Black Dogs Budweis – Engineers Prague 2:3 (kon.) | North wings Ústí – Akademici Plzeň 3:0 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 16.08.2021, 12:15Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:26:31)
     
    Je konec! Engineers Prague nakonec zvládli dnešní duel na ledě Black Dogs Budweis a vítězí 3:2. O svém triumfu rozhodl pražský celek až ve třetí části, kdy se v 52. minutě prosadil Adamec. Domácí v závěru ještě zkoušeli vyrovnat bez brankáře, ale recept na obranu soupeře už nenašli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Hosté se před brankou dostali k volnému kotouči, který bez problémů vyhodili do středního pásma. Domácím už moc času nezbývá.
     
    58:45
    Domácí hrají bez brankáře a zkouší vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    58:19
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Blažek – 2 min., podrážení).
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Hosté se dostali k odraženému kotouči v obranném pásmu, ale odrazem o mantinel dokázali puk odehrát do bezpečí.
     
    57:05
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Šafář – 2 min., podrážení).
     
    56:35
    Svoboda si dokázal poradit s tečí z předbrankového prostoru a stále drží domácí celek ve hře o vyrovnání.
     
    56:05
    Kubeš dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeden ze spoluhráčů byl o něco rychlejší a projel do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    55:21
    Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a vysokým obloučkem jej nahodili do pásma středního. Nikdo v modrém dresu za pukem nespěchal.
     
    55:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních pět minut a domácí se stále nedostávají do zakončení. Pražký celek brání hodně obětavě.
     
    53:25
    Zadáci domácího celku si pomohli jen dlouhým vyhozením. Puk nakonec nekončí na zakázaném uvolnění, jelikož jej jeden z domácích hráčů dojel.
     
    52:22
    Domácí se ihned vydali vpřed se snahou o odpověď, ale rána z levé strany pro změnu vůbec nemířila mezi tři tyče.
    51:48 ADAMEC - 2:3
     
    51:48
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané se i potřetí v utkání dostávají do vedení! Po dalším povedeném brejku se k volnému puku před brankou dostal JONÁŠ ADAMEC a pod tělem padajícího obránce poslal puk do sítě!
     
    51:02
    Pinkas se dostal do obrovské šance! Domácí hráč jel sám na brankáře, ale přízemním pokusem netrefil skulinku mezi betony!
     
    50:30
    Šedivý dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, ale nahození bekhendem si brankář domácího celku hravě pohlídal.
     
    50:05
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale jen těžko se dostávají do střelecké pozice. Rána od modré čáry prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    49:12
    Na prudkou přihrávku si nabruslil Kronus, který zakončoval forhendem, ale jeho dělovka směřovala mimo branku.
     
    48:34
    Další akce domácího celku končí zakázaným uvolněním. Vhazování se přesune zpátky před branku Black Dogs Budweis.
     
    48:15
    Najman ujel soupeři po levém křídle, jenže místo zakončení zvolil prudkou brzdu, kterou mu přečetl obránce v bílém dresu a puk soupeři vypíchl.
     
    47:39
    Engineers se hnali do útoku po pravé straně, ale přihrávka byla příliš nepřesná. Zakázané uvolnění, vhazuje se před brankou pražského celku.
     
    47:25
    Kronus dostal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, odkud zakončoval bekhendem, ale s jeho slabým pokusem si Havel poradil.
     
    46:37
    Také brankář Havel musel znovu zasahovat. Gólman pražského mužstva udržel beton u pravé tyčky a nepustil puk za svá záda.
     
    46:25
    Engineers získali volný kotouč ve středním pásmu, ale následná přihrávka na levou stranu skončila v moci prvního soupeře.
     
    45:49
    Dva hráči se do sebe pustili v prostoru před brankou Engineers. Sudí ale v potyčce nenašel nedovoleý zákrok. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    45:06
    Svoboda dostal přihrávku na levou stranu, ale o kotouč přišel už ve středním pásmu. Engineers tak mohou rozjet další útočnou akci.
     
    44:35
    Pražané v posledních minutách zvýšili aktivitu a tlačí se do útoku. Naopak hráči Black Dogs se koncentrují spíše na defenzivu.
     
    44:08
    Bouška projel po levé straně do útočného pásma, nicméně jeho dělovka příklepem skončila na hrudi pozorného brankáře, který puk vyrazil.
     
    43:50
    Hosté se hnali do útoku středem ledové plochy, nicméně jejich akce skončila na prvním obránci domácích Českých Budějovic.
     
