Třinec – Olomouc 1:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:8 (kon.)
Slavia – Kladno 0:1 (0:2 po s.n.) | Zlín – Pardubice 3:6 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Salzburg – Liberec 2:6 (kon.) | Jihlava – Sparta 6:3 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:8 (0:1, 0:5, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 25.09.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    58:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak ještě jedna korekce ze strany Chomutova. TADEÁŠ SVOBODA si před brankou najel na Šilarův přesný pas od levého mantinelu a i přes obránce na zádech nastavil hokejku tak, aby překonal Pavlovice. Asistence: Tomáš Šilar.
     
    55:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čestný úspěch Chomutovských zařizuje jeden z jejich nejmenších hráčů, ne-li ten nejmenší. ONDŘEJ ČECH mezi kruhy šikovně tečoval Jandovo nahození od modré. Asistence: Jan Janda a Tomáš Šilar.
     
    44:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Demolice domácí defenzivy pokračuje. Bývalý Pirát JAN EKRT si na vrcholu pravého kruhu našel prostor ke střele a mířil přesně. Asistence: Vítek Benda a Michal Kusak.
     
    43:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti nevyhodili puk z rohu svého obranného pásma, takže Rymon měl u zadního mantinelu chvilku, aby našel před brankou úplně volného SAMUELA ŠMAJDU, jenž bekhendem zavěsil. Asistence: Lubomír Kupčo a Dominik Rymon.
     
    36:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ADÁMEK dostal od vlastní modré parádní pas do jízdy na levém křídle a překonal Tučka svižnou střelou z kruhu. Asistence: Jakub Vogel a Matteo Kočí.
     
    28:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku poté, co JAN BOTOŠ doklepl do odkryté branky puk odražený po střele od modré od zadního mantinelu . Asistence: Vladislav Pohanka a Jakub Vogel.
     
    28:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    JAKUB VOGEL si od modré sjel na hranici brankoviště, kam dostal bekhendovou přihrávku od zadního mantinelu od Dominika Rymona a nadvakrát překonal Tučka. Asistence: Dominik Rymon a Filip Krajčík.
     
    26:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tuček sice první pokus Energie chytil, ale další střela SAMUELA ŠMAJDY z mezikruží už prošla mezi betony domácího brankáře do sítě. Asistence: Matyáš Adámek a Jakub Vogel.
     
    23:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hodně nešťastný moment pro domácí tým. MICHAL KUSAK najížděl zprava sám na Tučka, jehož obloučkem přes beton nepřekonal, jenže vracející se obránce si bruslí srazil puk do vlastní sítě. Asistence: Jan Ekrt.
     
    01:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po bratrské spolupráci jdou hráči Energie do vedení. Matyáš Adámek poslal z pravého kruhu z první křižnou přihrávku na svého bratra LUKÁŠE ADÁMKA, který z voleje překonal přesouvajícího se Tučka. Asistence: Matyáš Adámek a Jakub Vogel.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 56. Čech (Janda, T. Šilar), 59. T. Svoboda (T. Šilar) – 2. L. Adámek (M. Adámek, Vogel), 24. Kusak (Ekrt), 27. Šmajda (M. Adámek, Vogel), 29. Vogel (Rymon, Krajčík), 29. Botoš (Pohanka, Vogel), 37. L. Adámek (Vogel, Kočí), 44. Šmajda (Kupčo, Rymon), 45. Ekrt (Benda, Kusak)


    Piráti Chomutov: Tuček (Pecháček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Pavlák – T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, T. Svoboda, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring.
    HC Energie Karlovy Vary: Bočan (45. Pavlovic) – Benda, Pohanka, Krajčík, Blengino, Kočí, Vogel – Ekrt, Rymon, Botoš, Šlechta, Sapoušek, Šmajda, L. Adámek, Seidler, M. Adámek, Kupčo, Kusak.

    Rozhodčí: Sýkora – Brejcha, Goltsch
    bahis siteleri