Lille – Remeš 2:1 (kon.) | Monaco – Saint-Étienne 3:1 (kon.) | Montpellier – Bordeaux 3:3 (kon.)
Nantes – Brest 3:1 (kon.) | Rennes – Clermont Foot 6:0 (kon.) | Angers – Marseille 0:0 (kon.)
Lens – Štrasburk 0:1 (kon.) | Lorient – Nice 1:0 (kon.) | Lyon – Troyes 3:1 (kon.)
Méty – PSG 1:2 (kon.)
konec
AS Monaco
3:1 (1:1)
AS Saint-Étienne
Středa 22.09.2021, 19:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé střetnutí, které nabídlo nadprůměrnou podívanou. Duel byl dlouho dobu otevřený, ovšem Monaco využilo vyloučeného soupeře a v závěru rozhodlo o vítězství. Klíčovým mužem se pak stal střídající Wissam Ben Yedder, který ihned po nástupu proměnil pokutový kop a následně přidal i gólovou pojistku. (21:34:48)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Na levou stranu vápna se probojoval Adil Aouchiche, jehož pokus byl nepřesný.
     
    90+4
    Domácí hráči drží balon na útočné polovině a kontrolují konec zápasu, který rozhodlo vyloučení brankáře Etiennea Greena.
     
    90+2
    Saint-Étienne se ještě snaží se zápasem něco udělat a nachází se na útočné polovině. Ovšem dvoubranková ztráta už je příliš velká.
     
    90+1
    Rozhodčí ještě nastavují pět minut!
     
    89
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Jean Lucas.
     
    88
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Caio Henrique, přichází Strahinja Pavlović.
    87. Wissam Ben Yedder - 3:1
     
    87
    Monaco právě vstřelilo branku!
    je definitivně rozhodnuto! Za vápnem zvedl hlavu Kevin Volland, jehož centr zamířil k pravé tyči, kde se pohyboval střídající WISSAM BEN YEDDER. Jeho pokus pak zamířil přesně mezi brankářovy nohy – 3:1. Asistence: Kevin Volland.
     
    85
    Saint-Étienne sice získalo balon, ale kolmicí o něj opět přišlo a bude se dál bránit. Jenomže ani Monaco moc kvality nepředvedlo a hraje Mahdi Camara.
     
    84
    Ovšem rozhodčí odvolal ponechanou výhodu a vrátil míč hráčům v zelených dresech. Rozehrání standardní situace bylo žalostné.
     
    83
    Na levé straně se rozeběhl střídající Ryad Boudebouz, který si vzal velké sousto, když měl proti sobě tři soupeře. Pochopitelně byl míče zbaven a musí spěchat zase zpátky.
     
    82
    Hráči domácího mužstva kontrolují hru kombinací na útočné polovině. Ovšem po chvíli přišla laciná ztráta na levé straně, následně Monaco akci soupeře zastavilo.
     
    80
    Pomalu se blížíme do poslední desetiminutovky normální hrací doby! To je také čas, který Monaco dělí od vítězství. A také čas, který zbývá ASSE k vyrovnání.
     
    79
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vahbí Chazrí, přichází Ryad Boudebouz.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Adil Aouchiche.
     
    76
    Po rohovém kopu se k hlavičce prodral znovu Aurélien Tchouaméni, jehož zakončení zamířilo pouze vedle branky. Monaco ve druhém poločase dominuje, ovšem potřebuje znovu udeřit, aby získal klid.
     
    75
    Dalším nebezpečným pokusem se prezentoval střídající Aurélien Tchouaméni, jehož pokus mířil k pravé tyči. Stefan Bajič vytáhl další dobrý zákrok, bude z toho jen roh.
     
    73
    Domácí mužstvo se snaží vsítit pojistku v podobě třetí branky! Z pravé části vápna odcentroval Sofiane Diop, jehož snažení bylo sražené na rohový kop.
     
    71
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Krépin Diatta, přichází Aurélien Tchouaméni.
     
    71
    Po pěkné kombinaci vymyslel zpětný pas na hranici vápna Wissam Ben Yedder. Volejem se prezentoval Alexandr Golovin, který zamířil těsně nad branku.
     
    70
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Jean-Philippe Krasso, přichází Romain Hamouma.
     
    69
    Saint-Étienne se po delší době vydalo na útočnou polovinu, kde Vahbí Chazrí vybojoval rohový kop. Následovala kombinace napravo, odkud přišla nepřesná přihrávka do první části vápna.
     
