Frölunda – Zürich 4:3 (po pr.) | Třinec – Leksands IF cz 1:3 (kon.) | Zug – SønderjyskE 9:3 (kon.)
HC Slovan – Fribourg 0:2 (kon.) | IFK Helsinky – Mladá Boleslav cz 2:1 (kon.) | Mnichov – Rögle BK 2:1 (kon.)
Mannheim – Rauma 2:1 (1:0 po s.n.) | Lausanne – Cardiff 2:0 (kon.)
konec
EV Zug
9:3 (1:0, 5:1, 3:2)
SønderjyskE Ishockey
Sobota 04.09.2021, 17:00 • Bossard Arena, Zug • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:12 Anders BIEL - 9:3
     
    54:12
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Dánové se prosazují ve vlastním oslabení! Po zachycení protihráčovy přihrávky se do úniku dostal ANDERS BIEL, jenž následně kotouč poslal mezi betony domácího brankáře a přiblížil se tak hattricku – 9:3! Bez asistence.
     
    53:28
    Hosté se svým sokem vůbec nestíhají držet krok, za vysokou hůl míří ven ze hry Martin Esklidsen (SON).
    50:39 Marco MÜLLER - 9:2
     
    50:39
    Zug právě vstřelil branku!
    Domácí i tentokrát reagují naprosto bleskově, tentokrát se prosazuje MARCO MÜLLER a zakončením z hranice brankoviště posouvá svůj tým nadostřel desítky – 9:2! Asistence: Jan Kovář.
    49:52 Anders BIEL - 8:2
     
    49:52
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hodně velká paráda z dílny hostujícího ANDERSE BIELA, který najel před domácí brankoviště a Hollensteina překonal bekhendem z otočky! V Zugu je to rázem "jen" o šest branek – 8:2! Asistence: Oliver Gatz.
     
    43:07
    Jonas Borring (SON) usedá na trestnou lavici, SønderjyskE je trestáno za příliš mnoho hráčů na ledě.
    42:02 Reto SURI - 8:1
     
    42:02
    Zug právě vstřelil branku!
    Znovu RETO SURI, který si bleskově zadělává na hattrick! Tentokrát jej do úniku povedenou přihrávkou poslal Leuenberger a domácí forvard šancí nepohrdl – 8:1! Asistence: Sven Leuenberger.
    41:30 Reto SURI - 7:1
     
    41:30
    Zug právě vstřelil branku!
    Kvapem se blížíme k desítce, RETO SURI po minutě a půl využívá přesilovku a lehkou tečí z mezikruží upravuje na 7:1! Asistence: Lino Martschini, Niklas Hanson.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu SønderjyskE Ishockey (Michael Szmatula – 2 min., hrubost).
    39:30 Dario SIMION - 6:1
     
    39:30
    Zug právě vstřelil branku!
    Tentokrát ale střelu protihráče nezachytil a vůbec bych se nedivil, kdyby na třetí třetinu brankoviště přenechal Patricku Galbraithovi. Těsně před koncem prostřední části se podruhé v zápase prosazuje DARIO SIMION, který si tak zadělává na hattrick – 6:1! Asistence: Jan Kovář, Christian Djoos.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny!
    36:59 Christian DJOOS - 5:1
     
    36:59
    Zug právě vstřelil branku!
    No, tak tohle už možná začíná zavánět dalším debaklem! Na pravém kruhu byl úplně volný CHRISTIAN DJOOS, jehož rána z voleje cestou do sítě škrtla o Henriksenovu lapačku – 5:1! Asistence: Lino Martschini.
    35:33 Lino MARTSCHINI - 4:1
     
    35:33
    Zug právě vstřelil branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Po excelentní přihrávce od Allenspacha se do šance dostal LINO MARTSCHINI, který nedal překvapenému Henriksenovi šanci adekvátně zareagovat – 4:1! Asistence: Dario Allenspach.
    34:03 Shawn O'DONNELL - 3:1
     
    34:03
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují a stahují manko na dvě branky! Hollensteina střelou k bližší tyči překvapil SHAWN O'DONNELL, gólman Zugu na zakončení vůbec nestačil zareagovat. Nutno ovšem podotknout, že mu výborně clonil Boysen – 3:1! Asistence: Steffen Frank, Nicolaj Henriksen.
     
