Bělorusko – Wales 2:3 (kon.) | Bulharsko – Litva 1:0 (kon.) | Albánie – Maďarsko 1:0 (kon.)
Anglie – Andorra 4:0 (kon.) | Island – S. Makedonie 2:2 (kon.) | Kosovo – Řecko 1:1 (kon.)
Španělsko – Gruzie 4:0 (kon.) | Švýcarsko – Itálie 0:0 (kon.) | Belgie – Česko 3:0 (kon.)
San Marino – Polsko 1:7 (kon.) | Německo – Arménie 6:0 (kon.) | Rumunsko – Lichtenštejnsko 2:0 (kon.)
konec
Island
2:2 (0:1)
Severní Makedonie
Neděle 05.09.2021, 18:00 • Laugardalsvöllur (Reykjavík) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina J
Předzápasové kurzy
    84. Adri GUDJOHNSEN - 2:2
     
    84
    Island právě vstřelil branku!
    Přišel, viděl, skóroval! Takový je příběh ADRIHO GUDJOHNSENA, jenž vyrovnal necelé dvě minuty po svém příchodu na hřiště. Vše začalo na levém křídle, odkud Thorsteinsson posunul míč na Gudmundssona a ten následně do předbrankového prostoru pro již zmíněného Gudjohnsona. Ten si zády k bráně a soupeřem za sebou levačkou míč zpracoval a pravačkou ho z otočky napálil do sítě. Takový scénář se domácím fandům zamlouvá a na tribunách je to znát.
    78. Brynjar Ingi Bjarnason - 1:2
     
    78
    Island právě vstřelil branku!
    BRYNJAR INGI BJARNASON vykřesal islandskou jiskru naděje! Po Gudmundssonově zakroucené střele ze standardky a zaváhání Dimitrievskiho doběhl vyražený míč, který placírkou zblízka doklepl do sítě – 1:2.
    54. Ezgjan ALIOSKI - 0:2
     
    54
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Makedonie vede v Reykjavíku už o dvě branky! EZGJAN ALIOSKI s míčem přilepeným na noze přesprintoval takřka půlku hřiště a před hranici vápna pak utaženou levačkou zamířil k zadní pravé tyči. Rúnar Rúnarsson byl na zemi pozdě a na balon nedosáhl.
    12. Darko VELKOVSKI - 0:1
     
    12
    Makedonie právě vstřelila branku!
    A první gól je na světě! Na Alioskiho centr z rohového kopu si na přední tyč parádně naběhl DARKO VELKOVSKI, jenž hlavou propasíroval míč pod tělem Rúnara Rúnarssona.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 78. Brynjar Bjarnason (A. Gudmundsson), 84. A. Gudjohnsen (A. Gudmundsson) – 12. D. Velkovski (Alioski), 54. Alioski

    Karty:   42. Sævarsson (ISL), 57. A. Gudmundsson (ISL) – 57. S. Ristovski (MAK), 90+8. Spirovski (MAK)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:15.
    Island: Rúnarsson – Sævarsson, Árnason (C), Brynjar Bjarnason, Thorarinsson (66. A. Skúlason) – Baldursson (60. Helgason), Birkir Bjarnason, Johannesson (82. A. Gudjohnsen) – Anderson (60. Thorsteinsson), Kjartansson (60. R. Sigurdsson), A. Gudmundsson.
    Náhradníci: Halldórsson, P. Gunnarsson – Fjóluson, Pálsson, Hermannsson, Eyjólfsson, R. Sigurdsson, Sampsted, Thorsteinsson, Helgason, A. Gudjohnsen, A. Skúlason.

    Severní Makedonie: Dimitrievski – S. Ristovski (C), D. Velkovski (90+1. Ristevski), Musliu, Alioski – Spirovski, E. Bardhi (71. Trajkovski), Elmas – Kostadinov (80. Jahović), M. Ristovski (80. Avramovski), Čurlinov.
    Náhradníci: Iliev, Šiškovski – Todoroski, Aškovski, Ristevski, Serafimov, Trajkovski, Zajkov, Atanasov, Avramovski, Jahović, Miovski.

    Rozhodčí: Kružliak – Hancko, Pozor (SVK)
    bahis siteleri