North wings Ústí – Black Dogs Budweis 3:6 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 3:10 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:6 (1:1, 1:2, 1:3)
Black Dogs Budweis
Pondělí 23.08.2021, 16:00Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Jan JINDRA - 3:6
     
    59:00
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Po skončené početní nevýhodě se přeci jen ještě domácí prosadili. K dorážce se dostal JAN JINDRA, který procedil puk do hostující svatyně – 3:6! Asistence: Dan Bartoš a Martin Kuchař.
    57:56 Matěj DVOŘÁK - 2:6
     
    57:56
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a ještě bude pokračovat ta pětadvacetivteřinová. Po nahrávce se dostal k puku MATĚJ DVOŘÁK, který dostal puk za záda Šmehlíka a je jasné, kdo si dnes domů odnese tři body – 2:6! Asistence: Matyáš Welser a Jonáš Kronus.
    54:55 Dominik KAISLER - 2:5
     
    54:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    S domácími to nevypadá vůbec dobře, jelikož přichází další branka českobudějovických hráčů. Do střely se opřel DOMINIK KAISLER a propálil vše, co mu stálo v cestě. V dnešním utkání je to jeho druhá branka – 2:5! Asistence: Aleš Krtek.
    43:30 Dominik KAISLER - 2:4
     
    43:30
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A máme tu poprvé v utkání dvoubrankové vedení. DOMINIK KAISLER se dostal k puku na pravé straně kruhu, kde také vypálil a kotouč nakonec doklouzal až za záda smutného brankáře Šmehlíka, kterému puk propadl kolem ruky na takzvaný teploměr – 2:4! Albert Hrůša.
    39:34 Lukáš PRÁŠEK - 2:3
     
    39:34
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu studená sprcha pro North Wings. Dva hráči hostujícího celku ujížděli sami na Šmehlíka, když Radek Rolínek nahrál do přesunu brankáře na LUKÁŠE PRÁŠKA, který měl lehkou úlohu, a to tu zakončit puk do odkryté klece, což se mu podařilo – 2:3! Asistence: Radek Rolínek a Aleš Krtek.
    35:37 Tomáš VOCHOZKA - 2:2
     
    35:37
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlá odpověď od hostujícího celku. Radek Sitter nahrál TOMÁŠI VOCHOZKOVI, který vypálil z levého kruhu přímo pod beton brankáře Šmehlíka – 2:2! Asistence: Radek Sitter.
    35:24 Matyáš ŠEBESTA - 2:1
     
    35:24
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí celek se opět ujímá vedení. Vojtěch Dytrych krásně přenechal na tandem puk MATYÁŠI ŠEBESTOVI, který ukázkově vymetl pravý horní roh Svobodovy branky – 2:1! Asistence: Vojtěch Dytrych.
    17:40 Tomáš VOCHOZKA - 1:1
     
    17:40
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru. Krásnou individuální akcí se prezentoval TOMÁŠ VOCHOZKA, který přebruslil všechny a všechno a krásně zatáhl puk až za záda ležícího Šměhlíka – 1:1! Asistence: Albert Hrůša a Radek Sitter.
    02:30 Lukáš SAJDL - 1:0
     
    02:30
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Máme tu rychlou branku v podání domácího celku! Matěj Harkabus dobruslil nahozený puk od Poláka a přihrávka do mezikruží směřovala na hokejku LUKÁŠE SAJDLA, který vypálil jedovku pod vyrážečku hostujícího brankáře – 1:0! Asistence: Matěj Harkabus a Lukáš Polák.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 3. Sajdl (Harkabus, Polák), 36. Šebesta (Dytrych), 59. Jan Jindra (Bartoš, Kuchař) – 18. Vochozka (Hrůša, Sitter), 36. Vochozka (Sitter), 40. Prášek (Rolínek, Krtek), 44. Kaisler (Hrůša), 55. Kaisler (Krtek), 58. Dvořák (Welser, Kronus)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Šmehlík (Skokan) – Stuchlý, Balcar (C), P. Jarý, Štěpánek, Šimanovský, Straka, Šebesta – Sajdl, Janoušek, Harkabus – Bartoš, Polák (A), Brandner – T. Jarý, Gottfried, Kuchař (A) – Pšenička, Jindra, Dytrych
    Black Dogs Budweis: I. Svoboda – Krtek, Hrůša, Grauer, Bouška, D. Svoboda Kubeš – Kaisler, Šafář, Sitter – Prášek, Kronus, Dvořák – Koupal (C), Rolínek, Welser – Vochozka (A), Šuhaj (A)

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora
    bahis siteleri