    67
    Na hrací ploše došlo k souboji, po kterém zůstali na hrací ploše oba hráči. Hlavní rozhodčí okamžitě přivolal lékařské týmy obou mužstev.
     
    65
    Youssouf Fofana hraje dnes opravdu skvěle, tentokrát vnikl do vápna a pak přihrál na hranici, kde se nacházel osamocený Alexandr Golovin. Jeho technický pokus mířil do spodního rohu branky, avšak Stefan Bajič vytáhl další parádní zákrok.
     
    64
    Na útočnou polovinu mířil Vahbí Chazrí, který se po souboji znovu potácel na trávník. To už se nelíbí domácím fanouškům, kteří na hráče pískají.
    62. Wissam Ben Yedder - 2:1
     
    62
    Monaco právě vstřelilo branku!
    K pokutovému kopu si došel právě střídající WISSAM BEN YEDDER, který si vybral levý spodní roh branky. Zatímco Stefan Bajič se vydal na druhou stranu, velmi složité to má střídající brankář v dnešním střetnutí.
     
    61
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Myron Boadu, přichází Wissam Ben Yedder.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Timothée Kolodziejczak (AS Saint-Étienne).
    60. Penaltová ruka polského reprezentanta
     
    60
    Pokutový kop pro Monaco! V šestnáctce obrovskou klukovinu předvedl Timothée Kolodziejczak, jenž zahrál zbytečně rukou!
     
    57
    A znovu branková konstrukce, tentokrát stále při Monacu! Za vápnem se napřáhl Denis Bouanga, jehož pumelice zamířila do levé tyče. ASSE bylo blízko otočení stavu zápasu!
     
    56
    Právě z pravé strany mířil centr před branku, kde míč do vzduchu přizvedl Miguel Ángel Trauco. O zbytek práce se pak postaral střídající brankář Stefan Bajič.
     
    55
    Za vápnem si míč na střed naváděl Youssouf Fofana, který už naznačil zakončení, ovšem rozmyslel si jej. Následně přišla přihrávka doprava a bude se dál kombinovat.
     
    54
    Domácí celek se stále drží na útočné polovině, ovšem do velkých šancí se zatím nedostává. Monaco mačká soupeře jako citrón do čaje! Avšak zatím je příchuť hodně kyselá!
     
    53
    Knížecí klub je znovu na útočné polovině a pomalu kombinuje. Domácí trenér nabádá hráče, aby zvýšili tempo. Po chvíli přišlo zakončení z dálky, který mířil vysoko nad branku.
     
    51
    Hráči v zelený dresech se neustále brání, tentokrát dobře zapracoval Mahdi Camara. následně byl rozehrán rohový kop, při kterém se srazili Benoît Badiashile a brankář Stefan Bajič.
     
    50
    Častý obrázek druhého poločasu se znovu opakuje, Monaco trpělivě kombinuje na útočné polovině. Ovšem hostující obrana se stíhá přesouvat s přihrávkami.
     
    49
    Saint-Étienne se pokusilo o přihrávku do strany, ovšem předvedlo lacinou ztrátu. Hra se pak otočila na druhou stranu, odkud přišla zpackaná přihrávka, Stefan Bajič byl na správném místě.
     
    47
    Domácí celek předvádí dlouhou, ale trpělivou kombinaci. Monaco už bylo před brankou soupeře, ovšem Myron Boadu balon neudržel. Hostující obrana následně zvolila dlouhý odkop.
     
    46
    Pokračujeme druhým poločasem a výkopu se ujalo Saint-Étienne. Ovšem nákop na útočnou polovinu úspěch neslavil. Monaco se okamžitě chopilo míče a snaží se probojovat k brance.
     
    46
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Eliot Matazo, přichází Alexandr Golovin.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Djibril Sidibé, přichází Ruben Aguilar.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavý první poločas, který nabídl nadprůměrnou podívanou. Oba celky se snažily hrát ofenzivně, ovšem skóre otevřelo Monaco, když se prosadil německý útočník Kevin Volland. Poté se červeného faulu dopustil Etienne Green a musel předčasně pod sprchy. Už to vypadalo, že si knížecí klub utkání pohlídá, jenomže o vyrovnání se postaral Denis Bouanga. Uvidíme, co se bude dít po poločasové přestávce.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Další pas mířil před hostující branku, kde si celou situaci ve vzduchu pohlídal Stefan Bajič. ASSE potřebuje udržet vedení do poločasové přestávky.
     
