Kanada – Německo 7:0 (kon.) | Finsko – Česko 1:0 (kon.) | Rusko – Německo 3:2 (kon.)
konec
Rusko
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Německo
Neděle 29.08.2021, 21:00 • WinSport Arena, Calgary • Mistrovství světa žen • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:18 Oxana BRATIŠEVOVÁ - 3:2
     
    44:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Během několika minut jdou Rusky do vedení! Kadirovová vyvezla kotouč do útoku přes pravou stranu, následně na sebe natáhla dvě protihráčky a kus gumy poslala do mezikruží, kde byla připravená OXANA BRATIŠEVOVÁ, jenž prostřelila Alblovou střelou nad rameno. Asistence: Fanuza Kadirovová, Liana Ganějevová.
    41:10 Veronika KORŽAKOVOVÁ - 2:2
     
    41:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko hned po začátku závěrečné třetiny srovnává krok! Lehké nahození Gončarenkové od modré čáry dokázala Alblová vyrazit jen před branku, kde se kotouče okamžitě chopila VERONIKA KORŽAKOVOVÁ, která ho z velkého úhlu nechytatelně zametla pod horní tyč. Asistence: Angelina Gonřarenková, Jelizaveta Rodnovová.
    37:22 SPIELBERGEROVÁ - 1:2
     
    37:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné střely se ujímají Němky vedení! Téměř od modré čáry z otočky nahodila puk na branku KERSTIN SPIELBERGEROVÁ a ten propadl až za záda Morozovové. Asistence: Anna Reichová a Bernadette Karpfová.
    26:01 SAVONINOVÁ - 1:1
     
    26:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pěkná akce v podání ANNY SAVONINOVÉ, která si vybruslila do středu hřiště a přes několik hráček propašovala střelu až za záda Alblové! Srovnává tak stav zápasu na 1:1! Asistence: Viktoria Kulišovová a Landyš Faljachovová.
    23:49 N. EISENSCHMIDOVÁ - 0:1
     
    23:49
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se ujímají vedení. Na křídle si pro přihrávku sjela NICOLA EISENSCHMIDOVÁ a parádní ranou do horní části branky nedala šanci brankářce Morozovové! Asistence: Tanja Eisenschmidová.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 27. Savoninová (Kulišovová, Faljachovová), 42. Koržakovová (Gončarenková, Rodnovová), 45. Bratiševová (Kadirovová, Ganějevová) – 24. N. Eisenschmidová (T. Eisenschmidová), 38. Spielbergerová (Reichová, Karpfová)


    Rusko: Morozovová (38. Merkuševová) – Šibanovová, Pirogovová, Gončarenková, Ganějevová, Provorovová, Savoninová, Batalovová – Pavlovová, Lifatovová, Dobrodějevová – Markovová, Koržakovová, Kadirovová – Sosinová, Vafinová, Rodnovová – Kulišovová, Bratiševová, Faljachovová – Šaškinová. Trenér: Bobariko.
    Německo: Alblová (Abstreiterová) – T. Eisenschmidová, Jobstová-Smithová, Orendorzová, Reichová, Rothemundová, Botthofová – Duserhoftová, Delarbreová, N. Eisenschmidová – Spielbergerová, Karpfová, Zornová – Voigtová, Hackelsmillerová, Wagnerová. Trenér: Schadler.

    Rozhodčí: Cookeová, Nearyová – Blairová, Chartrandová
    bahis siteleri