Tlačová konferencia Spartak Trnava a M. Škrtela (kon.)
konec
Tlačová konferencia Spartak Trnava a M. Škrtela

sk Neděle 15.08.2021, 15:30Tiskové konference
     
    Bývalý slovenský reprezentant Martin Škrtel sa oficiálne stal podpisom zmluvy hráčom Spartaku Trnava! Z jeho slov bolo jasné, že sa veľmi teší a prezradil, že je to len otázka dní, kedy by sa mohol naplno zapojiť do celého procesu. Trnavu dnes o 18:00 čaká ligový súboj so Zlatými Moravcami, ale v drese domácich ešte Martin Škrtel nenastúpi.

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera! (15:59:47)
     
    Tlačová konferencia Spartak Trnava a M. Škrtela sa práve skončila!
     
    A to bolo z tejto tlačovej konferencie všetko!
     
    Martin sa teší na súboje so svojimi bývalými reprezentačnými kolegami Vladimírom Weissom a Erikom Jendriškom. Celkovo sa však teší na našu ligu a na hru na Slovensku.
     
    Zatiaľ Martin nevie povedať, či po roku predĺži zmluvu. Ovplyvní to viacej faktorov, momentálne chce odviesť čo najlepšiu prácu pre klub.
     
    Ďalej Martin spomína na natáčanie videa, ktoré v piatok bolo zverejnené. Boli to pre neho príjemné zážitky a je rád, že marketing Trnavy odviedol výbornú prácu pri tomto promo videu.
     
    Bývalý slovenský reprezentant vraví, že tak mladého trénera ako je Michal Gašparík ešte počas svojej kariéry nemal, tréner Spartaku je len o tri roky starší. Ale podotkol, že má voči nemu rešpekt a bude poslúchať jeho pokyny.
     
    Martin spomína aj to, že má kamarátsky vzťah so svojim agentom Karolom Csontóm.
     
    Ďalšia otázka bola, že či cíti trému pred tým, ako sa pôjde predstaviť fanúšikom. Priznal sa, že ju má a že takú nezažil ani vtedy, keď sa predstavoval v Turecku. Má pred tým rešpekt, ale veľmi sa teší na trnavských fanúšikov.
     
    Ďalej Martin spomína aj na dávne časy, keď za Trnavu hrávali veľké legendy a už vtedy jej fandil. Vždy, keď prišla Trnava do Prievidze tak nechýbal na tribúne.
     
    Zaujímavá otázka od novinára, že kedy vzniklo to puto k Trnavy. Spomína, že to už bolo v žiackych časoch v Prievidzi a že s kamarátmi boli rozdelení na dva tábory a to Slovan a Trnava. Vždy bol v tej partii, ktorá fandila Trnave.
     
    Konkrétnu sumu, ktorú bude zarábať prezradiť nechcel. Povedal však, že neprišiel na Slovensko zbohatnúť, ale hrať futbal a prevádzať výkony, aby potešil fanúšikov.
     
    Aj naďalej chce Martin podávať také výkony, aké podával počas svoje kariéry a chcem pomôcť tímu.
     
    Martin dlhodobo sledoval vývoj našej ligy a je veľmi rád, že si zahrá po tak dlhej dobe doma pred svojou rodinou a kamarátmi. Verí, že v rámci možností bude na futbal chodiť čo najviac divákov.
     
    Podpísaná zmluva je na jeden rok, potom sa uvidí, čo bude ďalej.
     
    Martin dostal ďalšiu otázku, že prečo práve Trnava bola jeho voľba. Povedal, že je fanúšikom tohto klubu dlhú dobu a Trnava viedla s ním intenzívne rokovania. V hre bol aj Trenčín, ale konkrétna ponuka prišla z Trnavy.
     
    Bývalý slovenský reprezentant vyzdvihol výkon hráčov z konca minulej sezóny po príchode trénera Gašparíka a chce pomôcť k splneniu spoločného cieľa.
     
    Prezradil však, že návrt nebude trvať týždne, ale len dni! Takže čoskoro by sme mohli Martina Škrtela vidieť už v samotnom zápase v drese Trnavy.
     
    Martin dostal otázku, aký je teraz jeho zdravotný stav a kedy by už mohol nastúpiť. Povedal, že ešte nie je stopercentne pripravený, začína trénerova dvojfázovo v Bystrici.
     
    Nasledovať budú otázky od novinárov.

    Miroslav Revaj

    bahis siteleri