    45+2
    Nalevo se znovu rozeběhl aktivní Vahbí Chazrí, který přešel přes obránce. Po jeho centru se k slabému pokusu dostal Jean-Philippe Krasso, který ještě zamířil přesně na stojícího brankáře.
     
    45+1
    Nastavují se ještě čtyři minuty!
     
    44
    Stefan Bajič se neohroženě vydal do vzduchu, kde předčil Myrona Boadua. Ovšem míč vyboxoval před sebe, odkud jej odehrál Mahdi Camara. Následně se na levé straně rozeběhl Vahbí Chazrí, jehož nedovoleně atakoval Djibril Sidibé. Saint-Étienne si žádá druhou žlutou kartu pro tohoto hráče, rozhodčí volí pouze napomenutí – zvláštní moment.
     
    43
    Celou situaci ještě přezkoumal VAR, který branku ASSE posvětil. Monaco mělo velmi nadějnou pozici a teď bude muset znovu dobývat obranu soupeře.
    41. Denis BOUANGA - 1:1
     
    41
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno i v deseti lidech! Zaváhání obránce využil Jean-Philippe Krasso, který následně odcentroval do zadní části vápna, kde se nacházel DENIS BOUANGA. Jeho zakončení přes tápajícího obránce zamířilo k bližší tyči! Asistence: Jean-Philippe Krasso.
     
    41
    Jdeme do koncovky prvního poločasu, zatím jsme se dočkali jediné trefy. Aktuálně je na tahu Saint-Étienne!
     
    39
    Saint-Étienne se ubránilo a přeneslo hru napravo, kde se nacházel Denis Bouanga, který raději hrál zpátky. Po chvíli se napravo rozeběhl domácí Myron Boadu, avšak výborně ve skluzu zapracoval Harold Moukoudi.
     
    38
    Monaco ještě rozehrávalo rohový kop, po němž další zakončení nepřišlo. V dalším průběhu zápasu, budeme asi sledovat obrovskou dominanci knížecího klubu.
     
    37
    Stefan Bajič si hned připisuje velmi dobrý zákrok a drží ASSE ve hře! K přímému kopu z dobré pozice se postavil Djibril Sidibé, jenž směřoval zakončení k tyči, kde byl brankář. Ten však se nenechal překvapit a pokus vyrazil na roh.
     
    36
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Mickael Nade, přichází Zaydou Youssouf.
     
    36
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Arnaud Nordin, přichází Stefan Bajič.
     
    35
    Etienne Green opouští hrací plochu, je vidět, že prohřešku lituje. Ovšem zpátky jej nevezme a na střídačce Saint-Étienne už se připravuje věčně opomíjený Stefan Bajič.
    33. Červená karta
     
    33
    Tak to je pro hostující celek velmi nepříjemné! Pas Monaca mířil mezi stopera a brankáře, ovšem situace využil Myron Boadu. Etienne Green (Saint-Étienne) vystartoval z brány, byl u balonu jako druhý a fauloval – jasná červená karta!
     
    32
    A znovu je ve hře branková konstrukce! Zpoza vápna se napřáhl Youssouf Fofana, jehož technický pokus zastavilo břevno! Monaco zvyšuje obrátky a snaží se přidat další branku.
     
    31
    Domácí mužstvo je při chuti, na pravé straně se rozeběhl Djibril Sidibé, jemuž se přihrávka do vápna nepovedla. Následně se faulu dopustil Youssouf Fofana.
     
    30
    Třicet minut hry je minulostí a konečně jsme se dočkali úvodního gólu! Branka by mohla zápasu ještě více pomoci. Uvidíme, jak Saint-Étienne nyní zareaguje.
    28. Kevin VOLLAND - 1:0
     
    28
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Knížecí klub předvedl rychlou kombinaci ve středu pole a následně přišla přihrávka napravo, kde byl rozběhnutý KEVIN VOLLAND. Německý útočník na nic nečekal, vnikl do vápna a z úhlu propálil hostujícího brankáře na první tyčku. Asistence: Youssouf Fofana.
     
    27
    Stále čekáme na úvodní branku, ovšem jinak sledujeme velmi atraktivní zápas. Ani jeden z týmů nechce bránit, a tak sledujeme útočnou smršť!
     
