Švýcarsko – Kanada 0:5 (kon.) | Maďarsko – Japonsko 1:4 (kon.) | Rusko – Finsko 0:4 (kon.)
konec
Rusko
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
Finsko
Středa 25.08.2021, 20:10 • Calgary WinSport Arena • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (22:18:16)
     
    Střely na branku: 13 – 18
     
    Je dobojováno. Finky ve třetí třetině přidaly ještě jednu branku a svůj náskok navýšily. A protože už žádná jiná branka nepadla, došly si hráčky Finska pohodlně ke třem bodům do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Finky mají kotouč v obranném pásmu a jen ho vyvážejí do středního pásma a zápas se už pouze a jen dohrává.
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Rusko (Olga Sosinová – 2 min., hákování).
     
    59:02
    Viivi Vainikkaová se prosmýkla k brance Ruska a byla faulována. Finky si ještě v poslední minutě zápasu zahrají přesilovou hru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:20
    Sofianna Sundelinová dostala přihrávku od Petry Nieminenové a z levého kruhu pak chtěl zakončit, ale kotouč sjel z čepele a nakonec branku Ruska vůbec neohrozil.
     
    56:42
    Olga Sosinová to ještě zkusila opět před finskou brankářkou, její nebezpečný pokus ale kryje Keisalaová pod lapačku a raději zastavuje hru.
     
    55:55
    Po buly před Keisalaovou získaly puk finské obránkyně a hned s ním zamířily na druhou stranu.
     
    55:06
    Vypadá to, že Finky se už příliš nikam neženou a hru jen kontrolují. Do akce své soupeřky vůbec nepouštějí a drží dlouho puk ve svém obranném pásmu.
     
    54:05
    Po zásahu finské brankářky je hra přerušena, buly po její pravé ruce.
     
    53:22
    Elisa Holopainenová si šikovně sjela do prostoru mezi kruhy a poté napřáhla ke střele. Ta ale byla sražena mimo ruskou klec a do bezpečí.
     
    52:52
    Jekatěrina Dobrodějevová se dostala do ofsajdového postavení a hra je vykázána do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    52:20
    Finky ve středním pásmu získaly puk a dostaly se před Morozovovou, ale nakonec se před ní nedostaly k žádné povedené střele.
     
    50:53
    Anna Šibanovová sebrala soupeřce puk, nabruslila si až před Keisalaovou, ale následně pak její pokus mezi betony finské gólmanky neprošel.
     
    49:21
    Olga Sosinová z pravého kruhu vystřelila a její pokus štípl Keisalaovou do kalhot. Následně pak k odraženému puku přijela Savolainenová a otáčí hru.
     
    48:27
    Elisa Holopainenová ztratila puk a ten získala jedna z Rusek. Zakončit před Keisalaovou se jí ale nepodařilo.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Tapaniová (Karvinenová, Savolainenová), 13. Nieminenová (Karvinenová, Tapaniová), 16. Nylundová (Tulusová), 45. Nieminenová


    Rusko: Merkuševová (16. Morozovová) – Pirogovová (A), Šibanovová (A), Provorovová, Savoninová, Ganejevová, Batalovová, Gončarenková – Pavlovová, Sosinová (C), Vafinová – Markovová, Dobrodějevová, Rodnovová – Šaškinová, Kadirová, Koržakovová – Bratiševová, Lifatovová, Faljachovová – Kulišovová
    Finsko: Keisalaová (Raisanenová) – Hiirikoskiová (C), Savolainenová, Laitinenová, Tuominenová, Lindstedtová, Viitasuová, Karjalainenová – Nieminenová (A), Karvinenová (A), Tapaniová – Holopainenová, Vainikkaová, Tulusová – Hakalaová, Nylundová, Niskanenová – Vanhanenová, Vesaová, Sundelinová – Liikalaová

    Rozhodčí: Manthaová (CAN), Rapinová (USA) – Hanleyová (USA), Toddová (CAN)
    bahis siteleri