Song Jadong - Casey Kenney Vítěz: Jadong (kon.) | Tecia Torresová - Angela Hillová Vítěz: Torresová (kon.)
Michael Chiesa - Vicente Luque Vítěz: Luque (kon.) | José Aldo - Pedro Munhoz Vítěz: Aldo (kon.)
Derrick Lewis - Cyril Gane Vítěz: Gane (kon.)
konec
Michael Chiesa - Vicente Luque

Vítěz: Luque

Neděle 08.08.2021, 05:27UFC
     
    Vítěz: V. Luque (submise – d'arce choke) (05:33:22)
     
    Je za námi třetí duel hlavní karty, který skončil již v prvním kole. Začali jsme sice opatrně, avšak zhruba po polovině kola se oba borci dostali na zem, kde se nejprve ke škrcení dostal Michael Chiesa. Tomu se submisi nepovedlo dotáhnout, lépe si počínal jeho soupeř, který ho vytrestal a sám se postaral o předčasné ukončení.
     
    03:25
    Konec zápasu.
     
    03:25
    Tak přeci jenom je konec. Luque situaci na zemi dokonale zvrátil a sám se dostal k d'arce choku, díky kterému dokázal soupeře donutit k odklepání konce zápasu.
     
    02:49
    Chiesa si vzal soupeře pod krkem, jenomže případnou submisi se mu zatím nepovedlo dotáhnout.
     
    02:16
    Chiesa zatím doslova poskakuje po kleci, což musí brát hodně sil. Po jednom z úderu dokonce šel k zemi, následně se ale dostal k ukázkovému takedownu.
     
    01:50
    Vicente Luque se znovu dostal k dobrému direktu, po kterém sám poprvé vážněji a přesněji inkasoval na obličej.
     
    01:16
    Vicente Luque to poté zkoušel poměrně nečekaným calf kickem, po kterém Chiesa rychle zavrávoral.
     
    00:49
    Jako první to vyzkoušel Michael Chiesa, který si pouze tak trochu označkoval soupeře, jenž od úvodu tlačí soupeře k pletivu.
     
    00:15
    V úvodu zápasu zatím sledujeme opatrnou záležitost, oba borci si zatím spíše hledají vzdálenost k prvním úderům.
     
    00:01
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC 265: Lewis vs. Gane. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá pět zápasů. Tentokráte se dočkáme titulového zápasu, a sice prozatimního titulu v těžké váze.

    Hlavní karta jako první začne soubojem v bantamové váze. Proti sobě se představí Song Jadong a Casey Kenney. Podle kurzů se jedná o maximálně vyrovnaný souboj, oba borci totiž v posledních zápase prohráli a jeden z nich tak načne novou šňůru výher. Posléze přejdeme do ryze ženského duelu ve strawweight, kde si to rozdají Tecia Torresová a Angela Hillová. Žebříčkově lépe je na tom prvně jmenovaná, která po čtyřech porážkách v řadě dokázala zabrat a předchozí dva duely vyhrála. Naopak Angela Hillová v minulém duelu ukončila sérii dvou proher v řadě. Hlavní karta obsáhne také welterovou divizi, a sice souboj mezi pětkou Michaelem Chiesou a šestkou Vicentem Luquem. Chiesa má na svém kontě čtyři výhry v řadě, přičemž se mu naposledy povedlo na body porazit Magnyho. Naopak Luque z posledních deseti zápasů prohrál jedinkrát a také tento souboj je podle kurzů poměrně vyrovnaný. Bantamová váha má také svůj druhý duel, do boje totiž jde Jose Aldo, proti kterému se představí Pedro Munhoz. Aldovi se v minulém duelu povedlo po dlouhé době vyhrát, na což se dnes pokusí navázat. Také Munhoz musel odvracet sérii porážek, avšak také on byl úspěšný, pro změnu vyzrála na Jimmie Riveru. Samotným hřebem bude titulový souboj o prozatimní pás šampiona těžké váhy. Světová dvojka Derrick Lewis vyzve Ciryla Ganea. Prvně jmenovaný má mnohem větší zápasovou praxi, v posledních dvou duelech si připsal cenné skalpy Olejnika a Blaydese. Naopak Gane zatím nastoupil pouze do devíti zápasů, avšak ve všech se mu povedlo vyhrát a dnes může dosáhnout na desátou výhru v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:00.

    David Suchý

    bahis siteleri