Rouen – Doněck 4:3 (kon.) | Rungsted Seier Capital – EC-KAC 1:5 (kon.)
konec
Rungsted Seier Capital
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
KAC Klagenfurt
Čtvrtek 09.09.2021, 20:30 • Bitcoin Arena (Rungsted) • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vyloučení v týmu Rungsted Seier Capital (Frederik Bjerrum – 2 min., sekání).
    59:45 Johannes BISCHOFBERGER - 1:5
     
    59:45
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Rakouský šampion nadělil tomu dánskému bůra! JOHANNES BISCHOFBERGER už při power-play pohodlně dovezl puk do opuštěné branky a frustrovaný Frederik Bjerrum se po něm ještě ohnal sekerou. Asistence: Clemens Unterweger a Thomas Hundertpfund.
     
    57:59
    Domácí v přečíslení dva na jednoho! I když se na přihrávku nabízel Bergholt, Rasmus Anderson vzal zodpovědnost na sebe. Sebastiana Dahma ale touto volbou nepřekvapil.
    54:48 M. GEIER - 1:4
     
    54:48
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto! Kolppanen vyrazil těžkou střelu do strany. Před bránou hlídkující MANUEL GEIER si poodstoupil k levé tyči, kam dostal kolmou přihrávku, a bez větších nervů zametl puk do volného prostoru. Asistence: Lukas Haudum.
     
    53:57
    Vyloučení v týmu Rungsted Seier Capital (Morten Jensen – 2+2 min, faul kolenem).
     
    51:50
    Pořádně rušno bylo v klagenfurtském brankovišti! Puk odražený od brusle jednoho z obránců se šoural za brankovou čáru, instinktivně ale zasáhl Dahm, jenž se překulil na záda a naslepo puk vytáhl.
    50:18 Daniel OBERSTEINER - 1:3
     
    50:18
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt skóruje při vlastním oslabení! Pomohli mu k tomu rozhodčí, kteří přehlédli dle mě evidentní faul. DANIEL OBERSTEINER pak po zadovce spoluhráče v pokleku vypálil k pravé tyči, kam Ville Kolppanen natáhl lapačku příliš pozdě.
     
    47:46
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Stefan Geier – 2+2 min, faul kolenem).
     
    45:46
    Rungsted v přečíslení hned tři hráčů na jednoho! Hampus Gustafsson už mohl střílet, přesto nepochopitelně pouštěl kotouč za sebe. Nadějně vypadající akce tak vyšla vniveč.
     
    44:38
    Za Sebastianem Dahmem opět zazvonila tyč! Dánský brankář ve službách Klagenfurtu má v poslední době kliku.
     
    41:01
    Domácí kontrovali nebezpečným výpadem Jacoba Gammelgaarda! Dánský útočník ukázal obráncům svá záda a při zakončení mu chyběl kousek štěstí, když zazvonil na horní tyč!
     
    32:08
    Vyloučení v týmu Rungsted Seier Capital (Morten Jensen – 2 min., hrubost).
     
    31:04
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Matt Fraser – 2 min., sekání).
    29:07 Marcus OLSSON - 1:2
     
    29:07
    Rungsted právě vstřelil branku!
    Rungsted svou přesilovku přeci jen využil! Před bránou osamocený MARCUS OLSSON si po zpracování pěkně stáhl puk a poloprázdnou klec už nemohl minout. Asistence: Morten Jensen a Gustav Green.
     
    28:39
    Velká šance domácích! Tim Daly si vyměnil puk se spoluhráčem a dostal ho zpět před Dahma. Ten už ležel na zádech, ale přehodit se nenechal.
     
    27:52
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Thomas Hundertpfund – 2 min., sekání).
    24:47 Steven STRONG - 0:2
     
    24:47
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Rungsted prohrává 0:2! Steven Strong drze pronikl hned mezi tři soupeře, jeden z nich mu pak vypíchl puk příhodně pro STEFANA GEIERA a ten neměl žádný problém Kolppanena zblízka překonat. Asistence: Steven Strong a Manuel Gaier.
     
    22:19
    Morten Jensen měl na hokejce vyrovnání! Domácí hráč dostal puk přímo před branku, jenže ve vysoké rychlosti ho netrefil čistě a cíl nakonec minul.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Rungsted Seier Capital (William Back – 2 min., sekání).
    12:49 Rok TIČAR - 0:1
     
    12:49
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí na levém kruhu nedostoupili ROKA TIČARA. Z rohu kluziště tak slovinskému forwardovi v pádu jednoruč přistrčil puk Petersen a na rychlou ránu mezi lapačku a beton Kolppanen nebyl schopen reagovat. Asistence: Nick Petersen a Manuel Ganahl.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 30. Olsson (Jensen, Green) – 13. Tičar (Petersen, Ganahl), 25. Strong (S. Geier, M. Gaier), 51. Obersteiner, 55. M. Geier (Haudum), 60. Bischofberger (Unterweger, Hundertpfund)


    Rungsted Seier Capital: Kolppanen (Grubak) – Daly, Bergholt, Rondbjerg, Jensen, Gammelgaard, Holten-Moller, Back – Rosenthal, Gustafsson, Bjerrum – Andersson, Olsson, Pison – Hansen, Green, Madsen – Sorensen.
    KAC Klagenfurt: Dahm (Holzer) – Schumnig, Strong, Bruggisser, Unterweger, Vallant, Steffler, Sticha, Tialler – Petersen, Tičar, Ganahl – Haudum, Koch, Fraser – Witting, Hundertpfund, Bischofberger – M. Geier, Obersteiner, S. Geier.

    Rozhodčí: Frandsen, Nielsen – Kroyer, Ankerstjerne
    bahis siteleri