Jihlava – Slavia 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 1:2 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:4 (kon.) | Hvězda Praha – Třemošná 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kobra 13:0 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 16:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:5 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.) | Poruba – Třinec 0:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 2:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Tábor 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 7:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
16:1 (5:1, 5:0, 6:0)
PZ Kladno
Sobota 11.09.2021, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROBIN VONDRÁŠEK pálil z levé strany a jeho rána po cinknutí o tyčku nakonec skončila za Růžičkovými zády. Asistence: Adam Titlbach a František Hynek.
     
    57:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Gólové hody domácích pokračují poté, co Titlbach na brankovišti posunul doleva JAROSLAVU POSPÍŠILOVI a ten trefil protější šibenici. Asistence: Adam Titlbach.
     
    56:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    DOMINIK BADINKA v přesilovce nejprve našel vpravo úplně volného Čihaře, jemuž se ale puk namotal na hokejku, takže nezakončil do prázdné branky. Domácí obránce o chvíli později od modré propálil vše, co mu stálo v cestě a využil znovu přesilovku. Asistence: Robin Vondrášek.
     
    54:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    ADAM TITLBACH se páté trefy přece jen dočkal. V závaru před Růžičkou měli Piráti už jednu možnost doklepnout puk do prázdné branky, ale ještě ji nevyužili. Göl tak zapsal až o chvilku později pohotový Titlbach. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    47:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    ADAM TITLBACH nemá ani po hatrricku dost. Dominik Badinak ho přesným pasem od červné našel na středu útočn modré za obranou a domácí útočník tentokrát nic nevymýšlel. Růžičkou překonal střelou mezi betony. Asistence: Dominik Badinka.
     
    44:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí těsně před koncem přesilovku přece jen využili zásluhou ADAMA TITLBACHA, který prostřelil Růžičku z mezikruží. Bez asistence.
     
    38:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Stejně jako včera i dnes vstřelil jeden z týmů v tréninkové hale ROCKNET ARÉNY deset gólů. Tentokrát jsou to domácí, jejichž konto zaokrouhlil přesnou střelou z pravé strany DOMINIK MIŠOVIC. Asistence: Dominik Badinka.
     
    31:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Početní výhoda domácích opět končí před návratem vyloučeného hráče na led. ADAM TITLBACH dostal na osu přihrávku, popojel k brance a pod betonem Mence skóroval. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    28:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktuální chomutovský tlak zúročil důrazem na brankovišti ADAM ŽIŽKA, jenž doklepl puk do sítě po střele Pospíšila. Asistence: Jaroslav Pospíšil.
     
    23:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nástup do prostředního dějství se domácím daří, k čemuž nyní přispěl i ADAM TITLBACH, která vybojoval v rohu puk a podél brankové čáry jel k brance, před níž zakončil do svého o brankářova protipohybu. Asistence: Robin Vondrášek.
     
    22:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovskou souhru Dominiků zakončil gólem DOMINIK BADINKA, za jehož pokusem z předbrankového prostoru se Menc otáčel, ale puk, který mu projel mezi betony, před čárou nezachytil. Asistence: Dominik Mišovic a Dominik Svoboda.
     
    16:21
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN SCHEJBAL ujel po přesném pasu z vlastní třetiny domácí obraně a z levého kruhu mířil přesně k protější tyčce. Asistence: Alex Sojka.
     
    15:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští nakonec přesilovku přece jen využívají, i když o poznání později než v prvním případě. JAROSLAV POSPÍŠIL dostal přihrávku do levého kruhu, vyjel si blíž k ose do lepší pozice a zavěsil ke vzdálenější tyči. Asistence: František Hynek.
     
    11:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krátce po buly narýsoval Dominik Badinka přesný pas od pravého mantinelu ke vzdálenější tyči, kde měl docela snadnou práci VOJTĚCH ČIHAŘ, který pohodlně trefil odkrytou část branky. Asistence: Dominik Badinka a Radim Ibl.
     
    06:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím stačilo k využití přesilovky dvanáct vteřin. Hynek posunul od modré do levého kruhu Pospíšilovi, který křižnonu přihrávkou našel v protějším kruhu SAMUELA STEJSKALA a ten se nemýlil, když našel místo u bližší tyčky. Asistence: Jaroslav Pospíšil a František Hynek.
     
    02:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly vyslal parádním pasem z vlastní třetiny Dominik Badinka do samostatného úniku VOJTĚCHA ČIHAŘE, který tváří v tvář Mencovi poslal puk bekhendem do horního rohu branky.. Asistence: Dominik Badinka.
     
    01:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přežili první náznak šance v utkání bez úhony a následně sami udeřili. Hynek posunul SAMUELI STEJSKALOVI, který přesnou ranou otevřel střelecký účet duelu. Asistence: František Hynek.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 2. Stejskal (F. Hynek), 3. Čihař (Dominik Badinka), 7. Stejskal (Pospíšil, F. Hynek), 12. Čihař (Dominik Badinka, Ibl), 16. Pospíšil (F. Hynek), 23. Dominik Badinka (Mišovic, D. Svoboda), 24. Titlbach (Vondrášek), 29. Žižka (Pospíšil), 31. Titlbach (Čihař), 39. Mišovic (Dominik Badinka), 45. Titlbach, 47. Titlbach (Dominik Badinka), 55. Titlbach (Čihař), 57. Badinka (Vondrášek), 58. Pospíšil (Titlbach), 60. Vondrášek (Titlbach, F. Hynek) – 17. Schejbal (Sojka)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Čihař, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic.
    PZ Kladno: Menc (41. Růžička) – Krejča, Darsa, Novák, Frýda, Trojna, Kollmann – Dyk, Vančura, Lukeš, Sojka, Schejbal, Suk, Reckziegel, Šabada, Sém, Hasman, Toman.

    Rozhodčí: Dyršmíd – Tichý, Pěkný.
    bahis siteleri