Barys – Ufa 1:5 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Minsk 4:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:6 (0:2, 2:2, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 03.09.2021, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Linus HULTSTRÖM - 2:6
     
    59:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ještě jeden přesný zásah v úplně poslední minutě zápasu! Maillet dal puk Goldobinovi a ten pro změnu obránci LINUSI HULTSTRÖMOVI, jenž od modré čáry donutil Kováře pošesté kapitulovat. Asistence: Nikolaj Goldobin, Philippe Maillet.
     
    57:48
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Stanislav Bočarov – 2 min., hákování).
     
    54:10
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikita Korosteljov – 2 min., sekání).
     
    50:02
    Denis Zernov mohl přidat ještě jednu pojistku. Po nahrávce Karpova však orazítkoval tyč. Kovář byl v tu chvíli bez hokejky i bez vyrážečky.
     
    43:11
    Brendan Leipsic se chtěl prosmýknout mezi dvěma soupeři, jenže si nepohlídal hokejku a trefil do tváře Prince. Vzhledem ke krvavé stopě jde o čtyřminutový trest.
    41:30 Denis ZERNOV - 2:5
     
    41:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté skutečně skórují v přesilovce a míří za vítězstvím! Jakovlev rozdal puk doprava na DENISE ZERNOVA. Ten vypálil švihem z vrcholku kruhu a klečící Jakub Kovář vlastně vůbec nereagoval. Není to pro něj ideální začátek sezóny. Asistence: Jegor Jakovlev.
     
    40:29
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Danil Romancev – 2 min., podrážení).
    38:31 Brooks MACEK - 2:4
     
    38:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Spravedlnost zafungovala! BROOKS MACEK před chvíli přišel o gól kvůli posunuté brance, nicméně v početní výhodě se už prosadil v souladu s pravidly! Nechytatelným příklepem poděkoval za chirurgicky přesnou přihrávku z pravého kruhu do levého. Asistence: Ryan Spooner, Jesse Blacker.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Vasilij Košečkin – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    37:30
    Puk odražený od zadního mantinelu přistál na hokejce BROOKSE MACEKA, který pohotovou dorážkou prostřelil Košečkina. Ten si ale ještě předtím posunul branku, takže gól na 2:4 neplatí. Naopak by se mělo vylučovat a hrát pět na tři.
     
    37:17
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Danila Jurov – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:12
    Georgij Bělousov se o druhé snížení během několika málo vteřin nepostaral. Při finálním přehození na bekhend mu puk utekl.
     
    34:12
    Košečkin odhodil hokejku, aby překazil jednu z přihrávek. Pravidla to ale nepovolují, nařízeno je trestné střílení!
    34:02 Valerij SITNIKOV - 1:4
     
    34:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Gól naděje pro Avtomobilist! Košečkin propustil střelu od modré čáry z hokejky VALERIJE SITNIKOVA. Hostující gólman to neměl vůbec jednoduché, protože mu ve výhledu překážela cela řada těl. Bez asistence.
     
    31:45
    Nejlepší zákrok zápasu! Po Zborovského nástřelu od modré čáry dorážel z bezprostřední blízkosti Sergej Šumakov. Košečkin ale pustil hokejku a ještě schoval puk do lapačky. Radost Avtomobilistu byla předčasná.
    31:01 Denis ZERNOV - 0:4
     
    31:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Výsledková propast se opět o něco rozrostla. Prince nepřevzal přihrávku k útočné modré čáře. Avtomobilist nechal díru na ose hřiště, kterou prošla úniková přihrávka Akolzina na DENISE ZERNOVA a ten v nájezdu upravil skóre už na 4:0 pro Metallurg. Asistence: Pavel Akolzin, Linus Hultström.
    28:20 Philippe MAILLET - 0:3
     
    28:20
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Souvislá převaha Metallurgu vyústila ve třetí gól! Podruhé za sebou se totiž zrodila domácí hrubka za brankou. Následovala rychlá přihrávka Leipsica a tentokrát přesné zakončení z dílny PHILLIPEA MAILLETA. Asistence: Brendan Leipsic.
     
    22:25
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., hákování).
     
    22:20
    Čibisov hraje výtečné utkání. Z obranného pásma vystartoval do protiútoku. Ocitl se za všemi soupeři a ve finále trefil horní tyčku!
     
    19:31
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., podrážení).
     
    16:57
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Semjon Košelev – 2 min., sekání).
     
    11:20
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Patrice Cormier – 2 min., vražení na hrazení).
    06:59 Andrej ČIBISOV - 0:2
     
    06:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Na konci vlastního oslabení odskakuje Magnitogorsk na 2:0! Košelev zablokoval nahození od modré a vyrazil do protiútoku, v němž zdárně spolupracoval se zakončujícím ANDREJEM ČIBISOVEM a Jakub Kovář musel po bekhendovém blafáku podruhé za sebou lovit puk ze své sítě. Asistence: Semjon Košelev.
     
    04:59
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Maxim Karpov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
    03:29 Anatolij NIKONCEV - 0:1
     
    03:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! Čibisov na levé straně předal kotouč ANATOLIJI NIKONCEVOVI a ten jej dokonce ze záporného úhlu propasíroval do sítě. Pomohl i odraz od zad Kováře, jenž dostatečně neucpal bližší tyč. Asistence: Andrej Čibisov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 35. Sitnikov, 39. Macek (Spooner, Blacker) – 4. Nikoncev (Čibisov), 7. Čibisov (Košelev), 29. Maillet (Leipsic), 32. Zernov (Akolzin, Hultström), 42. Zernov (J. Jakovlev), 60. Hultström (Goldobin, Maillet)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Šikin) – Blacker, Trjamkin, Zborovskij, Gurkin, Alexej Vasilevskij, Sitnikov, Ščemerov – Spooner, S. Da Costa, Prince – Makejev, Žukenov, Šumakov – Romancev, Cormier, Macek – Bočarov, Filjajev, Bělousov – Blednov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev, Dronov, Hultström, Makljukov, Minulin, Pašnin, Nikolajev – Nikoncev, Currie, Čibisov – Korosteljov, Maillet, Goldobin – Karpov, Zernov, Leipsic – Akolzin, Jurov, Košelev – Korobkin.

    Rozhodčí: Belov, Kulakov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 641
    bahis siteleri