Jihlava – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 5:4 (4:3 po s.n.) | Hvězda Praha – PZ Kladno 8:0 (kon.)
Technika Brno – Tábor 3:1 (kon.) | Třemošná – Plzeň 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:3 (kon.)
Motor ČB – Kobra 7:1 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 2:4 (kon.) | Třinec – Zlín 10:3 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 4:6 (kon.) | Poruba – Vsetín 6:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:8 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:1 (2:1, 3:0, 2:0)
HC Kobra Praha
Sobota 18.09.2021, 13:00Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Utkání je za námi. Po první třetině bylo výsledkově vyrovnané, nicméně poté Motor přidal na efektivitě a utkání se otáčelo jasným směrem. Českobudějovičtí dorostenci tak do tabulky zapisují po sedmi vstřelených gólech tři body. (15:07:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Poslední dvacetiminutovka se blíží ke svému konci, zřejmě se dohraje ve středním pásmu, kde se ještě snaží oba týmy kotouč vybojovat.
     
    58:39
    Vojtěch Aulický nebyl vůbec daleko od své druhé branky v tomto utkání. Aulický byl blízko branky, měl kotouč na bekhendu. Zkusil to po ledě, nicméně Simon včas zaklekl a Aulického pokus dostal mimo nebezpečí.
     
    57:34
    Leinweber to zkusil ze stejného místa jako před chvílí jeho spoluhráč. Ani tento pokus ale nakonec nemířil mezi tři tyče a Cinka i tentokrát může být v klidu.
     
    56:10
    Filip Seidler, kapitán hostujícího celku, se dostal ke kotouči na modré čáře. Poté zkusil ze zápěstí zamířit do horních pater branky. Cinka ale k zásahu nepřinutil, neboť Seidlerův pokus míří jen nad horní tyčku.
     
    54:36
    Přesilovková formace Pražanů kombinovala v útočném pásmu, nakonec se dostala ke střele z pravého kruhu. Odtud však střela končí jen těsně mimo tyčku, Cinka tak zasahovat nemusí.
     
    53:43
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Postl – 2 min., hrubost).
     
    52:31
    Českobudějovičtí se držejí v pásmu a zkoušejí se dostat skrze kombinaci k osmé brance.
     
    51:30
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Routa – 2 min., podrážení).
     
    50:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to vůbec dlouho a vzápětí je tu druhá branka. Tentokrát se mezi přesné střelce tohoto utkání prosazuje z dálky DOMINIK VACHUN. Asistence: David Hohenberger.
     
    50:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pětibrankový náskok je na světě. VIKTOR KOTALÍK přijel k brankovišti, kde si dobře našel kotouč. Poté jej nekompromisně posílá pod horní tyč a kompletuje tak hattrick! Asistence: Tomáš Strnad, David Hohenberger.
     
    48:32
    Na ledové ploše v uplynulých okamžicích toho není příliš k vidění. Ani jeden z týmů se nemůže dostat a usadit v pásmu. Puk v držení má ale přeci jen o něco českobudějovický celek.
     
    46:33
    Českobudějovičtí navazují na svou předchozí aktivitu a i nyní se snaží obstřeloval hostujícího gólmana. Uvidíme, zda z toho opět vytěží přesnou trefu.
     
    45:52
    Příhoda se snažil obhodit protihráče a vydat se do útočného pásma, to mu ale nevyšlo. Domácí bek totiž kotouč zachytil a neměl problém s tím jej následně rozehrát, čímž začal naopak útočnou akci Motoru.
     
    44:02
    Českobudějovičtí se nastěhovali do útočného pásma. Poté na Simona vylétla střela od modré čáry. Tu přažský gólman ale už drží v rukavici. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    42:59
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Příhoda – 2 min., faul kolenem).
     
    42:38
    Obraz této přesilové hry byl po celou dobu stejný. Povětšinou se Kobra držela v pásmu, žádnou nebezpečnou střelu ji to ovšem nevyneslo. Hohenberger je zpět na ledě a rovnou se zapojuje do obranné hry svého celku.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Kotalík, 16. Humeník (Váňa, Lukeš), 29. Kotalík (Strnad, Drančák), 31. Strnad (Kubík), 35. Aulický (Humeník), 51. Kotalík (Strnad, Hohenberger), 51. Vachun (Hohenberger) – 19. Judiak (Fáber)


    Banes Motor České Budějovice: Cinka (Pytel) – Lukáš, Kubík, Bednařík, Willmann, Váňa, Vachun, Gregořek – Hohenberger, Aulický, Kotalík, Řimnáč, Strnad, Humeník, Lukeš, Postl, Hoch, Drančák
    HC Kobra Praha: Simon (Bašta) – Mack, Mráz, Cibulka, Nácovský, Seidler, Stanko – Jáchym, Leinweber, Kovář, Palaščák, Fáber, Routa, Hřídel, Příhoda, Uhlík, Judiak, Štěpánek

    Rozhodčí: Trnka – Bělohlav, Zíka
    thejrc.org