FKM Vysočina Jihlava – Vel. Meziříčí 3:3 (kon.) | Znojmo – Frýdek-Místek 2:3 (kon.) | Ostrava B – Uh. Brod 2:1 (kon.)
D. Benešov – Kroměříž 0:2 (kon.) | Slovácko B – Zlínsko 4:0 (kon.) | Rosice – Olomouc B 1:0 (kon.)
Vratimov – Uničov 0:3 (kon.) | Vrchovina – Blansko 1:3 (kon.) | Zlín B – Hlučín 2:0 (kon.)
konec
FC Dolní Benešov
0:2 (0:1)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Středa 08.09.2021, 17:00 • Dolní Benešov • Moravskoslezská fotbalová liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:56:31)
     
    Kroměříž na hřišti Dolního Benešova potvrdila roli favorita, zvítězila 2:0. Góly si rozdělila po jednom do každého z poločasů. V tom prvním vsítil branku už v 7. minutě Matěj Votava, ve druhé půli přidal pojistku střídající Petr Sklenář. Domácí se sice snažili s výsledkem něco udělat a po většinu druhého dějství drželi míč na kopačkách, žádnou zajímavou příležitost si však přes pevnou defenzivu soupeře nevypracovali.

    Svěřenci kouče Červenky si vítězstvím upevnili první místo v tabulce, na druhou Ostravu B mají náskok dvou bodů. Dolní Benešov zůstal desátý.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dlouhý, ale především nepřesný byl odkop Jakuba Dostála. Nataniel Krzysztof Wybraniec nešel do těžkého zpracování, míč pustil do autu.
     
    90+1
    Příliš dlouho otálel se zakončením Petr Sklenář. V posledním možném okamžiku mu pod nohy skočil Massaniec a technickou střelu srazil mimo hrací plochu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    89
    Fotbalisté ve žlutém naopak podle očekávání nikam nespěchají a nebojí se dlouhé kombinace na vlastní polovině. Do hry se zapojil i brankář Dostál.
     
    88
    O vítězi je jasno, což je znát. Domácí se přestali tolik snažit a nyní již chtějí jediné, mít dnešní zápas co nejrychleji za sebou.
     
    87
    Ke třetímu úspěchu hostů moc nechybělo. Z pravého křídla Sklenář místo očekávaného zakončení nahrál pod sebe Vyhlídovi, jenž v dobré pozici trefil pouze obránce.
     
    86
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Patrik Rubý, přichází Petr Hrdlička.
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Adam Karčmář, přichází David Sobek.
    83. Petr SKLENÁŘ - 0:2
     
    83
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Z levé strany šestnáctky si našel prostor ke střele PETR SKLENÁŘ, na jehož ránu k bližší tyči do horního rohu byl Baránek krátký!
     
    83
    Narážečka mezi Vránou a Rončkou nevyšla. Úmysl protihráčů přečetl Matoušek, jenž okamžitě posunul míč k Tiahlovi.
     
    82
    Svěřenci kouče Meleckého pokračují v kombinační hře, jejíž efekt je nulový. Jedná se totiž o stále stejnou písničku, a sice výměnu míče na vlastní polovině.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hráči Kroměříže nadále drží těsné jednobrankové vedení, Dolnímu Benešovu se čas na vyrovnání rychle krátí.
     
    80
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Martin Pecuch, přichází Tomáš Gebauer.
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Daniel Skroch, přichází Vojtěch Wojatschke.
     
    79
    Levou stranou zkusil štěstí Jakub Vrána. Překonal jednoho protihráče, druhý ve skluzu odjel i s míčem mimo hrací plochu.
     
    78
    Fotbalisté Dolního Benešova drží balón, ale kombinace probíhá převážně kolem středového kruhu. Kroměříž má dobře rozestavenou obranu.
     
    77
    K faulu došlo také na druhé straně. Patrik Rubý tak dlouho okopával pod tlakem hrajícího Matouška, až arbitra Hubeného donutil přerušit hru.
     
    76
    Šimon Vyhlíd si pomohl k míči stažením Skrocha k zemi, což pozornosti rozhodčího neuniklo, míč znovu putuje k domácím.
     