    42:41
    Domácí brankář Svoboda měl problémy se skákavým pukem pod tlakem dotírajícího soupeře. Nakonec ale hokejkou odehrál kotouč do bezpečí.
     
    42:06
    Březina dostal přihrávku na pravou stranu, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila v lapačce pozorného brankáře Svobody.
     
    41:30
    Hostující brankář Havel si dal pozor na nahození ze středního pásma a s přehledem vyrazil puk někam k mantinelu. Brankář Engineers zrychlil rozehrávku svého mužstva.
     
    40:42
    Pražané se dostali z tlaku napadajích soupeřů a odehráli kotouč ven z obranného pásma. Odražený kotouč následně získali domácí.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí části. Black Dogs zatím drží s favoritem souboje krok a dnes jej rozhodně mohou zaskočit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina končí! I po druhé části dnešního souboje platí nerozhodný stav. Hostům sice vrátil vedení po rychlém brejku Matouš Najman, ale dvě minuty před sirénou vyrovnal po úniku Tomáš Vochozka. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Hrůša – 2 min., podrážení).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:39
    Další ránu hostujícího celku tečoval jeden z domácích obránců do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    38:20
    Pražané se ihned po obdržení vyrovnávací branky dostali do útoku, jenže zakončení od modré čáry bylo hodně nepřesné a puk skončil vedle branky.
    37:55 VOCHOZKA - 2:2
     
    37:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí dotahují krok dvě minuty před koncem druhé části! Do úniku se dostal TOMÁŠ VOCHOZKA a překonal bezmocného brankáře!
     
    37:09
    Pinkas projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně zakončení bekhendem se mu vůbec nepovedlo. Puk skončil na boční síti.
     
    36:34
    Hráči Engineers získali puk v obranném pásmu a uklidňují rozehrávku. Oba trenéři nyní pouští na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    35:30
    Havel měl dobrý výhled a bez problémů schoval do lapačky dělovku od modré čáry. Gólman Engineers následně rozehrál na pravou stranu.
     
    35:03
    Do konce druhé části zbývá posledních pět minut a domácí celek stále ztrácí jednu branku. Pražané navíc hrají v defenzivě opravdu důrazně.
     
    34:20
    Hosté se dostali do zakončení z prostoru mezi kruhy, ale prudký pokus příklepem prolétl kolem vzdálenější tyčky. Odražený puk pak získali Black Dogs.
     
    33:35
    Domácí napadali rozehrávku soupeře, ale jejich akce byla o něco rychlejší. Kotouč tak skončil v moci hráčů Engineers.
     
    33:00
    Hostující brankář v dnešním souboji působí jistým dojmem. Tentokrát si dal pozor na nahození z levé strany a ukryl puk do lapačky.
     
    32:24
    Hosté v plném počtu.
     
    32:00
    Pražané předvedli rychlý výpad po pravém křídle, jenže přihrávka směřující mezi kruhy byla příliš prudká a nikdo v modrém na puk nedosáhl.
     
    31:15
    Domácí v plném počtu.
     
    31:07
    Hostující brankář se na brankovišti skvěle roztáhl a levým betonem vyrazil kotouč mimo branku. Black Dogs zatím hrají vyrovnné utkání.
     
    30:24
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Bečvář – 2 min., podrážení).
     
    30:05
    Pražané se během přesilovky usadili v útočném pásmu, jenže kombinace skončila nepřesnou střelou z levé strany útočného pásma.
     
    29:15
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Pinkas – 2 min., sekání).
     
    29:05
    Horský dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale při střele zlomil hokejku a poslal kotouč mimo tři tyče. Pražané ale zůstanou u puku.
     
    28:35
    Koupal se dostal do útočného pásma, kde ale upadl po souboji s obráncem a zakončil bekhendem. Hostující brankář ale zakročil.
     
    28:02
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a vyrazil kotouč levým betonem. Puk se následně odrazil k mantinelu, kde zakročili obránci.
     
    27:10
    Domácí se dostali do útoku po levé straně, jenže jejich kombinace vyústila jen v nepřesnou přihrávku mezi kruhy.
     
    26:35
    Domácí se okamžitě dostali do útoku se snahou o rychlou odpověď. Prudké zakončení z levé strany ale skončilo na betonu brankáře.
    26:01 NAJMAN - 1:2
     
    26:01
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražský celek si bere zpět své ztracené vedení! Hosté dokázali využít skulinku v domácí obraně! První zakončení ještě domácí brankář vyrazil, ale k dorážce se dostal MATOUŠ NAJMAN a doklepl jej do branky!
     
