Stuttgart – Leverkusen 1:3 (kon.) | Dortmund – Union Berlín 4:2 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 1:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:2 (2:0)
1. FC Union Berlín
Neděle 19.09.2021, 17:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Na nádherný nákop Witsela si naběhnul ERLING HAALAND, který spektakulárním lobem překonal hostujícího brankáře a zvýšil vedení svého týmu opět na dvě branky – 4:2. Asistence: Axel Witsel.
     
    81
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Tak tohle střídání se trenérovi Unionu povedlo na výbornou. ANDREAS VOGLSAMMER si skvěle naskočil na centr z rohového kopu a snížil manko svého týmu pouze na jedinou branku – 3:2. Asistence: Niko Giesselmann.
     
    57
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil MAX KRUSE a ten se nemýlil. Gregor Kobel ani v tomto utkání neudrží čisté konto – 3:1.
     
    52
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí tým dokázal přečíslit hostující obranu, Marco Reus se dostal do pokutového území, kde hledal svou přihrávkou někoho ze svých spoluhráčů. Jenže jeho přihrávku zablokoval nešťastník MARVIN FRIEDRICH, který si vstřelil vlastní gól – 3:0.
     
    24
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Kdo jiný by mohl dát za domácí tým gól než ERLING HAALAND. Tato norská mašina na branky si skvěle naběhla na hranici malého vápna a hlavičkou zvýšila vedení svého týmu na – 2:0. Asistence: Thomas Meunier.
     
    10
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla fotbalová nádhera. RAPHAËL GUERREIRO se dostal k odraženému míči v pokutovém území a nádhernou střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře, který byl na tuto střelu krátký – 1:0. Bez asistence.

    Radim Polák

    Branky: 10. Guerreiro, 24. Haaland (Meunier), 52. Friedrich (vla.), 83. Haaland (Witsel) – 57. M. Kruse (pen.), 81. Voglsammer (Giesselmann)

    Karty:   50. Hummels (DOR), 57. Witsel (DOR) – 15. Friedrich (UNB), 50. Giesselmann (UNB), 90+1. Ryerson (UNB)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
    Borussia Dortmund: Kobel – Meunier, Akanji, Hummels (89. Pongračić), Guerreiro – Bellingham, Witsel, Dahoud (84. T. Hazard), Reus (C) (89. Moukoko) – Haaland, Malen (73. M. Wolf).
    Náhradníci: Hitz – Pongračić, T. Hazard, Reinier, Passlack, Raschl, M. Wolf, Moukoko, Knauff.

    1. FC Union Berlín: Luthe – Friedrich (C), Knoche, Baumgartl (77. Endo) – Ryerson, Öztunali (55. Teuchert), R. Khedira (71. Haraguči), Prömel, Giesselmann – M. Kruse (77. Voglsammer), Awoniyi (55. Behrens).
    Náhradníci: Rönnow – Jaeckel, Trimmel, Wszołek, Endo, Haraguči, Voglsammer, Behrens, Teuchert.

    Rozhodčí: Jablonski
    bahis siteleri