Česko – Maďarsko 20:33 (kon.)
konec
Česko
20:33 (8:15)
Maďarsko
Pátek 09.07.2021, 17:00 • Dvorana Zlatorog (Slovinsko) • ME juniorky
     
    Zápas je u svého konce. Druhý poločas byl opravdu jednostrannou záležitostí. Po špatném vstupu našich reprezentantek dokázaly Maďarky manko Česka prohloubit ze sedmi branek na třináct a velký náskok držely i po statečném výkonu Češek, které se nevzdávaly, i když prohrávaly o značné množství gólů.

    Hráčkami zápasu byly vyhlášeny Natálie Kuxová za českou stranu a Johanna Farkasová za maďarskou stranu.

    Česko tak zatím zůstává v tabulce zůstává na druhé pozici. Se dvěma body v tabulce se tak o případném postupu do hlavní fáze Mistrovství Evropy rozhodne až v posledním kole v duelu s Rumunskem. To ještě dnes od 19 hodin odehraje svůj duel s Norskem. Maďarsko má čtyři body a prakticky už se tak může vidět v hlavní fázi turnaje. (18:24:12)
     
    Konec zápasu. (20:33)
     
    60
    V závěrečné minutě jsme viděli ještě tři nepřesné střely. Na české straně neuspěly Vostárková ani Štipčáková, na soupeřově straně Mlinková. (20:33)
    59
    Maďarsko si svůj třináctibrankový rozdíl bere zpět. Petra Koronczaiová vyslala skvělou dělovku, která skončila v levé části branky. (20:33)
    59
    Gól vstřelil tým Maďarsko (Borbala Besszerová). (20:32)
    58
    S góly se nyní opravdu roztrhl pytel. Tereza Vostárková dokázala míč procpat do branky a zapsala dvacátou branku Česka v zápase. (20:31)
    58
    Gól vstřelil tým Maďarsko (Petra Koronczaiová). (19:31)
    57
    Gól vstřelil tým Česko (Klára Kubalková). (19:30)
    56
    Borbala Besszerová nejdříve parádně zachytila přihrávku soupeřek a následně sama skórovala. Zapsala svou první branku a třicátou branku Maďarska. (18:30)
    52
    Zsofia Milinková dnes zaznamenala první branku v padesáté druhé minutě utkání. (18:29)
    52
    Češky zase stahují na rozdíl deseti branek. Natálie Kuxová se blýskla naprosto parádní individuální akcí, kdy skoro od své branky vyměňovala míč a následně si ho vyžádala před brankoviště, vyskočila do ohromné výšky a zakončila brutální dělovkou. (18:28)
    51
    Dnes ne úplně tak výrazná Michaela Daňková vstřelila první branku v utkání, a to po nádherném podstřelu ze středové pozice před brankovištěm. (17:28)
    49
    Borbala Ballaiová ale velmi rychle kontruje, taktéž dnes svou druhou brankou v tomto zápase. (16:28)
    48
    Michela Smějová zapisuje druhou branku v utkání a snižuje alespoň o trochu hrozivý náskok soupeřek. (16:27)
    48
    Petra Koronczaiová ale opět navyšuje. Po dobré kombinaci maďarských házenkářek si do ruky vzala míč právě Petra a z jedenácti metrů vyslal brutální dělovku, které v cestě do branky nemohl absolutně nikdo zamezit. (15:27)
    47
    Klára Kubalková dostala míč do běhu a parádně zavěsila přímo pod víko maďarské branky. Nádherný gól. (15:26)
    46
    Rychle se ale přidává také Blanka Kajdonová, která zapsala svůj druhý a šestadvacátý maďarský gól v tomto utkání. (14:26)
    46
    Natálie Kuxová dostala míč od brankářky a všimla si, že gólmanka soupeře je hodně vysunutá. Ze své půlky tak míč vhodila do odkryté branky. Parádní práce. (14:25)
    45
    Konečně jsme viděli zase nějaký český gól. S velkým štěstím ho do sítě dostala Štěpánka Hejlová. (13:25)

    Jiří Polášek

    Česko: Konigová, Holečková, Daňková, Farářová, Kuxová, Kubálková, Vostárková, Štipčáková, Poláková, Koudelová, Smějová, Lásková, Cholevová, Machačová, Malá, Hejlová
    Maďarsko: Nemethová, Vamosová, Juhaszová, Kukelyová, Meraiová, Pálffyová, Kajdonová, Farkasová, Bukovszká, Koronczaiová, Faragová, Banhidiová, Ballaiová, Besszerová, Mlinková, Ferenczyová

    Rozhodčí: Marina Dupliiová, Olena Poberdinaová
    bahis siteleri