UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 3:5 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 9:5 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 4:2 (kon.)
konec
UK Kings Prague
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
Black Dogs Budweis
Sobota 04.09.2021, 13:00 • Praha - Strašnice, ŠKODA ICERINK • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (15:23:17)
     
    V dnešním akcí nabytém utkání jsme byli svědky rovnou osmi branek. Pět z nich padlo do svatyně domácího celku. První ale přišla ze strany holí Pražanů a to už po třech minutách. Po téměř celý zbytek třetiny měli jasně navrch hokejisté Univerzity Karlovy. Poté ale přišli dvě rychlé branky za záda Davida Maška a následná dominance hráčů z jihu Čech. Ti v jednu chvíli vedli o dvě branky, poté ale přišlo vyrovnání, díky kterému byl stav na konci druhé třetiny 3:3. V poslední třetině se hostům podařilo dát branku i ve vlastním oslabení a odváží si domů pohodlnou výhru 5:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Martínek – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Janoušek – 2 min., hrubost).
     
    58:43
    Zatím se celku z hlavního města daří držet se v útočném pásmu, moc střel z toho ale zatím nevzešlo. Kombinace je důležitá, otázka ale je zda je na ní dostatek času.
     
    57:44
    Zbývá něco málo přes dvě minuty a Pražané zkouší hru bez brankáře. Uvidíme zda se jim tento risk vyplatí, či ne.
     
    56:45
    Oba týmy už za pár chvil budou hrát v plném počtu, což určitě ocení hosté, kterým očividně hra ve čtyřech nejde tolik, jak soupeři.
     
    55:46
    Domácím už nezbývá moc času na vyrovnání a nastalá početní nevýhoda tomu taky moc nepomáhá. Zatím úspěšně brání, což ale není to co potřebují.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Novák – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Koupal – 2 min., hákování).
     
    54:13
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Havelka – 2 min., podrážení).
     
    53:23
    A domácí mančaft se snaží asi až moc urputně, jelikož mu za pár chvil bude na ledě scházet jeden hráč. Momentálně je ale ještě pod tlakem šesti hráčů týmu hostů.
     
    52:24
    David Svoboda bude mít během pár chvil odpykaný svůj trest a vypadá to, že ze strany soupeře zůstane jeho faul nepotrestaný. Ten se dostal k mnoha zakončením, se všema si ale dokázal Marek Dvořák poradit.
     
    51:25
    Zatím se pro pražský celek vyvíjí tato početní výhoda mnohem lépe než ta poslední. Nejenže zatím nedostali branku, dokonce se jim i daří držet soupeře v jeho obranném pásmu.
     
    50:26
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (D. Svoboda – 2 min., krosček).
     
    49:47
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MIROSLAV TEJKO. Asistence: Milan Dančišin.
     
    49:23
    Tak toto je velká šance pro domácí na to, se ještě přiblížit výhře v dnešním utkání. Zatím ale jenom poznávají, že sehranost obrany soupeře je obdobná jako na jejich straně.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Bouška – 2 min., hrubost).
     
    47:26
    Přesilovka se nám už blíží k samotnému závěru a její průběh se zatím moc nezměnil. K pár střelám došlo, žádná z nich ale nebyla nějak moc nebezpečná a tak je rozdíl skóre stále jednobrankový.
     
    46:27
    Hostům přesilovka zatím moc nevychází, a to hlavně kvůli tomu, že mají problém projít přes střední pásmo. Tady jim totiž stojí v cestě kvalitně sehraná obrana soupeře.
     
    45:28
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Novák – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    44:05
    Marek Novák schytal velice ostrý zákrok u mantinelu a jen s těží se zvedá. Jeho spoluhráčům se výrok sudího o správnosti tohoto zákroku moc nelíbí a tak věci berou do vlastních rukou.
     
    43:06
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo naprosto učebnicové zakončení, kterým se blýskl TADEÁŠ PINKAS. Ten ukázkovou kličkou zametl kotouč za brankářova záda. Asistence: Šimon Masopust.
     
