HC MUNI – HC UP Olomouc 4:5 (kon.)
konec
HC MUNI
4:5 (3:1, 1:2, 0:2)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Neděle 19.09.2021, 14:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport UNI CUP • Finále
Partner:
     
    59:35
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc otáží skóre zápasu! Střelu Filipa Paličky dorazil za ležícího Krále střelec nejdůležitějších branek semifinále a finále DOMINIK DUBOVČI, o kterém jsme psali v preview před zápasem! Asistence: Filip Palička, Dominik Kuchař.
     
    57:14
    Obrovská šance Skopala! Dostal přihrávku zpoza branky, nastavil svou hůl, ale trefil pouze helmu Krále.
     
    53:17
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Olomouc vyrovnává stav zápasu zásluhou LIBORA ŠÍPA, který trefil přesně nad lapačku Krále. Využitá přesilovka a vyrovnáno! Asistence: Pavel Skopal, Filip Palička.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Věžník – 2 min., podrážení).
     
    47:15
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Veselovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:10
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Gonos – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Kuchař – 2 min., hrubost).
     
    44:29
    Velká šance Brna! Situaci dva na jednoho nevyřešil Tomaník střelou mezi tři tyče! Kdyby ano, bude to pravděpodobně branka.
     
    37:24
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce, která končí nádherným gólem! LUKÁŠ ZMEŠKAL nabral rychlost už ve svém obranném pásmu, projel okolo pravého mantinelu, dostal se až před branku, kde využil své rychlosti a forhendovou kličkou puk zasunul za bezmocného Krále. Asistence: Tomáš Holiš.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Svatuška – 2 min., podrážení).
     
    29:27
    V obrovské šanci se objevil Lukáš Pírek. Z dorážky však trefil jen položený beton Filipa Krále.
     
    28:23
    Jakub Dušan Vaňo toho při trestném střílení příliš nevymyslel a po krátkém naznačení trefil betony brankáře Krále.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Věžník – trestné střílení, sekání).
     
    25:59
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Jenže Brňané díky důrazu před brankou znovu odskakují do vedení o dvě góly. PATRIK ŘÍČKA si před brankou počínal jako pravý buldog a dotlačil puk za záda brankáře. Asistence: René Štrauch.
     
    25:25
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Mezi kruhy na přihrávku Pavla Skopala si najel MIKULÁŠ RIMMEL a střelou pod lapačku snižuje na rozdíl jedné branky! Asistence: Pavel Skopal, Dominik Dubovči.
     
    12:05
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Vojtěch Kadlic se dostal přes obránce, nabruslil si k pravému mantinelu, počkal na dojíždějícího JANA PAVLA, pro kterého nebyl problém z ideální střelecké pozice překonat Novotného střelou na vyrážečku. Asistence: Vojtěch Kadlic, Daniel Stodůlka.
     
    10:51
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc krátce po konci své přesilové hry snižuje! Po levé straně ujel s pukem LUKÁŠ PÍREK a překonal Krále střelou na přední tyč. Asistence: Zdeněk Formánek.
     
    08:35
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Gonos – 2 min., držení).
     
    06:08
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A JAKUB VOŘÍŠEK ihned zvyšuje! Skvělá pasáž hry pro MUNI. Voříšek se dostal k puku zhruba na kruhu a dokázal prostřelit Novotného. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    05:06
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Lukáš Novotný sice dokázal vyrazit první střelu, ale na dorážku VOJTĚCHA KADLICE už nedosáhl. Masarykova univerzita se tak ujímá vedení! Asistence: Jan Pavel, Daniel Stodůlka.

    Tomáš Jirsa

    Branky a nahrávky: 6. Kadlic (Pavel, Stodůlka), 7. Voříšek (Svatuška), 13. Pavel (Kadlic, Stodůlka), 26. Říčka (Štrauch) – 11. Pírek (Formánek), 26. Rimmel (Skopal, Dubovči), 38. Zmeškal (Holiš), 54. Šíp (Palička, Skopal), 60. Dubovči (Palička, Kuchař)


    HC MUNI: Král – Věžník, Bláha, Bazala, Grman, Gonos, Surán, Kučera – Tomaník, Štrauch, Pavel, Aulehla, Voříšek, Svatuška, Jakubec, Stodůlka, Kadlic, Říčka, Bartkovský, Mokrohajský, Račický.
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Kuchař, Fojtášek, Holiš, Janků, Pírek, Veselský, Dubovči – Hajšman, Šíp, Rosecký, Cach, Palička, Rimmel, Kropáč, Skopal, Pěcha, Zmeškal, Vaňo, Formánek.

    Rozhodčí: Čížek, Pitra, Švejda

    Diváci: 110
    bahis siteleri