Olympik Mělník – Ž. Vlci Brno 10:1 (kon.) | Svarog Teplice – Sparta 7:4 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:4 (0:4)
FK Chrudim
Pátek 03.09.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    1. Futsal liga má na programu druhé kolo, v něm se proti sobě představí FC Démoni Česká Lípa a FK Chrudim.
     
    Favoritem tohoto zápasu pochopitelně bude hostující Chrudim, která vstoupila do letošního ligového ročníku vítězně. Na domácí palubovce totiž přivítala Ústí nad Labem, které vyfasovalo obrovský debakl. Chrudimi se nakonec povedlo vyhrát poměrem 13:1, čímž předvedla skvělý vstup do ligy. Démoni pro změnu v rámci prvního kola změřily síly s pražskou Spartou, které se povedlo vyhrát poměrně jednoznačně. Pražané si odvezli výhru poměrem 6:1 a Česká Lípa tak na první body do tabulky musí čekat. Chrudim bude velkým favoritem tohoto zápasu, Démoni se tak pokusí o zázrak v podobě zisku jakéhokoliv bodu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní rozehrávku tohoto zápasu si vzali na starost hostující hráči, kteří budou hrát zleva doprava. Chrudim se hned v úvodu dostala do vyložené šance.
     
    00:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Max nahrával do tandemu na DOMINIKA BALOGA, který své zakončení poslal přesně mezi nohy domácího brankáře.
    00:32 BALOG - 0:1
     
    01:17
    Chrudim i po vstřelené brance podniká kombinaci na polovině soupeře. Evertonova nahrávka nakonec nebyla zrovna nejpřesnější a je tu rozehrávka rohu.
     
    02:08
    Hosté se nyní museli vracet až na vlastní polovinu, kde se Balog pokoušel projít přes protihráče. Míč se ovšem odrazil mimo vymezený prostor.
     
    03:01
    Chrudim se v krátkém časovém sledu dostala hned ke třem střelám. Kyrov musel hned několikrát zasahovat, posléze mu pomohli také protihráči.
     
    03:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Je tu druhá branka! Chrudim se po rozehrávce dostala na polovinu soupeře, kde Balog nadvakrát dokázal na zadní tyči najít MAXE, jenž měl před sebou prázdnou branku.
    03:05 MAX - 0:2
     
    04:47
    Marešovu rozehrávku dokázal zastavit domácí Havrda, míč se ale odrazil do zámezí.
     
    05:10
    Do zakončení se před malým momentem dostal domácí Švec, který trefil hráče před sebou. Na opačné straně jsme pro změnu sledovali další zákrok Kyrova.
     
    06:11
    Koudelka poté zkoušel díky rohovému kopu rozehrát před branku, kde ovšem nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, avšak domácí se daleko nedostali.
     
    06:57
    Žlutou kartu dostává Tomáš Fichtner (FC Démoni Česká Lípa).
     
    07:24
    Démoni se nyní dostávali na druhou stranu, kde se jim ovšem nepovedlo vymyslet nic moc nebezpečného. Max se totiž zodpovědně dokázal vrátit.
     
    07:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Je tu třetí branka! Everton totiž rozehrál z levé strany přesně na kolegu MAXE. Ten se dokázal s míčem otočit a špičkou nohy ho poslal přesně za záda domácího brankáře.
    07:32 MAX - 0:3
     
    08:47
    Před malým momentem jsme sledovali střelu domácího celku. Ta byla zablokována a Fichtner tak bude moci rozehrát další rohový kop.
     
    09:22
    Na pravém křídle se Fichtner pokoušel dostat za záda protihráče, načež si sám pomohl nedovoleným způsobem, což znamená čtvrtý faul domácích.
     
    10:00
    Je za námi úvodní desetiminutovka. Chrudim se dostala do pohodlného tříbrankového vedení a Démoni Česká Lípa to budou mít dost složité.
     
    11:11
    Následoval nákop z nohy domácího brankáře Kyrova, který ovšem nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů a David Drozd bude moci rozehrát.
     
    11:37
    Pavel Drozd našel na zadní tyči svého bratra, který ve skluzu trefil pouze horní brankovou konstrukci.
     
    12:20
    Petr Drozd se znovu dostal do zakončení, tentokráte levačkou mířil hodně vedle branky. Démoni Česká Lípa je hodně pasivní, Kyrov bude moci rozehrát.
     
    13:13
    Kyrov v tísni musel volit odkop na druhou stranu, kde se v souboji dokázal prosadit Koduelka, který ale odevzdal soupeři.
     
    13:40
    Koudelka málem uklidil míč do prázdné branky, ten ovšem doskákal kousek vedle branky.
     
    14:13
    Kubát si přehodil míč na levou nohu, jenomže trefil pouze obětavého protihráče. Chrudim pokračuje v kombinaci a domácí jsou pod tlakem.
     
    14:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    I další rozehrávka rohu končí brankou! Everton ho totiž rozehrál přesně proti noze MAXOVI, kterému se pravačkou povedlo uklidit míč přesně do vzdálenější šibenice.
     
    15:21
    Bialek se při protiútoku nedostal do zakončení a musel se vracet. Everton nakonec narazil do protihráče a následuje rozehrávka z levé strany.
     
    16:08
    Zapletal nedokázal projít přes Baloga, který se čistým způsobem dostal k míči. Chrudim se díky kombinaci dostává na polovinu soupeře.
     
    17:25
    Domácí se dostali z tlaku a mohli se pustit do kombinace. Rott ovšem nenašel nikoho ze svých spoluhráčů a hrát mohou znovu hráči Chrudimi.
     