    26
    Po faulu Monaco rychle rozehrálo a na levé straně měl dost prostoru k centru Caio Henrique. Jeho pas mířil na hranici malého vápna, kde ve vzduchu vládl Etienne Green, kterého nedovoleně atakoval Myron Boadu.
     
    24
    K rozehrání přímého kopu se postavil velmi aktivní Vahbí Chazrí, jeho pokus ale letěl asi metr nad břevno. Monaco bude kopat od vlastní branky a musí se pokusit hru uklidnit.
     
    23
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Djibril Sidibé (Monaco), který ze strany vlítl jako třetí do souboje a zastavil nedovoleně pronikajícího Jeana-Philippea Krassa. ASSE bude rozehrávat přímý kop. Jak dopadne?
     
    23
    Velmi drze si počínal Denis Bouanga, který si naběhl mezi tři soupeře a snažil se prodrat do pokutového území. Ovšem vzal si velké sousto a byl míče zbaven.
     
    22
    Znovu se vracíme na hrací plochu, kde je na tahu domácí mužstvo. Vahbí Chazrí je v pořádku a vrací se na zelený pažit.
     
    20
    Dalším hráčem v zeleném dresu, který je indisponován. Vahbí Chazrí po souboji s Axelem Disasiem zůstal sedět na hrací ploše a žádá si ošetření.
     
    19
    Na druhé straně byl k vidění také pas za obranu, který byl příliš dlouhý a zamířil k brankáři Monaca. Na střed hrací plochy si naběhl Vahbí Chazrí, jenž spoluhráči poděkoval za myšlenku, když zdvihl palec.
     
    18
    Pas Monaca mířil na pravou stranu, kde se nacházel neúnavný Kevin Volland. Ovšem míč, který by nedoběhl ani světový sprinterský rekordman Bolt, zamířil mimo hrací plochu.
     
    17
    Pokračuje se ve hře, u balonu je znovu ASSE, které zatím hraje velmi odvážně. Ovšem hostující celek sportovně balon odevzdal a soustředí se na bránění.
     
    16
    Chvíli se hrát nebude, jelikož po souboji zůstal na trávníku ležet Arnaud Nordin. Hostující záložník potřebuje ošetření, a tak si dáme na malou chvilku pohov.
     
    15
    Saint-Étienne mířilo do otevřené obrany, ovšem akci zabrzdil Denis Bouanga, který váhal s vniknutím do šestnáctky. Hostující celek přehrál míč na druhou stranu, kde se faulu dopustil Miguel Ángel Trauco.
     
    13
    Ovšem přišla laciná ztráta, po které následovala kolmá přihrávka za obranu, kam se řítil Kevin Volland. Německý útočník už se chystal vystřelit, avšak pod nohy se mu položil Etienne Green, jenž skvěle zachránil ASSE.
     
    13
    Po velkém vzruchu před domácí brankou, se hra trochu uklidnila. Aktuálně se hraje kolem středového kruhu, kde balon drží hráči v zelených dresech.
    11. Denis Bouanga (SET)
     
    11
    Dvakrát Monaco zachránila pravá tyčka! Nejprve z levé strany odcentroval Vahbí Chazrí, jehož pas před branku propadl a míč se zastavil o tyč. Následně zabojoval Denis Bouanga, jehož pokus zpoza vápna zamířil znovu do brankové konstrukce! ASSE bylo velmi blízko otevření skóre zápasu!
     
    10
    Vahbí Chazrí roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel Denis Bouanga. Ten se pokusil projít do šestnáctky, ovšem míč mu utekl od nohy. Na penaltovém puntíku se jej zmocnil Arnaud Nordin, jehož pokusu zamezil Djibril Sidibé. Poté nevystřelil ani Jean-Philippe Krasso, zajímavý moment ASSE!
     
    9
    Dlouhý pas domácího mužstva mířil na levou stranu, ovšem nejblíže k němu měl brankář Etienne Green. Jeho nákop pak mířil k půlící čáře, kde došlo k souboji.
     
    7
    Centr z levé strany propadl do zadní části vápna, kde se pohyboval Denis Bouanga, který ale musel absolvovat souboj. Hostující křídelník se hlásil o rohový kop, avšak bude se kopat pouze od branky monackého AS.
     
    6
    Vahbí Chazrí využil nedorozumění mezi domácími hráči a už se snažil mezi nimi proskočit a pokračovat v protiakci. Ovšem Djibril Sidibé vytáhl zákrok za hranicí pravidel.
     