    25:28
    Pražané se usadili v útočném pásmu, jenže jejich kombinace je zatím plná nepřesností. Naopak domácí hrají obětavě a blokují jednu přihrávku za druhou.
     
    25:09
    Horský zavezl puk do útočného pásma, kde jej nahodil za branku. V následném souboji nakonec uspěl Bečvář, ale Pražané se do zakončení nedostali.
     
    24:35
    Najman dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    24:04
    Hostující brankář Havel si dal pozor na zakončení od pravého mantinelu a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    23:16
    Hosté v plném počtu.
     
    23:05
    Hosté se dostali k odraženému kotouči a bez problémů vyhodili kotouč za branku domácích. Black Dogs hrají hodně opatrně.
     
    22:30
    Domácím se zatím v přesilovce moc nedaří. Nahození na levou stranu bylo příliš prudké a skončilo v moci prvního obránce v dresu Engineers.
     
    21:16
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Suda – 2 min., sekání).
     
    21:04
    Hostující brankář dobře viděl ránu od modré čáry a schoval kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    20:35
    Na opačné straně přišlo zakončení z levé strany, které jeden z pražských hráčů tečoval do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé části a ihned se dostali do útoku. Zakončení z prostoru mezi kruhy obstaral Březina, který těsně minul branku!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali vyrovnanou bitvu. Po pěti minutách hry se do vedení dostali hosté, když se prosadil Matouš Najman. Domácím se ale rychle podařilo vyrovnat zásahem Radka Sittera.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Bečvář dostal přihrávku na levou stranu, připravil si kotouč na zakončení, ale jeho rána příklepem jen zaduněla o mantinel za brankou.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:39
    Domácí se z tlaku soupeře vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Závěr první části dnešního souboje patří Pražanům.
     
    18:10
    Zadáci domácího celku uspěli v další přetlačované na vlastní polovině a dokázali odehrát kotouč za modrou čáru. Pražané ale rychle získali puk.
     
    17:28
    Tvrdoň dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, kde měl obrovskou šanci, jenže střelou příklepem o kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    17:12
    Hosté se opět usadili v útočném pásmu, jenže mají hodně těžké, aby se dokázali prodrat do střelecké pozice.
     
    16:19
    Domácí v plném počtu.
     
    16:08
    Ani další přesilovková akce nepřinesla pražskému celku úspěch. Přihrávku na levou stranu totiž vypíchl jeden z hokejistů v bílém dresu.
     
    15:23
    Znovu se hokejisté v bílém dokázali ubránit dlouhým vyhozením přes celé kluziště. Pražský celek musí rozjet novou akci.
     
    15:00
    Domácí vstoupili do oslabení dobře. Hráči Českých Budějovic získali kotouč za svou brankou a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    14:19
    Bude se vylučovat! Hosté si zahrají první přesilovku. Welser dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    14:03
    Pražané pro změnu zaútočili po levé straně. Přihrávku zpoza branky dostal mezi kruhy Welser, ale tomu kotouč při zpracování přeskočil přes čepel.
     
    13:35
    Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže přihrávka mezi kruhy byla tentokrát příliš prudká a nikdo v bílém dresu se po kotouči nenatáhl.
     
    12:31
    Domácí se usadili v útočném pásmu a snaží se dokonat obrat v dnešním souboji. Dělovku z levé strany ale obětavým zákrokem zablokoval zadák.
    12:01 SITTER - 1:1
     
    12:01
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dokázal udeřit z ojedinělé akce! K odraženému kotouči se před brankou dostal RADEK SITTER a bekhenem překonal brankáře!
     
    11:48
    Havel si dal pozor na zakončení z levé strany, nicméně zákrok levým betonem se mu moc nepovedl a musel si poradit také s dorážkou.
     
    11:19
    Zadáci pražského celku uklidnili rozehrávku kombinací v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu Black Dogs rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    10:51
    Kubeš si dal pozor na přihrávku z levé strany, nicméně vinou špatného zpracování se obral o možnost ke střele.
     
    10:20
    Je za námi deset minut úvodní části a zatím sledujeme hodně svižné utkání. Domácí se tlačí do útoku po křídlech, ale obrana pražského celku hraje v pevném bloku.
     
    09:31
    Horský dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila na bloku prvního obránce v bílém dresu.
     
    09:15
    Pražský celek se usadil v útočném pásmu, jenže hráči v modrém si při kombinaci nerozuměli a připravili se o možnost k zakončení.
     
    08:38
    Svoboda si připsal další úspěšný zákrok. Domácí brankář schoval ránu z levé strany do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    08:03
    Hostující brankář musel znovu zasahovat. Gólman pražského celku si dal pozor na střelu z levé strany a udržel beton na ledové ploše.
     
