Švýcarsko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Česko
Středa 28.07.2021, 15:30 • Vaillant Arena, Davos • Reprezentace do 17 let
Partner:
    58:15 Kevin COUFAL - 1:5
     
    58:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Češi převzali puk, s ním poté KEVIN COUFAL sjel před útočnou modrou čáru a ještě ze střední třetiny z levé strany trefuje zcela prázdnou švýcarskou branku – 1:5. Asistence: Martin Matějíček.
    28:13 Tomáš ŽIŽKA - 1:4
     
    28:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak dnes se sedmnáctce daří více než včera. Nyní počtvrté Češi skórují a jdou do tříbrankového trháku. TOMÁŠ ŽIŽKA si předchozí akci vynahradil, a to rovnou vstřeleným gólem. Na pravém kruhu švihl do puku a ten skončil za zády Ewana Hueta – 1:4. Asistence: Jakub Štancl.
    25:10 Jan ŠPRYNAR - 1:3
     
    25:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hned na to jdou čeští mladíci do dvoubrankového vedení. JAN ŠPRYNAR ve zmatku před soupeřovou klecí doklpel puk za záda Hueta a ten loví puk ze své sítě dnes už potřetí- 1:3. Asistence: Tobiáš Holčák a Jakub Štancl.
    21:00 Andrej FÁBRY - 1:2
     
    21:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny strhávají vedení na svou straně mladí čeští hráči. Z rohu útočného pásma si krásně před Ewana Hueta najel ANDREJ FÁBRY a z bekhendu pak pověsil puk pod víko jeho brány – 1:2. Asistence: Martin Vašíček.
    15:20 Adam CSABI - 1:1
     
    15:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sice už český tým nehrál početní výhodu, chvíli po tom, co byl soupeř kompletní, udeřili. ADAM CSABI prošel kolem beka Švýcarska a poté na pravé straně pohotovou střelou zaskočil Hueta – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Kevin Coufal.
    09:04 Eric SCHNELLER - 1:0
     
    09:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři otevírají skóre zápasu. Na pravé straně číhal ERIC SCHNELLER, jenž se dostal k odraženému kotouči a poté střelou na bližší tyč překonal brankáře Hrabala – 1:0. Asistence: Matteo Wagner a Lorin Froidevaux.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Schneller (Wagner, Froidevaux) – 16. Csabi (Coufal), 21. Fábry (Vašíček), 26. Šprynar (Holčák, Štancl), 29. Žižka (Štancl), 59. Coufal (Matějíček)


    Švýcarsko: Huet (Ferrari) – Schneller, Niedermann (C), Palmisano, Hebeisen, Lichtensteiger, Müller, Wegmüller – Zehnder, Embacher, Lindemann – Wagner, Froidevaux, Braillard – Diethelm, S. Meier, R. Meier – Pauli, Graf, Zürcher.
    Česko: Hrabal (Dybal) – Husinecký, Matějíček, Dvořák, Žižka, Port, Lučan, Dominik Badinka – Štancl, Holčák (C), Šprynar – Albrecht, Vašíček, Fábry – Sláma, Felcman, Židlický – Csabi, Adámek, Coufal – Peš.

    Rozhodčí: Hürlimann, Fluri – Duarte, Stalder
    bahis siteleri