    5
    Německý útočník Kevin Volland se vydal pomoci spoluhráčům před vlastní šestnáctku, kde byl faulován. Monaco je znovu na tahu, od úvodu sledujeme výbornou podívanou.
     
    4
    Monaco vybojovalo faul u levé postranní čáry, následný centr mířil do zadní části vápna, kde se hlavičkou před branku prezentoval Youssouf Fofana. Avšak hostující brankář byl znovu dobře postavený a míč si našel.
     
    3
    V šestnáctce se o zakončení pokusil Kevin Volland, který balon netrefil, a tak to z hranice vápna mohl zkusit Krépin Diatta. Jeho pokus mířil doprostřed branky, kde byl na pumelici připravený také Etienne Green.
     
    2
    Knížecí klub do dnešního střetnutí nastoupil v červenobílé kombinaci drasů, naopak ASSE se obléklo do zelené sady.
     
    1
    Úvodního výkopu se chopilo Monaco, které zahrálo balon až k vlastní šestnáctce. Ovšem Jean-Philippe Krasso výborně napadal, ale jeho práci před brankou nezúročil Vahbí Chazrí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Monaco FC: Nübel – Sidibé, Disasi, Badiashile, Caio Henrique – Diatta, Matazo, Y. Fofana, Diop – Boadu, Volland.
    Náhradníci: Majecki – Aguilar, Ben Yedder, Fàbregas, Golovin, Jean Lucas, G. Martins, Pavlović, Tchouaméni.

    AS Saint-Étienne: Green – Moukoudi, Nade, Kolodziejczak – Nordin, M. Camara, Neyou, Trauco – Chazrí, Krasso, Bouanga.
    Náhradníci: Bajič – Aouchiche, Boudebouz, Douath, Gabriel Silva, Hamouma, Ramírez, Sow, Youssouf.

    Rozhodčí: Brisard – Pages, Auger.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, začátek zápasu je plánovaný zhruba za pětačtyřicet minut. Za několik málo minut si pak představíme sestavy obou soupeřů. Uvidíme, kdo se bude radovat z vítězství.
     
    Při pohledu na tabulku zjistíme, že oba kluby jsou za očekáváním a potřebují začít sbírat body jako sůl! Monaco se krčí na čtrnácté pozici, když zaznamenalo pouhých pět bodů. Knížecí klub zvítězil pouze jednou, když porazil nováčka s Troyes. Domácí mužstvo má obrovské potíže se střílením branek, kterých zatím zapsal pouze pět. Ještě hůře na tom je ale Saint-Étienne! ASSE by v tuto chvíli padlo, jelikož se třemi body se krčí na předposlední, tedy devatenácté příčce tabulky. Hostující celek stále čeká na vítězství a potřebuje se rychle vzpamatovat, jinak by mohl tradiční klub z francouzské nejvyšší soutěže zmizet.
     
    Vítám všechny fanoušky francouzského fotbalu, jelikož na programu je sedmé kolo Ligue 1 Uber Eats, v němž na sebe narazí AS Monaco FC a AS Saint-Étienne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Michal Luxa

    Branky: 28. Volland (Y. Fofana), 62. Ben Yedder (pen.), 87. Ben Yedder (Volland) – 41. Bouanga (Krasso)

    Karty:   23. Sidibé (ASM) – 60. Kolodziejczak (SET)   33. Green (SET)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 16:13.
    AS Monaco: Nübel – Sidibé (46. Aguilar), Disasi, Badiashile, Caio Henrique (88. Pavlović) – Diatta (71. Tchouaméni), Matazo (46. Golovin), Y. Fofana, Diop – Boadu (61. Ben Yedder), Volland (89. Jean Lucas).
    Náhradníci: Majecki – Aguilar, Ben Yedder, Fàbregas, Golovin, Jean Lucas, G. Martins, Pavlović, Tchouaméni.

    AS Saint-Étienne: Green – Moukoudi, Nade (36. Youssouf), Kolodziejczak – Nordin (36. Bajič), M. Camara, Neyou, Trauco – Chazrí (79. Boudebouz), Krasso (70. Hamouma), Bouanga (79. Aouchiche).
    Náhradníci: Bajič – Aouchiche, Boudebouz, Douath, Gabriel Silva, Hamouma, Ramírez, Sow, Youssouf.

    Rozhodčí: Brisard – Pages, Auger
    bahis siteleri