Slovensko – Česko 1:16 (kon.)
konec
Slovensko
1:16 (0:8, 0:6, 1:2)
Česko
Neděle 04.07.2021, 13:00 • Eurovia Aréna, Bratislava • Přípravný zápas (junioři)
     
    59:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tečku za střeleckým účtem dnešního střetnutí velmi pravděpodobně udělal MATĚJ HAVLAS, který po zachycení Pěničkovy přihrávky bez větších obtíží prostřelil nepřipraveného Bánfiho – 1:16! Asistence: Matěj Pěnička.
     
    55:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN DOLEJŠ pár minut před koncem základní hrací doby z rychlého výpadu upravuje na čtrnáctibrankový rozdíl, Samuel Bánfi byl na jeho zakončení z pravého křídla krátký – 1:15! Asistence: Jan Malič.
     
    50:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči nakonec přeci jen duel bez vstřelené branky neopustí, Tomáš Jurco v oslabení přichází o čisté konto! Prvním úspěšným domácím střelcem v utkání je TOMÁŠ KVASNICA, který českého gólmana prostřelil z levé strany – 1:14! Asistence: Matúš Gajdoš.
     
    32:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    První hattrick je na světě, PETR MAJER přidává další zářez na českou pažbu! Melega se ani nestihl rozkoukat a znovu musí lovit balónek ze své svatyně – 0:14! Asistence: Matouš Burian.
     
    32:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednatřicet sekund, tak dlouho tam vydržel. Souhra dvou Matějů zafungovala na jedničku, MATĚJ HAVLAS zakončil prakticky do prázdné svatyně a, pokud si dobře pamatuji, rozšiřuje řady dvougólových střelců českého národního týmu – 0:13! Asistence: Matěj Pěnička.
     
    26:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté nehodlají sundat nohu z plynu ani po jedenácti zásazích a přidávají další, tentokrát z florbalky DAVIDA HORKÉHO – 0:12! Rád bych vám jej popsal, ale vzhledem k rychlosti posledních dvou branek jsem jej vůbec neviděl. Pardon. Asistence: Matěj Čermák.
     
    26:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní gól VOJTĚCHA KLÁPY rozšiřuje hostující náskok na jedenáct branek! Český forvard vylovil balónek od mantinelu a následně z velké vzdálenosti prostřelil slovenského brankáře – 0:11! Bez asistence.
     
    22:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    ŠIMON STRÁNSKÝ se stává dalším adeptem a hattrick, Slováci si znovu neporadili s rychlým brejkem svého soupeře a nepopulární desítka je na světě! Melega působí naprosto bezmocně – 0:10! Asistence: Filip Šubert.
     
    21:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následný bleskový protiútok českého národního týmu končí devátou brankou! Vojtěch Klápa pronesl balóne po křídle do útočného pásma a našel před klecí úplně volného ONDŘEJE PAPOUŠKA, na jehož střelu Melega nevyzrál – 0:9! Asistence: Vojtěch Klápa.
     
    19:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pořekadlo "nedáš – dostaneš" opět vystrčilo růžky, národní tým se prosazuje i ve vlastním oslabení a zvyšuje svůj náskok na osm zásahů! Češi využili amatérské chyby domácích borců při střídání, blesková rozehrávka z rohu vedla k ještě rychlejšímu projektilu MATĚJE ČERMÁKA. Melega byl opět bez šance – 0:8! Asistence: Matěj Pěnička.
     
    17:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ta kombinace končí sedmou brankou, PETR MAJER si tři minuty před koncem první části zadělává na hattrick! Český útočník proklouzl za slovenského zadáka, rychle si zpracoval krátkou přihrávku od Tomáše Hanáka a bez slitování balónek ťukl za Melegu – 0:7! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    16:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól, šestý střelec! Tentokrát přetíženého slovenského brankáře překonal přesnou ranou do pravého vinglu ŠIMON STRÁNSKÝ a Češi po ani ne sedmnácti minutách hry začínají atakovat desítku – 0:6! Asistence: Filip Šubert.
     
    11:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči jsou zralí na ručník, po bleskově rychlé akci skóruje MARTIN DOLEJŠ! Národní tým na palubovce Eurovia Arény v polovině první třetině vede už o pět branek – 0:5! Asistence: Ondřej Papoušek.
     
    11:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slováci si znovu koledují o pořádný debakl, v Eurovia Aréně se schyluje k podobnému výsledku jako v pátek. Na střeleckou listinu se tentokrát zapisuje MATĚJ HAVLAS – 0:4! Bez asistence.
     
    10:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si domácí gólman za rámeček rozhodně nedá! Melega chtěl vyhodit míček daleko od svého brankoviště, jenže ho přitom naservíroval přímo na hůl Matyáše Bachmaiera. Ten následně krátkou přihrávkou vybídl k zakončení TOMÁŠE HANÁKA a výsledkem je třetí gól – 0:3! Asistence: Matyáš Bachmaier.
     
    05:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Jako nůž máslem se před brankoviště protáhl PETR MAJER, který z bezprostřední blízkosti klece uklidil balónek za Melegu. Domácí obrana opět nechala svého gólmana na holičkách – 0:2! Asistence: Adam Hemerka.
     
    01:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým využívá nedůsledné hry ospalé slovenské defenzívy a hned ve druhé minutě odskakuje do vedení! Dolejš našel krátkou přihrávkou na pravé straně volného VOJTĚCHA KLÁPU, který z pozice hned vedle brankoviště překonal bezmocného Melegu – 0:1! Asistence: Martin Dolejš.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 51. Kvasnica (Gajdoš) – 2. Klápa (Dolejš), 6. Majer (Hemerka), 11. Hanák (Bachmaier), 12. Havlas, 12. Dolejš (Papoušek), 17. Stránský (Šubert), 18. Majer (Hanák), 20. Čermák (Pěnička), 22. Papoušek (Klápa), 23. Stránský (Šubert), 27. Klápa, 27. Horký (Čermák), 33. Havlas (Pěnička), 33. Majer (Burian), 56. Dolejš (Malič), 60. Havlas (Pěnička)


    Slovensko: Melega (41. Bánfi) – Bujna, Šuška, Vitek, Batkovič, Blaszczyk, Cvacho, Fegyveres, Gajdoš (C), Chovan, Kvasnica, Lacena, Machovič, Mayer, Olekšák, Pazsiczký, Steller, Šolc, Virga.
    Česko: Jurco (Hodík) – Mar. Čermák, Šubert, Kawulok, Malič, Horký, Bachmaier – Havlas (C), Stránský, Hemerka – Papošek, Dolejš, Klápa – Majer, Burian, Hanák – Pěnička, Mat. Čermák, Vojtíšek.
    bahis siteleri