Paddy Pimblett - Luigi Vendramini Vítěz: Pimblett (kon.) | Modestas Bukauskas - Khalil Rountree Jr. Vítěz: Rountree (kon.)
Alex Morono - David Zawada Vítěz: Morono (kon.) | Tom Aspinall - Sergej Spivak Vítěz: Aspinall (kon.)
konec
Paddy Pimblett - Luigi Vendramini

Vítěz: Pimblett

Sobota 04.09.2021, 22:17UFC Fight Night
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: P. Pimblett (TKO) (22:25:16)
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který přinesl strhující podívanou. Luigi Vendramini měl více v úvodu prvního kola, jenomže si nepohlídal koncovku. V ní rychlé ruce pro změnu předvedl jeho soupeř, kterému se nakonec povedlo utkání ukončit ještě před koncem prvního kola.
     
    04:25
    Konec zápasu.
     
    04:25
    Tak pozor. Paddy Pimblett rozjel naprosto rychlé ruce a Luigi Vendramini slušně inkasoval. Prvně jmenovaný pokračoval v aktivitě u pletiva, kde nakonec doslova donutil soupeře k pádu na zem.
     
    03:30
    Další dobrý kop na Pimblettovu nohu. Luigi Vendramini se poté prezentoval další dobrou kombinací a první kolo jde zatím za ním.
     
    02:39
    Luigi Vendramini rozjel další sérii velice tvrdých a přesných úderů. Pimblett má problémy s obranou, jenomže stále pevně stojí.
     
    02:11
    Pimblett si vybral prosto k dalšímu calf kicku. Podobně se prezentoval také soupeř, který mu to hned dvakrát oplatil.
     
    01:39
    Luigi Vendramini se na zemi dostával ke ground and pound, avšak nepochopitelně nasadil špatný úchop ke škrcení a jeho soupeř se postavil.
     
    01:13
    Dobrá kombinace od Luigiho, jehož poslední úder levým hákem byl dost tvrdý. Pimblett se poté nechal vzít a je tu první takedown zápasu.
     
    00:40
    Ke slovu se přihlásil také Luigi Vendramini, který to zkouší kombinacemi rukama. Jeho soupeř pro změnu neustále kope.
     
    00:15
    Začali jsme hodně aktivně. Pimblett to ihned zkoušel round kickem, po kterém přidal také calf kick.
     
    00:01
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá pět zápasů. Ani tentokráte se titulové bitvy nedočkáme.

    Jako první se zaměříme na souboj v lehké váze, kde se proti sobě představí Paddy Pimblett a Luigi Vendramini. Pimblett má sice větší zápasovou praxi, jenomže prohrál hned třikrát. Jeho soupeř se bude snažit odčinit porážku z předchozího duelu, proti Ziamovi muselo dojít až k bodování sudích. Druhým zápasem hlavní karty poté bude souboj v polotěžké váze. Modestas Bukauskas si to totiž rozdá s Khalilem Rountreem. Prvně jmenovaný se bude odčinit sérii dvou porážek v řadě. Oběma borcům teče do bot. Oba mají na svém kontě dvě porážky v řadě, v posledních duelech se pokaždé rozhodovalo až na body. Favoritem zápasu bude ale Bukauskas. Druhou polovinu hlavní karty poté přinese souboj ve veltrové divizi mezi Alexem Moronem a Davidem Zawadou. Morono si v posledním duelu připsal cenný skalp. Donalda Cerroneho, kterého via TKO ukončil v závěru prvního kola. Zawada pro změnu z posledních čtyř zápasů třikrát prohrál a další porážku jistě nebude chtít připustit. Hlavním předzápasem poté bude těžká váha a duel mezi třináctkou Tomem Aspinallem a čtrnáctkou Sergejem Spivakem. Aspinall má slušnou šestizápasovou sérii bez porážky, ve třech případech se jednalo o UFC. Spivak má na svém kontě o tři výhry více, naposledy si na body poradil s obávaným Alexejem Olejnikem. Zlatý hřeb celého turnaje poté přinese souboj mezi Derekem Brunsonem a Darrenem Tillem. Pochopitelně se bude jednat o střední váhu a očekávat se může zajímavá bitva. Till má totiž na svém kontě tři porážky z posledních čtyř duelů, naopak Brunson se nese na vítězné vlně a bude útočit na pátou výhru v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:15.

    David Suchý

    bahis siteleri