    75
    Jakub Vrána se proháčkoval mezi dvěma protihráče, v pokutovém území pak našel Rončku. Ten toho však zády k bráně moc nevymyslel.
     
    74
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Patrik Červenka, přichází Milan Machálek.
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Claude Lhotecký, přichází Petr Sklenář.
     
    73
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Patrik Červenka. Na polovině hřiště šel do odvážného skluzu, přičemž nejprve trefil nohy protihráče.
     
    72
    Útočník Claude Lhotecký potřeboval o něco přesnější nahrávku. Matoušek poslal přihrávku příliš dopředu, volný míč sebral Baránek.
     
    71
    Volný přímý kop pro domácí. Patrik Červenka účelně zatáhl za dres Karčmáře, zastavil tím nadějný brejk Dolního Benešova.
     
    70
    Adam Houser možná mohl zkusit vystřelit, nicméně se rozhodl pro nahrávku Surynkovi, kterou ve skluzu zastavil Jakub Massaniec.
     
    69
    Útočným faulem se proti pravidlům provinil Daniel Skroch. Hráči i fanoušci protestují, nicméně arbitr Hubený si stojí za svým rozhodnutím.
     
    68
    Domácí přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Ronča zkusil dlouhým nákopem najít Vránu, před nímž Tiahlo odhlavičkoval do autu.
     
    67
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Matěj Votava, přichází Martin Surynek.
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Filip Labuda, přichází Matyáš Blahuta.
     
    66
    Tentokráte vše v pořádku, hráči ve žlutém dohráli útočnou situaci až do konce. Střílel Matěj Votava, Baránek vyrazil balón do zámezí.
     
    65
    Hosty zastavil ve slibně vypadajícím protiútoku zdvižený praporek pomezního a následný hvizd hlavního. Postavení si nepohlídal Lhotecký.
     
    64
    Velká vzdálenost Adama Karčmáře od zakončení neodradila. Míč ale určitě netrefil tak, jak si představoval, přízemní pokus skončil v moci brankáře.
     
    63
    Příliš dlouho držel míč na kopačkách Nataniel Krzysztof Wybraniec. Čistým způsobem ho obral Adam Housek, konkurenta odstavil tělem.
     
    62
    A další velké příležitost hostujícího mužstva. Sám na bránu postupoval Claude Lhotecký, ten si pro změnu vylámal zuby na Dostálovi.
     
    61
    Michal Cupák měl na noze pojistku! V souboji jeden na jednoho udělal úspěšnou kličku obránci na pravou stranu, ale následně v pádu vysoko přestřelil!
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Kroměříž drží těsné jednobrankové vedení, ale Dolní Benešov se snaží urvat alespoň bod.
     
    59
    Vyšší presink Horácké Slavie nadělal Dolnímu Benešovu velké problémy. Patrik Rubý byl nucen sáhnout k dlouhému odkopu.
     
    58
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Denis Plecitý, přichází Tomáš Matoušek.
     
    57
    Nakonec vyslal centr na přední tyč. Claude Lhotecký se probojoval k zakončení, to ovšem mělo k přesnosti hodně daleko.
     
    56
    Hráči vedoucího celku tabulky nikam nespěchají. Tomáš Jelček vybojoval standardku v podobě rohu, exekutor Votava jde k praporku hodně pomalým krokem.
     
    55
    Domácím fanouškům se nelíbí rozhodnutí sudího, který nařídil přímý kop ve prospěch Kroměříže. Útočný faul odpískal Pecuchovi.
     
    54
    Rozběhnutého Adama Rončku hledal Moravec příliš pozdě. V době nahrávky stál adresát pasu v ofsajdu.
     
    53
    Ve skluzu skvěle zakročil Petr Zavadil. Už se zdálo, že se Daniel Skroch probojuje k míči, ale Tiahlo špičkou kopačky přisunul balón Zavadilovi.
     
    52
    Hra se často kouskuje, což vyhovuje více hostům. Ti vedou a pozastavování soupeřova tlaku je pro něj velmi dobré.
     
    51
    Dlouhý nákop Tiahla bez větších problém vyřešil Baránek. Vyběhl si pro balón a nenechal jej spadnout na zem, rovnou ho zachytil.
     
