UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 3:5 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 9:5 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 4:2 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
9:5 (3:1, 4:2, 2:2)
HC North Wings Ústí nad Labem
Sobota 04.09.2021, 16:00Tipsport UNI CUP • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:52
    Engineers právě vstřelili branku!
    Mužstvo z Prahy patrně míří na populární desítku. Rychlý výpad zakončil ranou k levé tyči TOMÁŠ BŘEZINA, kterému finální přihrávku poslal jmenovec Fabiánek. Engineers zase jednou využili toho, že North Wings už vrhají všechny své síly do útoku a Šmehlíka nechávají na samotce. Asistence: Tomáš Fabiánek.
     
    47:18
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Střelecký festival je bezpečně zpátky. Z levé strany brankáře Havla překonal pátým gólem MATĚJ HARKABUS, který se evidentně při předchozí akci pouze zastřeloval. Teď už pálí ostrými a rozdíl je znovu jen tříbrankový. Asistence: Pavel Jarý.
     
    46:08
    Engineers právě vstřelili branku!
    Velké změny už asi přece jen následovat nebudou, jelikož VOJTĚCH MATĚJKA záhy prostřelil Šmehlíka a dává osmý gól svého celku. Zdá se, jako bychom ani nesledovali hokejový zápas. Asistence: M. Najman.
     
    45:13
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Chvíli nato už ale gól přichází. Znovu v tom má prsty PAVEL GOTTFRIED, který tak stál u tří z celkových čtyř tref svého týmu. V tomto případě si poctivě počkal na šanci a dorazil puk do odkryté části branky z hranice brankoviště. North Wings zároveň vsítili už třetí branku bez odpovědi soupeře. Že by přece jen zadělávali na drama? Asistence: Dan Bartoš.
     
    36:01
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Jenže ono to bez té divočiny tak úplně nepůjde. North Wings vystihli rozehrávku soupeře a před brankou na nic nečekal FAMIL AMIROV. Jeho přesné zakončení nedokázal Havel vůbec zachytit a rozdíl ve skóre už nevypadá tak strašidelně jako před chvílí. Asistence: Adam Janoušek, Lukáš Sajdl.
     
    33:34
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Hosté si hodně hlasitě postěžovali na předchozí výrok rozhodčího Šťovíčka, který neodpískal sekeru proti rukavici Šmehlíka. Zdravé naštvání donutilo Ústí nad Labem k akci po vyhraném buly, kdy z vlastního pásma přešli vpřed a PAVEL GOTTFRIED z pravé strany bezpečně překonal brankáře. Právě on je jedním z mála hráčů, kteří se mohou Engineers rovnat. Asistence: Hanuš Petržílka, Jan Jindra.
     
    32:14
    Engineers právě vstřelili branku!
    Dá se očekávat, že skóre poroste dál. Z ledu zcela zmizel jeden tým, zatímco ten druhý volnost využívá k tomu, aby přidával branky. O zatím poslední zářez na pažbu se postaral MATOUŠ NAJMAN, bylo by nicméně velkým překvapením, kdyby ho již nikdo nenásledoval. Asistence: Marek Šonský.
     
    29:50
    Engineers právě vstřelili branku!
    Útočný hněv domácího celku se stupňuje a zápas se proměňuje v hotovou exhibici. Ústí nad Labem hraje nyní roli otloukánka. Brankáře Šmehlíka překonal samostatným únikem JAN BEČVÁŘ, kterého vpřed vyslal Pavel Vaňous. Povedená akce znamená už šestý gól v síti North Wings. Asistence: Pavel Vaňous.
     
    26:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Neuběhla ani minuta a Pražané znásobují svůj pohodlný náskok. Kolem branky objel Tomáš Fabiánek, ale do kotouče ještě ťuknul i MATOUŠ HORSKÝ. Třebaže situace před brankovištěm byla hodně nepřehledná, právě jemu je připsáno autorství branky. Engineers vedou 5:1 a kráčí za dominantní výhrou. Asistence: Martin Horský, Petr Janásek.
     
