jednoho se po švýcarském time-outu dostali Tomáš Hanák a MATĚJ HAVLAS, přičemž druhý jmenovaný poslal míček mimo dosah Schwarze – 2:5! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    56:30
    A pozor, v Bratislavě mohlo být rozhodnuto! Jeden z hráčů národního týmu trefil tyč!
     
    55:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležitý zásah pro český tým! Ondřej Papoušek vybojoval míček a posunul ho na hůl volného VOJTĚCHA KLÁPY, který jej čtyři a půl minuty před koncem základní hrací doby uklidil za Schwarze – 2:4! Asistence: Ondřej Papoušek.
     
    51:03
    Balónek nyní nebezpečně skákal po brankové čáře, jeden z českých beků ho ale včas vyšťouchl mimo nebezpečí! Chyběly jen milimetry!
     
    50:06
    Fantastický Hodík! Küenzi na českou klec vyslal hodně nebezpečnou ránu z první, český gólman byl ale i tentokrát ve střehu!
     
    37:41
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    CLAUDIO SCHMID opět udeřil těsně před koncem dvacetiminutovky, Švýcaři jsou zpátky ve hře! Útočník se prosadil po souhře s Flurym, Hodík neměl proti jeho zakončení šanci – 2:3! Asistence: Noah Flury.
     
    28:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se podruhé v zápase ujímá dvoubrankového vedení! Švýcarská obrana zpackala rozehrávku a po přihrávce Tomáše Hanáka následně skóroval PETR MAJER – 1:3! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    21:12
    Mohlo být vyrovnáno, ale Hodík třikrát řekl jasné: "ne"! Nejprve začarovla proti střele Von Arxe a následně zlikvidoval obě dorážky Zengera!
     
    18:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti země helvetského kříže svůj zlepšený výkon přetavují v kontaktní branku! Necelé dvě minuty před koncem skóruje CLAUDIO SCHMID, který Hodíka obral o čisté konto zakončením k brankové konstrukci – 1:2! Asistence: Severin Ott.
     
    14:58
    Výborný Hodík zneškodnil jedovaté zakončení von Arxe mezi nohy, parádní práce!
     
    07:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už Schwarz nestihl zareagovat ani částečně, národní tým rozšiřuje svůj náskok na dvě branky! Na listinu střelu se zapisuje MATĚJ PENIČKA, který gólmana soupeře překvapil projektilem do zadního horního rohu svatyně! Asistence: Michal Vojtíšek.
     
    06:30
    Mohlo to být 2:0! Schwarz jen tak tak zastavil střelu zleva, jenže míček mu nakonec propadl skrz výstroj a proskákal kolem tyče!
     
    02:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté se rychle prosazují, po necelých třech minutách hry v Bratislavě vedeme 1:0! Po přihrávce Matouše Buriana se střelou z levé strany ke vzdálenější tyči prosadil chodovský útočník PETR MAJER – 0:1! Asistence: Matouš Burian.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 19. Schmid (Ott), 38. Schmid (Flury), 58. Schmid (Hasenböhler) – 3. Majer (Burian), 8. Penička (Vojtíšek), 29. Majer (Hanák), 56. Klápa (Papoušek), 57. Havlas (Hanák)


    Švýcarsko: Schwarz (Fiechter) – Zenger, Flury, Tambini, von Arx, Schmuki, Chiplunkar, Kuenzi – Hasenböhler, Oesch, Schmid, Steiner, Frankhauser, Ott, Thöni, Tringaniello, Mühlemann, Hermle, Graf.
    Česko: Hodík (Jurco) – Mar. Čermák, Šubrt, Vojtíšek, Malič, Kawulok, Bachmaier – Havlas, Hemerka, Stránský – Pěnička, Forman, Mat. Čermák – Majer, Burian, Hanák – Papoušek, Klápa, Dolejš.

    Rozhodčí: Cibik, Tomáš (oba SVK).
    bahis siteleri