    42:42
    Nádherné sólo přes celé hřiště předvedl Filip Čmejla, který prošel přes tři bránící hráče. K dokonalosti mu ale chybělo zakončení, které by trefilo bránu.
     
    41:43
    Pořádnou metelici vyslal od modré Marek Novák. Kotouč se ale nedostal ani k bráně, naopak trefil jednoho z obránců, který si tak zaručil další modřinu.
     
    40:44
    Úvodní buly poslední dvacetiminutovky vyhráli hosté, kteří se tak můžou hnát na soupeřovu bránu. To by ale nesměli po pár vteřinách přijít o kotouč hodně nepovedenou přihrávkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli opět tři branky, tentokrát ale byli úspěšnější Pražané, kteří tak půjdou do poslední dvacetiminutovky za nerozhodného stavu. První branka tohoto dějství nicméně přišla až po třinácti minutách a to právě do svatyně domácího celku. Ten tak prohrával už o dvě branky. Pak ale přišlo vyloučení a velice rychlá odpověď z hole Davida Jindry, který tak namotivoval celý tým, který se mohl hnát za vyrovnáním. To přišlo až na samém sklonku hrací doby a postaral se něj tentokrát Milan Piovarči.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo doslova ukázkově sehrané ze strany domácích. Ti si naprosto vykombinovali celou soupeřovu defenzívu, až našli před bránou nikým nehlídaného DAVIDA JINDRU, který tak se zakončením neměl moc problém. Asistence: Jakub Kopenec.
     
    38:52
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Kubeš – 2 min., podrážení).
     
    37:22
    Zajímavou střelu od modré zkusil Matěj Dvořák. Jeho nenápadné nahození nakonec mířilo na bránu a poměrně dost zaskočilo jejího ochránce.
     
    36:23
    Domácím se dokonce podařilo zamknout jejich soupeře u jeho brány. K ničemu jim to nakonec nebylo, protože se nedostali ani k zakončení.
     
    35:24
    Frederic Hakl zkusil napodobit jeho spoluhráče, ani on však nebyl o moc úspěšnější. V jeho případě dokonce ani netrefil soupeřovu branku.
     
    34:25
    Z rychlého útočného výpadu to pro změnu zkusil David Volf, ani on však nerozvlnil síťku budějovické svatyně. Další možnost už nemá, jelikož se k puku dostal soupeř.
     
    33:26
    Tak teďka jsou v jednom sedle naopak domácí, kteří se ženou za vyrovnáním namotivováni další vstřelenou brankou. Autor poslední branky si mohl rovnou zapsat další. To by mu ale nesměla stát v cestě zeď jménem Marek Dvořák.
     
    32:27
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto je odpověď jako Hrom dámy a pánové! Po pouhých 25 vteřinách se dostal k zakončení DAVID JINDRA, který tak snižuje rozdíl zpátky na jednobrankový. Asistence: Jakub Kopenec.
     
    32:16
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Šuhaj – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:02
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto je opravdu velká smůla pro brankáře domácích! Když se PETR BOUŠKA, dostal ke střele od modré, určitě ho nepotěšilo, že trefil levou tyčku. Následný odraz do brankářových zad ale určitě ano a tak si i on může připsat vstřelenou branku na svůj štít. Asistence: Jonáš Kronus a Martin Koupal.
     
    29:54
    Jsme zhruba v půlce utkání a domácím se stále nepodařilo vyrovnat. Zatím k tomu ale moc blízko neměli. Minimálně ne v posledních 15 minutách hry.
     
    28:55
    Zakončit z druhé strany zkusil naopak David Volf. Ani on ale netrefil nic jiného než tělo brankáře.
     
    27:56
    Ke střele od levého kruhu se dostal David Jindra. Byl ale pod takovým úhlem, že na vstřelení branky by potřeboval velkou dávku štěstí.
     
    26:57
    Tak přece jenom se domácím podařilo založit aspoň nějakou akci. Ta ale končí okamžitou střelou od modré, která ale mířila skoro o metr vedle. Díky tomu jsou u puku opět hráči z Budějovic.
     
