Česko – Slovensko 13:3 (kon.)
konec
1 2 3 4 5 6 7 8 9 R H E
Slovensko
Slovensko
2
0
0
1
0
0
0
0
 
3
6
3
Česko
Česko
0
2
0
0
2
6
2
1
 
13
14
0
Úterý 14.09.2021, 15:30 • Campo Comunale Turín • Mistrovství Evropy • Skupina D
Předzápasové kurzy
     

    Petr Zíma odpálil dlouhý míček, jenž nakonec proletěl až za stadion. Nebylo to přes plot, pouze přes zídku, ale i tak se odpal počítá, je z toho single homerun, druhý homerun v utkání a Češi vyhrávají na rozdíl skóre.
     

    Marek Chlop se dostává díky skvělému odpalu a hrozné chybě slovenské obrany až na třetí metu, zatímco předchozí běžec "už je doma". Další bod pro Česko, kterému k ukončení zápasu chybí už jen jeden bod.
     

    Vojtěch Menšík dokázal míč poslat do středu pole, kde byli Slováci moc pomalí. Je z toho zisk druhé mety a další doběh pro český tým. Ten ta skóruje již třetí směnu po sobě.
     

    Přemek Chroust odpálili míč až dozadu k plotu, kde navíc slovenský hráč chyboval. Jsou z toho dva doběhy a navíc stále obsazená druhá a třetí meta. Češi vedou 10:3.
     

    A je tady další doběh! Tak toto je paráda.
     

    Petr Čech poslal parádní odpal a je z toho další doběh. Tak tato směna zatím vychází parádně.
     

    Na pálku se postavil Matěj Hejma, jemuž Slováci v předchozím kole raději darovali metu zdarma. Nyní se potvrdilo proč. Hejma odpálil úspěšně hned první nadhoz, Slováci navíc chybovali, a tak jsou z toho dva doběhy a ještě druhá meta.
     

    Petr Čech poslal skvělý odpal! Češi obracejí skóre, protože běžec z třetí mety stihl doběhnout na tu domácí.
     

    Po odpalu Jakuba Malíka měli Slováci možnost zapsat double aut, jenže to bylo pomalé, aut pouze na druhé metě a Češi srovnávají.
     

    Marek Chlup je v dobré formě! Poslal míček z nadhozu do místa, kde homerun skórovali i Slováci. Doběhl tak i Petr Čech a stav je rázem vyrovnán.
     

    Tak pozor! Mário Gottchall se postavil na pálku a poslal krásný míč až za plot stadionu! Je z toho home run a první dva doběhu slovenského týmu na turnaji.
     
    Utkání začíná, na pálku půjde jako první slovenský tým.

    Jiří Polášek

    Česko: Schneider, Hejma, Malík, Čech, V. Menšík, Chlup, Mužík M. Menšík, Hajtmar, Chroust
    Slovensko: Grendža-Donský, Brunegraf, Ižlod, Gotchall, Biskorovájny, Rudohradský, Just, Noga, Zacko, Gieci
    bahis siteleri