RFU – Vietnam 3:2 (kon.) | Venezuela – Maroko 2:3 (kon.)
konec
Venezuela
2:3 (1:2)
Maroko
Středa 22.09.2021, 19:00 • Kaunas Arena • Mistrovství světa • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    33. FRANCIA - 2:3
     
    33
    Venezuela právě vstřelila branku!
    Tak závěr tohoto utkání bude ještě dost zajímavý. Venezuela vsadila na powerplay a tu dokázala využít. MILTON FRANCIA se dostal k míči a s velkým štěstím prostřelil marockého brankáře – 2:3. Asistence: Jesus Viamonte.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Carlos Sanz (Venezuela).
    31. El MESRAR - 1:3
     
    31
    Maroko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je one man show v podání SOUFIANA EL MESRARA, který si narazil s Jouadem a poté nechytatelně propálil venezuelského brankáře. El Mesrar si v tomto zápase připsal svůj třetí gól – 1:3. Asistence: Youssef Jouad.
     
    29
    Villalobos skvěle přečetl úmysl jednoho z útočníků a vložil se do jeho centru, který mířil na volného útočníka. Parádní práce tohoto venezuelského brankáře.
     
    17
    Vynikající Khiyari vytáhnul svůj další skvělý zákrok a podržel tak svůj tým. Viamonte schovává svou tvář v dlaních.
    9. El MESRAR - 1:2
     
    9
    Maroko právě vstřelilo branku!
    Marocký tým jde opět do vedení zásluhou SOUFIANE EL MESRAR, který využil nepřesné rozehrávky soupeře a přidal svou druhou branku v tomto utkání – 1:2.
    7. VIAMONTE - 1:1
     
    7
    Venezuela právě vstřelila branku!
    Začínáme od začátku! JESUS VIAMONTE se ujal exekuce tohoto přímého kopu a doslova vymetl jeden z rohů marocké branky. Na tohle byl brankář Khiyari krátký. Je vyrovnáno – 1:1. Bez asistence.
     
    7
    Tentokrát to nebyla branková konstrukce, ale samotný marocký brankář, který vytáhnul parádní zákrok na brankové čáře. Maroko i nadále vede.
     
    6
    Jesus Viamonte si narazil se spoluhráčem a následně orazítkoval horní tyč marocké branky. Tohle byla pro Venezuelu obrovská příležitost k vyrovnání.
    2. El MESRAR - 0:1
     
    2
    Maroko právě vstřelilo branku!
    Na úvodní branku tohoto osmifinále jsme teda rozhodně dlouho nemuseli čekat. SOUFIANE EL MESRAR se dostal do takové příležitosti, která prostě nešla odmítnout. Brankář byl překonán, marocký hráč měl před sebou prázdnou branku. Nebylo co řešit – 0:1. Asistence: Anas El Ayyane.

    Radim Polák

    Branky: 7. Viamonte, 33. Francia (Viamonte) – 2. El Mesrar (El Ayyane), 9. El Mesrar, 31. El Mesrar (Jouad)

    Karty:   32. Sanz (VNZ)


    Venezuela: Villalobos (C) (Rueda) – Sanz, Francia, Vidal, Morillo – Cabarcas, Teran, Gutierrez,Viamonte, Suarez, Vento, Francia, Teran
    Maroko: Khiyari (Anbia) – El Ayyane, Jouad, El Mesrar, Bakkali – Saoud, El Mazray (C), Borite, Amazal, Boumezou, Bouyouzan, Raiss El Fenni, Bouzid

    Rozhodčí: Al Bahhar (Bahrajn) – Wilkens (USA), An (Čína)
    bahis siteleri