Chrudim – Slavia 4:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:1 (3:0)
SK Slavia Praha
Pátek 20.08.2021, 19:00 • Sportovní hala Chrudim • Přípravný zápas
     
    35:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec se v Chrudimi prosazují i slavisté! Ševčík vyslal směrem dopředu FILIPA VAKTORA, který prudkou ranou na přední tyč prostřelil Dudu – 4:1!
     
    35:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Bratrská spolupráce značky "pars excellence"! David Drozd, byť faulovaný, se dokázal vymanit ze sevření a naservíroval míč na patičku svého bratra PAVLA DROZDA – 4:0!
     
    12:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zatím se prosazují pouze domácí futsalisté! MAX dostal ve středu hřiště po rozehrávce autu poměrně dostatek prostoru, přichystal si míč na levačku a trefil přesně k pravé tyči slavistické branky – 3:0!
     
    07:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ukázková akce chrudimských futsalistů znamená druhou radost! David Drozd periferně musel vidět rozběhnutého TOMÁŠE KOUDELKU, ten si po převzetí míče troufnul na kličku brankáři a následně do prázdné branky zvýšil vedení Východočechů – 2:0!
     
    03:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na začátku čtvrté minuty zde máme první branku v síti Slavie! Everton nástřelem od postranní čáry našel nabíhajícího si MARTINA DOŠU, který před prázdnou brankou neměl sebemenší problém skórovat – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Doša (Everton), 8. Koudelka (D. Drozd), 13. Max (Everton), 36. P. Drozd (D. Drozd) – 36. Vaktor (Ševčík)


    FK Chrudim: Dudu (38. Javorski) – Mareš, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Everton, Slováček, Koudelka, Kubát, Balog, Malý, Max
    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Daniel, Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Caizl, Brychta, Homola, Ostrák, Záruba, Hrdina, Sláma

    Rozhodčí: Kolbaba, Plzák