    50
    Druhá půle začíná v podobném duchu, jako skončila ta první. Fotbalisté Dolního Benešova drží míč na kopačkách, ale nedaří se jim proniknout do šestnáctky.
     
    49
    Nahrávku obdržel brankář Vít Baránek. Dlouho se nerozpakoval a přenesl hru na levou stranu, kde stál volný Massaniec.
     
    48
    Adam Houser si neporadil se zpracováním, načež ve snaze odebrat o míč Moravce nazpět domácího kapitána atakoval nedovoleně.
     
    47
    Ani jeden z týmů neudělal v poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
     
    Fotbalisté Kroměříže zatím potvrzují papírové předpoklady, po prvním poločase vedou na hřišti Dolního Benešova 1:0. Skóre zatím určuje situaci z 6. minuty, kdy se prosadil střelou z malého vápna Matěj Votava. Po vstřeleném gólu se hra více vyrovnala. Domácí se snažili o vyrovnání, ale defenziva soupeře zatím zůstává bezchybná.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Zřejmě poslední akce první půle patřila Dolnímu Benešovu. Střílený centr pouštěl Wybraniec za sebe, kde však neměl spoluhráče.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Tomáš Jeleček. Zvolil ovšem příliš vysoký centr, na nějž všichni jeho spoluhráči vyskakovali marně.
     
    43
    S blížím se koncem úvodního dějství ještě jedna standardka pro Kroměříž. Adam houser si výborně pokryl balón, zezadu jej nedovoleně atakoval Rončka.
     
    42
    Odvážnou kličku po lajně zkusil Petr Zavadil proti Adamu Karčmářovi. Za záda konkurenta se nedostal, leč vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    41
    Na středu si řekl o míč Nataniel Krzysztof Wybraniec. Jenže mu vůbec nevyšlo zpracování, míč nechal za tělem.
     
    40
    Šimon Vyhlíd hledal stříleným centrem nejspíše Patrika Červenku. Tomu však ještě pár metrů chybělo, neboť vystartoval o něco později.
     
    39
    Kroměřížští fotbalisté mají hru pevně pod kontrolou. Drží balón na svých kopačkách, přičemž dopředu už se tolik neženou.
     
    38
    Vysoký centr byl snadným soustem pro Jakuba Dostála. Brankář Kroměříže nezaváhal, míč sebral ze vzduchu do náruče.
     
    37
    Utkání pokračuje a udá se, že se střídat muset nebude. To je určitě dobře pro oba tábory, že nebudou muset měnit hráče z důvodu zranění.
     
    36
    Na trávníku se trefili dva fotbalisté hlavami. V akci jsou zdravotníci obou klubů, neboť aktéři souboje zůstávají ležet na trávníku.
     
    35
    Martin Pecuch hledal prostor, odkud by mohl odcentrovat. Menší mezera se objevila, ale ihned ji zakryl Zavadil, který schytal míčem do břicha.
     
    34
    Nadvakrát Tomáš Moravec odkopl hrací předmět mimo nebezpečí. Claude Lhotecký však zaslouží za presink pochvalu, málem míč získal.
     
    33
    Spíše střelu z nouze vyzkoušel z otočky Filip Labuda. Asi sám věděl, že šancí na úspěch moc není, slabý přízemní pokus zastavil ještě obránce.
     
    32
    Aktivita Dolního Benešova stoupá víc a víc. Orest Tiahlo zastavil pronikajícího Skrocha pouze za cenu nedovoleného zákroku.
     
    31
    Ukázkový skluz předvedl ve vlastním pokutovém území Petr Zavadil. Překvapený Patrik Rubý musel rychle zabrat do defenzivy.
     
    30
    Centrovaný balón zprava odhlavičkoval Orest Tiahlo k Martinu Pecuchovi, jenž zkusil halfvolej, nicméně trefil pouze protihráče.
     
    29
    Hosté od vedoucího gólu nehrají tak aktivně, jako v prvních vteřinách. Nechávají více hrát soupeře a čekají na rychlé brejky.
     