    07:34
    Křížek projel po pravém křídle do útočného pásma, ale neměl tam nikoho v tmavém dresu. Domácí zadáci následně vybojovali odražený puk.
     
    07:02
    Kubeš tečoval prudké nahození z pravé strany útočného pásma. Od jeho čepele se kotouč odrazil do výstroje brankáře Havla.
     
    06:38
    Domácí se dostali po delší době do útoku, jenže akce skončila příliš prudkou přihrávkou na levou stranu ledové plochy. Hosté mohou zaútočit.
     
    06:03
    Pražský celek nadále pokračuje v ofenzivním snažení. Hosté se dostali do další střelecké pozice, ale rána z pravé strany minula branku.
    05:02 NAJMAN - 0:1
     
    05:02
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hostující celek se po pěti minutách dnešního souboje dostává do vedení! Přihrávku na pravou stranu útočného pásma dostal MATOUŠ NAJMAN, který propálil brankáře!
     
    04:38
    Kubeš dostal přihrávku z rohu útočného pásma a přihrál mezi kruhy. Jeho pobídku si našel Kronus, jehož projektil skončil na betonu brankáře.
     
    04:03
    Havel vyjel ven z branky a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář pražského celku poslal puk na pravou stranu, kde ale neměl spoluhráče.
     
    03:38
    Welser dohrál soupeře v souboji ve středním pásmu dost ostrým způsobem. Rozhodčí měl hit přímo před očima a nechává pokračovat ve hře.
     
    03:05
    Kunák dostal přihrávku na levou stranu a zakončil příklepem. Jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    02:25
    Další akci pražského celku zastavuje postavení mimo hru. Jeden z hráčů v modrém byl při přechodu do útoku příliš rychlý. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:06
    Svoboda má v úvodu duelu plné ruce práce. Tentokrát si dal pozor na zakončení z levé strany a vykopl kotouč betonem do rohu ledové plochy.
     
    01:29
    Také hostující brankář si dal pozor na zakončení od mantinelu a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:18
    Pražský celek se znovu vydal do útoku po pravém křídle. Nahození od modré čáry domácí brankář Svoboda dobře viděl a připsal si snadný zákrok.
     
    00:26
    Svoboda si připsal první zákrok. Domácí brankář si dal pozor na přihrávku z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    00:15
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Black Dogs se ihned vydali do útoku, ale nahození po mantinelu skončilo v moci zadáků soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát v bílém, zatímco pražský celek oblékne tmavě modré dresy.
     
    Start duelu se nakonec o několik minut opozdí.
     
    Úvodní sestavy:

    Black Dogs Budweis: Svoboda (Dvořák) – Grauer, Sitter, Bouška, Hrůša, Krtek, Svoboda, Kubeš – Koupal (C), Welser, Kronus – Pinkas, Kaisler, Šafář (A) – Rolínek, Fučík, Vochozka (A) – Šuhaj

    Engineers Prague: Havel (Sup) – Horský, Fojt, Vobořil, Kunák, Křížek, Šedivý, Najman – Janiurek, Najman, Tvrdoň – Březina, Blažek, Suda (C) – Bečvář, Matějka, Slavata – Adamec, Hofrichter, Vopat – Hynek

    Rozhodčí: Květoň – Šimánek, Zíka.
     
    Celek z Českých Budějovic vstoupil do turnaje v neděli, kdy prohrál 4:7 s Karlovou univerzitou. Pražský celek je na tom mnohem lépe. Za sebou už má dva duely. V tom prvním přehrál 10:2 Akademiky Plzeň a ve druhém 7:3 North Wings Ústí nad Labem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Tipsport UNI CUPu mezi Black Dogs Budweis a Engineers Prague.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Sitter, 38. Vochozka – 6. Najman, 27. Najman, 52. Adamec


    Black Dogs Budweis: Svoboda (Dvořák) – Grauer, Sitter, Bouška, Hrůša, Krtek, Svoboda, Kubeš – Koupal (C), Welser, Kronus – Pinkas, Kaisler, Šafář (A) – Rolínek, Fučík, Vochozka (A) – Šuhaj
    ČVUT Engineers Prague: Havel (Sup) – Horský, Fojt, Vobořil, Kunák, Křížek, Šedivý, Najman – Janiurek, Najman, Tvrdoň – Březina, Blažek, Suda (C) – Bečvář, Matějka, Slavata – Adamec, Hofrichter, Vopat – Hynek

    Rozhodčí: Květoň – Šimánek, Zíka
    bahis siteleri