Rusko – Slovensko 2:3 (kon.) | Česko – Finsko 2:5 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 5:9 (kon.)
konec
Švýcarsko
5:9 (1:2, 1:5, 3:2)
Švédsko
Sobota 04.09.2021, 16:30 • IFU Arena, Uppsala, Švédsko • MS juniorek • Semifinále
     
    57:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky opět odskakují ve skóre, a to z přečíslení! Míček táhla po pravé straně Moa Johanssonová, která před brankou našla kapitánku týmu MAJU VISTRÖMOVOU, která čtvrtým gólem v zápase přidává devátý gól svého celku! Asistence: Moa Johanssonová.
     
    54:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tým zpod Alp zakládá pod kotlem Švédek! Krosová nahrávka Selmy Bergmannové oslovila hůl GENTIANY BEHLULIOVÉ, která bekhendem prostřelila brankářku Tre Kronor! Asistence: Selma Bergmannová.
     
    45:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď z florbalek Švýcarek! Selma Bergmannová našla krosem na pravé straně volnou ANJU WYSSOVOU, která prostřelila bezmocnou gólmanku Švédska! Asistence: Selma Bergmannová.
     
    45:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlá kombinace v přesilovce zajištuje osmý gól. Maja Viströmová z osy hřiště narýsovala nahrávku k levému mantinelu, kde byl dobře postavená NELLIE ÖHGRENOVÁ, která mířila přesně! Asistence: Maja Viströmová.
     
    42:41
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zkraje poslední části vykřesává Helvétský kříž naději! Volný úder rozehrála dvojice Selma Bergmannová s CELINE STETTLEROVOU, právě druhá jmenovaná z otočky nachytala švédskou gólmanku u bližší tyče! Asistence: Selma Bergmannová.
     
    38:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pátý gól ve druhé třetině, to je vizitka Švédek. Míček po souboji u mantinelu se odrazil ke švýcarské brankářce, která ho nedokázala zachytit. Balonku se zmocnila MAJA VISTRÖMOVÁ, která kompletuje hattrick! Bez asistence.
     
    35:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace a Švédky vedou už o čtyři trefy! MAJA VISTRÖMOVÁ dostala nabito před branku, kde chladnokrevně trefila volný kout švýcarské klece! Asistence: Nora Parkleová.
     
    33:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřanky přidávají druhý gól v přesilové hře! Švédky rozehrávaly volný úder, ze kterého se do listiny střelců zapisuje PHILIPPA BLOMOVÁ. Usměvavá Švédka prostřelila blok a míček namířila k levé tyči! Asistence: Nellie Öhgrenová.
     
    30:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky našly na hokejkách rychlou odpověď. Krásná souhra, kterou zakončuje SELMA BERGMANNOVÁ k levé tyči. Asistence: Gentiana Behluliová.
     
    29:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky jdou do tříbrankového trháku, když trestají chybu v rozehrávce! Špatnou nahrávku vystihla MAJA EKSTRÖMOVÁ, která si bekhendem přehodila obránkyni a střelou do protipohybu gólmanky rozvlnila síť! Asistence: Philippa Blomová.
     
    21:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Třetí gól Švédek se rodí před koncem přesilové hry! Krásná souhra Švédek na jeden dotek, když bez přípravy střílela PHILIPPA BLOMOVÁ. Hráčka Tre Kronor našla volné místo v horních patrech branky Von Allmenové. Asistence: Nellie Öhgrenová.
     
    18:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tři korunky střílí druhý gól, tentokrát ve vlastním oslabení! Vilma De Grysserová udržela balonek proti přesile. Naservírovala ho MATHILDA EKENLINDEOVÉ, která nad ničím nepřemýšlela a bez přípravy poslala balonek k pravé tyči, kde nebyla včas Anja Von Allmenová. Asistence: Vilma De Gysserová
     
    11:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky za zlepšenou hru vyrovnávají skóre. Pokus Larssonové vyrazil Langendorfová jen před sebe. U volného míčku byla včas MARCIA WICKOVÁ, která ho dorazila do sítě! Asistence: Linn Larssonová.
     
    06:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky využívají trestné střílení k úvodní brance zápasu. Míček si vzala na odpovědnost MAJA VISTRÖMOVÁ, která si položila gólmanku Von Allmenovou a uklidila míček pod břevno!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 12. Wicková (L. Larssonová), 31. Bergmannová (Behluliová), 43. Stettlerová (Bergmannová), 46. A. Wyssová (Bergmannová), 55. Behluliová (Bergmannová) – 7. Viströmová (TS), 19. Ekenlindeová (Gysserová), 22. Blomová (Öhgrenová), 30. Ekströmová (Blomová), 34. Blomová (Öhgrenová), 36. Viströmová (Parkleová), 38. Viströmová, 46. Öhgrenová (Viströmová), 58. Viströmová (Johanssonová)


    Švýcarsko: Allmenová (Schöniová) – Stettlerová (C), Schmukiová, Christenová, Kochová, Grössenbacherová, Ritterová, Weisová – Wielandová, Edizová, Behluliová – Fitziová, Wicková, L. Larssonová – Bergmannová, R. Wyssová, A. Wyssová – Kyburzová, Gerberová.
    Trenér: Amos Copp

    Švédsko: Langendorfová (Callerfjordová) – Thottová, Lindgrenová, Myrvollová, Othbergová, Hanssonová, Ekenlindeová, E. Larssonová – Ekströmová, Öhgrenová, Blomová – Parkleová, Johanssonová, Viströmová (C) – Sälgströmová, Gysserová, Karlssonová – Åströmová.
    Trenér: Camilla Granelidová

    Rozhodčí: Timo Järvi , Pertti Kirsilä (oba Finsko)

    Diváci: 300