Lipt. Mikuláš – Vlci Žilina 1:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (po pr.) | K. Vary – Litvínov 5:3 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 5:3 (kon.) | Kolín – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Kladno – Jihlava 3:1 (kon.)
Slavia – Sparta 5:2 (kon.) | Přerov – Frýdek-M. 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 1:3 (kon.)
Vrchlabí – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Sokolov 1:2 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno B 6:0 (kon.)
Klatovy – Kadaň 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Frýdek-Místek
Čtvrtek 05.08.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají ještě jednu branku, tentokrát do opuštěné klece. Po přihrávce Nica Geidla skóroval MICHAL MATIAŠKO. 1:4. Asistence: Nico Geidl.
     
    43:46
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Ve druhé minutě oslabení hrál Frýdek-Místek skvěle a navíc po jeho skončení i rychle trestal. MATOUŠ ČMIEL využil přihrávky Mikuláše Zbořila a z levé strany dokonale prostřelil brankáře Žurka. 1:3. Asistence: Mikuláš Zbořil a Jakub Teper.
     
    37:12
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé v utkání dostávají do vedení! Precizní přihrávku Zacka Malíka si našel ŠTĚPÁN MACHÁČEK, který zvolil dlouhou kličku do forehandu. Žurek jej sice napoprvé vychytal, ale útočník Frýdku-Místku touš nakonec opravdu za čáru dotlačil. 1:2. Asistence: Zack Malík.
     
    35:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Střídání VÍTA SEEMANNA ale pokračovalo. Obránce Přerova se znovu zapojil do útoku a rychlou střelou z levé strany prostřelil brankáře Šimonů. 1:1. Asistence: Tobiáš Kuchta.
     
    11:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou na začátku 12. minuty do vedení! Rychlou souhru vyřešili skvěle, když Jakub Teper zpoza brány oslovil ŠTĚPÁNA MACHÁČKA, který šancí nepohrdnul. Postava se natahoval marně. 0:1. Asistence: Jakub Teper.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 36. Seemann (Kuchta) – 12. Macháček (Teper), 38. Macháček (Malík), 44. Čmiel (Zbořil, Teper), 60. Matiaško (Geidl)


    HC ZUBR Přerov: Postava (32. Žurek) – Hrdinka, Seemann, Ševčík, Gréč (A), Billa, Holík, Hanák – M. Svoboda, Dvořák (C), Novák – Dobša, Indrák (A), J. Svoboda – Kuchta, Halík, Kleniar – Štíbr, Kolařík, Brázda
    HC Frýdek-Místek: Foltán (32. Šimonů) – Zbořil (C), Teper (A), Adámek, Malík, Marcinko, Kareš – Macháček, Klimša (A), Matiaško – Blaško, Čmiel, Zabloudil – Geidl, Matěj, Jobánek

    Rozhodčí: Rapák, Cabák – Veselý, Rožánek

    Diváci: 412
    bahis siteleri