Čína - Nový Zéland 3:2 (kon.) | Japonsko - Španělsko 1:4 (kon.)
Argentina - Austrálie 0:2 (kon.) | Indie - Jižní Afrika 4:3 (kon.)
Německo - Nizozemsko 1:3 (kon.) | Irsko - Velká Británie 0:2 (kon.)
konec
Indie - Jižní Afrika

4:3

(1:1, 1:1, 1:1, 1:0)

Sobota 31.07.2021, 05:15 • Oi Hockey Stadium South Pitch, Tokio • Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy) • Skupina A
Sledujte:
     
    49
    Indie právě vstřelila branku!
    Hattrick je na světě. VANDANA KATARIYAOVÁ se nakonec potřetí v utkání opravdu prosadila. Dostala přesnou přihrávku na hůl, kterou rychle zpracovala a míček následně poslala do růžku. 4:3.
     
    39
    Jižní Afrika právě vstřelila branku!
    A Jižní Afrika znovu trestá. Až příliš mnoho prostoru dostala před brankou Indie MARIZEN MARAISOVÁ, která toho také náležitě využila. Obhodila si obránkyni a poté zametla míček k tyči do sítě. 3:3.
     
    32
    Indie právě vstřelila branku!
    Potřetí v zápase jde papírově domácí tým do vedení! Znovu je z toho branka po trestném rohu a znovu při něm došlo k teči. Tentokrát však v podání NEHY NEHAOVÉ, jež se tak dokázala střelecky prosadit. 3:2.
     
    30
    Jižní Afrika právě vstřelila branku!
    Hráčky v bílých dresech jsou dnes velice efektivní. Po trestném rohu se míček odrazil do vzduchu k zadní tyči, kde si poradila nikým nehlídaná ERIN HUNTEROVÁ, jejíž zakončení zapadlo za brankovou čáru. 2:2.
     
    17
    Indie právě vstřelila branku!
    Domácí hráčky proměnily teprve svůj druhý trestný roh na turnaji z pětadvaceti předchozích pokusů. Nutno říct, že nyní to bylo se štěstím, neboť střelu VANDANY KATARIYAOVÉ si tečovala do sítě jedna z bránících hokejistek. 2:1.
     
    15
    Jižní Afrika právě vstřelila branku!
    Pětatřicet sekund před ukončením prvního dějství máme srovnáno! Po nahození Taryn Mallettové se dostala k chytré teči TARRYN CHRISTIE GLASBYOVÁ. Posledně jmenovaná dostala míček za záda brankářky Savity. 1:1.
     
    4
    Indie právě vstřelila branku!
    Na konci čtvrté minuty se poprvé mění skóre. Domácí hokejistky sehrály akci na jeden dotek opravdu rychle a výborně. Z gólu se tak může radovat VANDANA KATARIYAOVÁ. 1:0.

    Daniel Fekets

    Churchová (NZL), Cleanová (TTO)
    Sestavy

    Indie: Savita - Navjot Kaurová, G. Kaurová, Ekkaová, Monika, Nisha, Udita, Katariyaová, Navneet Kaurová, Rani (C), Nehaová, Pradhanová, Deviová, Lalremsiami, Pukhrambamová, Teteová.

    Jižní Afrika: Mbandeová - Seeraneová, Mallettová, Maraisová, Patonová, Deetlefsová, Hunterová (C), Maddocksová, du Plessisová, Bobbsová, Glasbyová, Molikoeová, Johnsonová, Maholeová, Marksová, Zuluová.

    Branky: 4. Katariyaová 17. Katariyaová, 32. Nehaová, 49. Katariyaová - 15. Glasbyová, 30. Hunterová, 39. Maraisová
    bahis siteleri