    28:10
    Domácí střídačka se zlobí, Nico Gross (ZUG) je vykázán za sekání. Uvidíme další domácí oslabení.
     
    25:30
    Početní výhodu si nyní vyzkouší zase hosté, Reto Suri (ZUG) míří na trestnou za držení.
    23:00 Anton LANDER - 3:0
     
    23:00
    Zug právě vstřelil branku!
    A v Zugu už je to o tři branky! Tentokrát se prosazuje ANTON LANDER, jehož přihrávka ke vzdálenější tyči na Herzoga se do branky svezla po hokejce jednoho z bránících zadáků dánského klubu – 3:0! Asistence: Lino Martschini.
    21:20 Livio STADLER - 2:0
     
    21:20
    Zug právě vstřelil branku!
    Švýcaři se hned zkraje periody prosazují a zvyšují svůj náskok na dvě branky! Obrana SønderjyskE další mírný nápor soupeře nezvládla, LIVIO STADLER kotouč za Henriksena doklepl z hranice brankoviště – 2:0! Asistence: Jan Kovář, Marco Müller.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    15:48
    SønderjyskE si zahraje první plnou početní výhodu, za nedovolené bránění je chvilku po Landerovi penalizován i Fabrice Herzog (ZUG).
     
    12:43
    Poměr sil na ledě se srovná, za nedovolené bránění je z kluziště vykázán Anton Lander (ZUG).
     
    12:06
    Na trestnou tentokrát míří Oliver Gatz (SON), který protihráče podrazil. SønderjyskE nepomohly ani poměrně expresivní protesty jejich kouče.
     
    09:26
    Ale pozor, zničehonic mohlo být vyrovnáno! Po perfektní přihrávce se do úniku dostal Steffen Frank, který ale z bezprostřední blízkosti brankoviště minul tři tyče domácí svatyně!
    05:11 Dario SIMION - 1:0
     
    05:11
    Zug právě vstřelil branku!
    Domácí borci v přesilovce podali celkem vlažný výkon, nakonec se jim však přeci jen podařilo ji přetavit v gól a už na začátku šesté minuty jdou do vedení! Střeleckou listinu utkání otevírá DARIO SIMION, který Henriksena překonal rychlou střelou z mezikruží – 1:0! Asistence: Jan Kovář, Christian Djoos.
     
    03:46
    Daniel Hansen (SON) si v souboji pomohl faulem, sudí mu udělují menší trest za držení.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. Simion (Kovář, Djoos), 22. Stadler (Kovář, M. Müller), 23. Lander (Martschini), 36. Martschini (Allenspach), 37. Djoos (Martschini), 40. Simion (Kovář, Djoos), 42. Suri (Martschini, Hanson), 43. Suri (Leuenberger), 51. M. Müller (Kovář) – 35. O'Donnell (Frank, Henriksen), 50. Biel (Gatz), 55. Biel


    EV Zug: Hollenstein (Genoni) – Djoos, Cadonau, Gross, Schlumpf, Stadler, Hansson, Wüthrich – Bachofner, Leuenberger, Suri – Herzog, Lander, Martschini – Allenspach, Senteler, Klingberg – M. Müller, Kovář, Simion.
    SønderjyskE Ishockey: Henriksen (P. Galbraith) – Lyø, Little, Öhman, Hansen, Gatz, D. Galbraith, Holzmann, Petersen – Eskildsen, Szmatula, Salhany – Boysen, O'Donnell, Frank – Jensen, Biel, J. Müller – Vedel, Eller, Borring.

    Rozhodčí: Wiegand, Fluri – Obwegeser, Stalder.
    bahis siteleri