    18:10
    Démoni se nyní dostali do zakončení, Dudu si s ním ale dokázal poradit. Poprvé se na hrací plochu dostal hostující Malý.
     
    19:14
    Již nám běží poslední minuta prvního poločasu. Chrudim se nyní dokázala ubránit a posléze jednoduchým způsobem přejít na druhou stranu.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, který nám nakonec nabídl čtyři branky. O všechny branky se postarala Chrudim, která má nakročeno k dalšímu vítězstvím. Démoni zatím tahají za kratší konec provazu, navíc několikrát měli velké štěstí, neboť je zachránila branková konstrukce.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:10
    Úvodní rozehrávku druhého poločasu si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    21:11
    Míč se nyní od Maxe odrazil do zámezí a o autové vhazování se postaral domácí celek. Rottova nahrávka ovšem putovala mimo dosah spoluhráčů.
     
    22:07
    Caizl nyní zablokoval střelu soupeře a Démoni Česká Lípa se mohli dostat do protiútoku, jenomže nahrávka na pravou stranu byla znovu hodně nepřesná.
     
    23:16
    Démoni Česká Lípa kombinovali na vlastní polovině, kde Caizlovu nahrávku dokázal ukořistit jeden z protihráčů. Domácí budou přesto rozehrávat aut.
     
    24:24
    Havrda byl zastaven nedovoleným zákrokem. Rozehrávalo se poměrně daleko od chrudimské branky, proto jsme sledovali pouze rozehrávku nakrátko.
     
    25:10
    Nyní pro změnu fauloval domácí Havrda. Démoni Česká Lípa se budou muset bránit, nyní přichází na řadu standardní situace soupeře.
     
    26:03
    Chrudim nyní zahrávala rohový kop z pravé strany. Slováček poté postupoval po pravém křídle, načež po jeho nahrávce skončil na zemi Pavel Drozd.
     
    27:20
    Kyrov nyní nemusel zasahovat, míč totiž putovala hodně vedle domácí branky. Havrda byl poté zastaven, jeho celek ale nebude rozehrávat.
     
    27:30
    Kubát se pokoušel o ránu z velké dálky, se kterou si brankář Kyrov dokázal poradit.
     
    28:13
    Kyrov se pokoušel vysokým nákopem najít na levém křídle Bialka, kterému se nepovedlo udržet míč na hrací ploše a rozehrávat bude moci soupeř.
     
    28:23
    Everton přišel o míč a vyloženou šanci před sebou měl domácí Havrda, který ale nedokázal trefit branku.
     
    30:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Démoni Česká Lípa stále prohrávají o čtyři branky a na bodový zisk to vůbec nevypadá.
     
    31:11
    Zapletal nedokázal zamířit přesně, trefil totiž pouze protihráče před sebou. Následovala domácí rozehrávka, Zapletal ovšem znovu trefil blok soupeře.
     
    32:01
    Pavel Drozd byl nedovoleně poslán na zem a na pořadu dne byl další volný kop. Chrudim rozehrála po zemi nakrátko, na zakončení ale marně čekáme.
     
    32:25
    David Drozd zkoušel z jedničky najít Pavla Drozda, před kterým zakročil poslední protihráč.
     
    33:06
    Démoni velice dobře střeží svojí branku, nyní od nohy Rotta šel míč ven z hrací plochy a soupeř tak bude rozehrávat další rohový kop.
     
    34:17
    Kyrov se dostal k volnému míči, který následně vyhodil do strany na Zapletala. Ten do kombinace zapojil také Potočka, který nedokázal najít kolegu.
     
    35:06
    Chrudim pokračovala v kombinaci, při které Everton našel před brankou Malého, který trefil tyč. Následnou dorážku vykopl z čáry Rott.
     
    36:20
    Po autu jsme sledovali krátkou kombinaci Chrudimi, která nakonec přinesla nepřesnost Baloga. Kyrov rozehrál výhozem na Fichtnera.
     
    36:23
    Démoni právě vstřelili branku!
    Po rozehrávce z levé strany se k míči dostal TOMÁŠ FICHTNER, který se zbavil protihráče a poté levačkou prostřelil hostujícího brankáře, jenž si na míč přeci jenom sáhl.
     
    37:17
    Havrdovi se povedlo najít naprosto volného Maura, který ovšem trefil pouze kopačku brankáře. Prvně jmenovaný z dálky dorážel hodně vysoko nad branku.
     
    38:02
    Kubát rozehrával z obranné poloviny, jehož rozehrávka ovšem nenašla Maxe. Démonům se nyní daří, do kombinace se zapojil také brankář Kyrov.
     
    39:00
    Minuta do konce druhého poločasu.
     
    39:10
    Chrudim má koncovku ve své režii a znovu s míčem pracuje na polovině soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Chrudim nakonec dovedla utkání do vítězného konce a povedlo se jí vyhrát poměrem 4:1. Hosté měli také ve druhém dějství územní převahu, své šance si ovšem vypracovali také Démoni Česká Lípa. Domácím se dokázali prosadit jedinkrát, což na bodový zisk stačit nemohlo. Chrudim zvládla roli favorita a bere tak plný počet bodů. (22:06:24)

    David Suchý

    Branky: 37. Fichtner – 1. Balog (Max), 4. Max (Balog), 8. Max (Everton), 15. Max (Everton)

    Karty:   7. Fichtner (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kyrov, Lecjaks – Bialek, Klimt, Fichtner, Havrda, Švec, Zapletal, Kopeček, Caizl, Potoček, Maur, Rott, Bejda
    FK Chrudim: Dudu, Javorský – Everton, Mareš, Max, Balog, Kubát, Koudelka, P. Drozd, Douša, Malý, Slováček (C), D. Drozd
    bahis siteleri