    25:58
    Pražané se snaží, seč jim síly stačí aspoň o nějaký útok, který by je přiblížil k výhře. Momentálně ale mají co dělat s tím aby se vůbec dostali z obraného pásma.
     
    24:59
    Hostům se momentálně už nějakou chvíli daří držet soupeře pod zámkem v obranném pásmu. Toto obléhání nakonec ukončuje řinčení horní tyčky po jedné ze střel na bránu Maška.
     
    24:00
    K zakončení se dostal lehce překvapivě ve vlastním oslabení i na druhé straně Miroslav Tejko. Ani jeho střela však nebyla přesná a skončila těsně nad pravým rožkem brány.
     
    23:01
    Toto bude ještě Davida Jindru dlouho mrzet. Ten mohl pravděpodobně pomoct svému týmu k vyrovnání. To by mu ale nesměl na poslední chvíli sjet kotouč z hole při přečíslení dva na jednoho.
     
    22:02
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Šuhaj – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:43
    Na vhazování před budějovickou brankou byli úspěšnější opět domácí, kteří se díky tomu mohli dostat ihned ke střele. Se zakončením od Dominika Havelky si brankář nebyl moc jistý, nakonec ale objevil puk schovaný mezi svými betony.
     
    20:44
    Úvodní buly druhé části dnešního utkání vyhráli Pražané a tak se můžou vrhnout za vyrovnáním. O to se pokusil Milan Piovarči, nicméně ani on nevyzrál na Marka Dvořáka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první dvacetiminutovce jsme byli svědky hry, které jasně dominoval pražský celek. To se taky ukázalo hned po třech minutách, kdy se o otevření skóre postaral David Volf. Jeho úspěch nikdo z jeho spoluhráčů zatím nenapodobil. Naopak soupeři se to podařilo rovnou dvakrát. Poprvé se to podařilo Tadeáši Pinkasovi, který tak pomstil Miroslava Tejka, kterému o pouhých pár vteřin dřív odmítl rozhodčí uznat branku. Od té doby hráli hráči z jihu Čech jako vyměnění. Hře naprosto dominovali a jedna akce střídala druhou. Nakonec pouhých dvacet sekund před koncem se podařilo vsítit druhou branku do pražské svatyně. Zasloužil se o ní právě Miroslav Tejko, kterému už tento gól uznán byl.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto byla situace jako přes kopírku. Když se před pár chvílemi pražské dvanáctce nepodařilo proměnit do zcela odkryté brány, určitě nečekala, že za pár chvil to zvládne na druhé straně MIROSLAV TEJKO, který rovněž dorážel střelu jeho spoluhráče. Asistence: Milan Dančišin.
     
    17:56
    Tak toto byla velká šance, do které se dostal David Jindra! Střela od levého kruhu jeho týmovému kolegovi sice moc nevyšla, zato on byl nachystaný na dorážku, která pro něho velice smolně skončila těsně vedle brány.
     
    16:54
    Blíží se nám pomalu ale jistě závěr první třetiny a v něm mají jasně navrch hosté. Tentokrát se dostal ke střele od modré Tomáš Janoušek. Ani mu se však nepodařilo dostat kotouč za soupeřova brankáře.
     
    15:51
    Hosté jsou očividně po jejich poslední vstřelené brance hodně namotivováni a určitě mají momentálně mnohem více prostoru na ledě pro sebe. Dokazuje to i David Svoboda, který se dostal k zakončení.
     
    14:42
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto je nádherné vynahrazení za neuznaný gól, který rozhodčí před pár chvílemi zamítl uznat. V minulé situaci však zakončoval Miroslav Tejko, tentokrát to byl TADEÁŠ PINKAS, který byl tím mužem, který stav dnešního utkání uvedl opět do vyrovnaného stavu. Asistence: Jakub Šuhaj a Pavel Grauer.
     
    13:02
    Ke střele se naopak po delší době dostal na druhé straně i Jiří Kubeš. Jeho střela od modré však Davida Maška nějak nerozhodila.
     