    28
    Dvakrát v krátkém časovém sledu si teď zahrál Jakub Dostál. Nejprve hrál na krátkou vzdálenost, ale když se k němu míč vrátil, tak už volil dlouhý odkop.
     
    27
    Gólman Vít Baránek podcenil dlouhý nákop Tiahla, míč podběhl. Ale nemusel litovat, protože míč k jeho štěstí proskákal mimo tři tyče.
     
    26
    Jakub Vrána oslovil svým centrem Filipa Labudu. Ten neměl ideální přehled o situaci, zakončil o kuse vedle levé části brankové konstrukce.
     
    25
    V permanenci musel být Vít Baránek. Počkal si na střelu Votavy, ránu směřující k levé tyči vyrazil těsně vedle ní.
     
    24
    Hráči v modrém se dostali až do pokutového území, ale k bezprostřednímu ohrožení brány nedošlo, neboť střílený centr zblokoval do zámezí Zavadil.
     
    23
    Domácí standardku bez problémů ubránili a podobně jako soupeř, tak i oni zkoušejí uspět trpělivou kombinační hrou, jež začíná od stoperů.
     
    22
    Hostující kapitán Michal Cupák hledal, komu by nahrál, když jej zezadu nedovoleně atakoval Martin Pecuch. Přímý kop pro Kroměříž.
     
    21
    Jakub Vrána chtěl rozehrát autové vhazování dopředu, ale neměl komu, proto zvolil sázku na jistotu, kulatý nesmysl hodil brankáři.
     
    20
    Svěřenci kouče Meleckého se prodrali do pokutového území, ale v klíčový moment selhala komunikace. Adam Karčmář už zpětnou přihrávku neočekával.
     
    19
    Tomáš Jeleček hledal dlouhým autem Votavu. Pasivně stojícího protihráče předskočil Jakub Massaniec, čímž zamezil hrozícímu nebezpečí.
     
    18
    Fotbalisté Dolního Benešova si pořádně zahrávali. Krátkou nahrávku brankáře zpracoval Wybraniec těsně před Votavou, míč posléze odpálil do autu.
     
    17
    Denis Plecitý očekával, že by mohl přijít nákop za obranu. Proto odcouval a hlavou vysoký míč bez problémů sklepl do nohy spoluhráči.
     
    16
    Kličkovaná Filipa Labudy neměla dlouhého trvání. Došlo ke ztrojení, fotbalisté Kroměříže konkurenta bez problémů připravili o míč.
     
    15
    Jakub Dostál se proletěl vzduchem, nicméně zasahovat nemusel. Technický pokus Rubého prosvištěl těsně vedle pravé tyčky.
     
    14
    Polovysoký míč směřující k pravé tyči zvládl obránce odvrátit. Odražený balón si našel Jakub Vrána, houf hráčů před sebou neprostřelil.
     
    13
    Rohový kop také pro Dolní Benešov. V defenzivě výborně zapracoval Orest Tiahlo, v záklonu poslal míč nad vlastní branku.
     
    12
    Hráči v modrém založili útok po pravé lajně. Na jeho konci byl centr, na nějž Adam Karčmář jen těsně nedosáhl.
     
    11
    Po centru na penaltu se k zakončení hlavou dostal jeden z hostujících hráčů. Kulatý nesmysl ovšem umístil přímo do míst, kde stál připravený Baránek.
     
    10
    Střelec prvního gólu Matěj Votava vybojoval standardku v podobě rohového kopu. U praporku šikovně nastřelil blokujícího beka.
     
    9
    Je to Kroměříž, která pokračuje v útočení. Za průnikovou nahrávkou spěchal Patrik Červenka, míč doběhl kousek za autovou čárou.
     
    8
    Parádní vstup hostujícího mužstva do utkání. Fotbalisté Dolního Benešova teď budou mít velmi náročné vyrovnat proti době připravenému soupeři.
    7. Matěj VOTAVA - 0:1
     
    7
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hosté trpělivou hrou uspali soupeře a poté zničehonic udeřili! Jeleček vyslal nákopem po levé lajně protihráče, jenž nahrál před branku, odkud nikým neatakovaný MATĚJ VOTAVA s přehledem prostřelil bezmocného Baránka.
     