    25:21
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tak to byla obdivuhodná akce DAVIDA VOBOŘIL. Obránce Engineers vyrazil z vlastního pásma na projížďku celým hřištěm, v pohodě obešel dva soupeře a když neviděl možnost k přihrávce, přišpendlil puk rovnou pod břevno. Efektu akce ještě přidala láhev brankáře Šmehlíka, která vyskočila nad bránu a spadla zpět. Takových gólů bychom v nadcházející univerzitní lize určitě rádi viděli spoustu. Bez asistence.
     
    14:06
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak to byla vskutku bleskově využitá přesilová hra. Ústí nad Labem na nic nečekalo, po vyhraném buly přihrávku k modré čáře věnoval Pavel Gottfried a pak už tvrdě a přesně vypálil obránce PATRIK BALCAR. Kotouč se třepotá v síti. Tady mohl Havel tak akorát pokrčit rameny, podobné pumelice jsou zkrátka nechytatelné. Asistence: Pavel Gottfried, Dan Bartoš.
     
    12:51
    Engineers právě vstřelili branku!
    S Ústím nad Labem to začíná vypadat nemile. Před brankou se tentokrát dobře zorientoval MAREK ŠONSKÝ a z pozice obránce dokázal rozvlnit síť. Během necelých pěti minut dokázali Pražané vybudovat třígólový polštář, se kterým mohou hrát mnohem uvolněněji. Asistence: Jakub Najman, Jonáš Adamec.
     
    10:15
    Engineers právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a Engineers se daří odskočit na rozdíl dvou branek. Střelu, která mířila jen vedle, dokázal po příhodném odrazu od zadního mantinelu doklepnout do sítě TOMÁŠ FABIÁNEK. Dokonale využil toho, že Šmehlík se připravoval na předchozí zákrok proti Josefu Hynkovi a nebyl ještě dostatečně srovnaný. Asistence: Josef Hynek.
     
    08:42
    Engineers právě vstřelili branku!
    Přesilovková souhra se nakonec daří Pražanům zužitkovat. Šmehlík musel čelit dalším dvěma střelám z bezprostřední blízkosti a na zákrok proti JANU BEČVÁŘOVI už tentokrát nedosáhnul. Tomu se povedlo dopravit puk do branky po předchozí nabídce Miroslava Tvdoně. Stav je proto 1:0. Asistence: Miroslav Tvrdoň, Petr Janásek.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 9. Bečvář (Tvrdoň, Janásek), 11. Fabiánek, 13. Šonský (J. Najman, Adamec), 26. Vobořil, 27. Horský (Fabiánek, Janásek), 30. Bečvář (Vaňous), 33. M. Najman (Šonský), 47. Matějka (M. Najman), 51. Březina (Fabiánek) – 15. Balcar (Gottfried, Bartoš), 34. Gottfried (Petržílka, Jindra), 37. Amirov (Janoušek, Sajdl), 46. Gottfried (Bartoš), 48. Harkabus (Jarý)


    ČVUT Engineers Prague: Havel (Mann) – Janásek, J. Najman, Raiterman, Šonský, Horský, Vobořil – Kubata, Matějka, Adamec, Suda, Tvrdoň, Bečvář, Fabiánek, Burda, Březina, Vaňous, Hynek, Janiurek, M. Najman
    HC North Wings Ústí nad Labem: Šmehlík (Skokan) – Jarý, Stuchlý, Štěpánek, Balcar, France, Petržílka, Šimanovský – Jaroš, Pšenička, Polák, Amirov, Jindra, Bartoš, Sajdl, Brandner, Janoušek, Gottfried, Harkabus

    Rozhodčí: Šťovíček – Maňák, Hlinka

    Diváci: 28
    bahis siteleri