    12:03
    Na ledě se pár chvil čekalo na opravu branky, hra ale už opět běží a do útoku se můžou vrhnout opět Pražané. Ani v tomto případě se nikomu nepodařilo překvapit budějovického brankáře.
     
    11:04
    Tak nyní měl David Jindra velkou příležitost na to, aby zvýšil rozdíl už na dvoubrankový. Po ukázkové kličce u levého mantinelu se mu podařilo proklouznout až k muži s maskou. Ten za svá záda však kotouč nepustil.
     
    10:05
    Domácí měli opět šanci na útok, nahození Davida Jindry ale nenašlo nikoho, z jeho týmu a tak puk v podstatě jenom odevzdal. Na druhé straně to ale nebylo o moc slavnější, kdy se opakovala naprosto stejná situace.
     
    09:06
    První početní výhoda zápasu se nám blíží ke konci a vypadá to, že zůstane nevyužita. K pár střelám se přece jenom hosté dostali, žádná z nich ale nebyla tak nebezpečná, aby prošla až za brankářovi záda.
     
    08:07
    Tak toto je opravdu velká příležitost pro budějovické. Ti by určitě rádi chtěli vyrovnat, k jejich smůle se jim ale nedaří příliš udržet v útoku.
     
    07:08
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Málek – 2 min., držení).
     
    04:38
    Hosté nyní měli jedinečnou šanci vyrovnat, kdy po střele jednoho z obránců nedokázal David Mašek uklidit kotouč pod svou lapačku. Po několika vteřinách se však puk ocitl na holi jednoho z obránců z Prahy.
     
    03:39
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto byla nádherná souhra, která skončila velice pěknou brankou! O zakončení se postaral DAVID VOLF, který se díky velice přesné přihrávce od Dominika Havelky dostal do samostatného úniku jeden na nikoho. Asistence: Dominik Havelka.
     
    01:43
    K první obsazování soupeřova pásma se dostali i hráči z Budějovic. Ani oni však nebyli o moc úspěšnější, než jejich soupeř. V tomto případě se kotouč nedostal ani k bráně.
     
    00:44
    Úvodní buly první třetiny vyhráli ve svůj prospěch domácí, kteří se tak okamžitě vydali do útoku. O první střelu utkání se postaral Ondřej Černý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    UK Hockey Prague: Mašek (Novák K.) – Černý, Málek, Novák M., Kopenec, Havelka – Martínek, Piovarči, Halberštát – Síla, Volf, Čmejla (C) – Hakl, Rudolph, Horáček – Jindra, Řezáč

    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda I.) – Svoboda D., Grauer, Bouška, Sitter, Kubeš, Janoušek – Šuhaj (A), Pinkas, Koupal (C) – Chocholoušek, Kaisler, Vochozka (A) – Dvořák, Tejko, Dančišin – Šafář, Přívozník, Kronus – Masopust.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého, nejenom juniorského, hokeje! Vítám Vás při sledování Tipsport UNI CUPu, ve kterém se dnes mimo jiné odehraje utkání UK Hockey Prague proti Black Dogs Budweis, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 4. Volf (Havelka), 33. Jindra (Kopenec), 40. Jindra (Kopenec) – 15. Pinkas (Šuhaj, Grauer), 20. Tejko (Dančišin), 33. Bouška (Kronus, Koupal), 44. Pinkas (Masopust), 50. Tejko (Dančišin)


    UK Kings Prague: Mašek (Novák K.) – Černý, Málek, Novák M., Kopenec, Havelka – Martínek, Piovarči, Halberštát – Síla, Volf, Čmejla (C) – Hakl, Rudolph, Horáček – Jindra, Řezáč
    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda I.) – Svoboda D., Grauer, Bouška, Sitter, Kubeš, Janoušek – Šuhaj (A), Pinkas, Koupal (C) – Chocholoušek, Kaisler, Vochozka (A) – Dvořák, Tejko, Dančišin – Šafář, Přívozník, Kronus – Masopust
    bahis siteleri