    6
    Taktickým faulem na polovině hřiště se prezentoval Daniel Skroch, když zatáhl za dres Cupáka. Udělal to velmi šikovně, domácí stihli srovnat obranné řady.
     
    5
    Jakub Massaniec zvolil pod tlakem malou domů gólmanovi. Vít Baránek si míče dlouho neužil, druhým dotekem ho odkopl na útočnou polovinu.
     
    5
    Hosté hrají trpělivě, nikam nespěchají. Až po zhruba minutě přesunuli kombinaci na útočnou polovinu, kde se snaží najít mezeru v defenzivě soupeře.
     
    4
    Rychlý protiútok založil středem hřiště kapitán Tomáš Moravec. Svou nahrávkou našel Rubého, ten následně kličkou nevyzrál na Tiahla.
     
    3
    První útok patřil prozatím vedoucímu celku tabulky, a sice Kroměříži. Po levé lajně se rozběhl Adam Houser, obránce jej ale k centru nepustil.
     
    2
    Domácí fotbalisté vstoupili do vloženého kola v modrých dresech. Hráči Kroměříže po dnešní střetnutí oblékli žluté dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Dolní Benešov: Baránek – Massaniec, Rubý, Moravec (C), Pecuch, Labuda, Wybraniec, Skroch, Karčmář, Rončka, Vrána.
    Náhradníci: Gross – Wojatschke, Sobek, Blahuta, Gebauer, Hrdlička, Kubík.

    SK HS Kroměříž: Dostál – Lhotecký, Zavadil, Tiahlo, Cupák (C), Votava, Houser, Vyhlíd, Jeleček, Červenka, Plecitý.
    Náhradníci: Benedikt – Novotný, Machálek, Sklenář, Matoušek, Surynek, Hapal.

    Rozhodčí: Hubený – Silný, Mrázek.
     
    SK HS Kroměříž

    Fotbalisté Kroměříže prožívají parádní vstup do sezóny. V šesti odehraných zápasech prohráli jedinkrát, a sice 0:1 na půdě Slovácka B, jinak mají na kontě pět vítězství a vedou celou tabulku. Pořádně zavařili i Zbrojovce Brno v rámci 3. kola MOL Cupu, nakonec ale nezvládli penaltový rozstřel. Náladu si spravili během následujících dvou týdnů, kdy Kroměříž porazila 3:0 Otrokovice a 1:0 Uherský Brod.
     
    FC Dolní Benešov

    Loňský nedohraný ročník se Dolnímu Benešovu vůbec nevydařil, v době přerušení byl na předposledním místě. Letos se mu daří výrazně více, když je po šesti kolech na 9. pozici se ziskem deseti bodů za vítězství nad Zlínem B, Vrchovinou, Vratimovem a remízu s Velkým Meziříčí. Dolní Benešov se měl účastnit i MOL Cupu, ale bez boje poslal dál Polanku nad Odrou.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné středeční odpoledne. Vítám vás při sledování 17. kola MSFL, u zápasu mezi Dolním Benešovem a Kroměříží.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Milan Huppert

    Branky: 7. Votava, 83. Sklenář

    Karty:   73. Červenka (KRO)


    FC Dolní Benešov: Baránek – Massaniec, Rubý (86. Hrdlička), Moravec (C), Pecuch (80. Gebauer), Labuda (67. Blahuta), Wybraniec, Skroch (80. Wojatschke), Karčmář (86. Sobek), Rončka, Vrána.
    Náhradníci: Gross – Wojatschke, Sobek, Blahuta, Gebauer, Hrdlička, Kubík.

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Dostál – Lhotecký (74. Sklenář), Zavadil, Tiahlo, Cupák (C), Votava (67. Surynek), Houser, Vyhlíd, Jeleček, Červenka (74. Machálek), Plecitý (58. Matoušek).
    Náhradníci: Benedikt – Novotný, Machálek, Sklenář, Matoušek, Surynek, Hapal.

    Rozhodčí: Hubený – Silný, Mrázek

    Diváci: 139
    bahis siteleri