Kladno – Zlín 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:1 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:2 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 26.09.2021, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:05 Pavel PÝCHA - 1:6
     
    55:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nůžky mezi domácím a hostujícím týmem se rozevírají. David Šťastný našel exbudějovického PAVLA PÝCHU, a ten se trefil výstavně. Asistence: David Šťastný.
    51:28 Jan DUFEK - 1:5
     
    51:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Claireaux vybojoval kotouč nedaleko brankoviště, pak ho poslal na najíždějícího JANA DUFKA, který bez problémů Strmeně propálil. Asistence: Valentin Claireaux.
    36:41 Ondřej NAJMAN - 1:4
     
    36:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Opět je to o tři přesné trefy. ONDŘEJ NAJMAN dostal rychlou přihrávku do útočného pásma. Zde přebruslil domácího beka a rychlou střelou překonal Hrachovinu. Asistence: Pavel Kousal, David Bernard.
    30:50 Martin HANZL - 1:3
     
    30:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme to o dvě branky. Motor prolomil svou střeleckou smůlu. MARTIN HANZL byl blízko branky, kam se k němu kotouč dostal od Gulaše. A domácí hráč pak poprvé prostřelil Růžičku, stačilo mu jen nastavit hůl. Asistence: Milan Gulaš.
    24:47 Maris BIČEVSKIS - 0:3
     
    24:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se radují z tříbrankového vedení. MARIS BIČEVSKIS si najížděl před branku a dostal přihrávku. Hrachovina neměl možnost přemístit se. Bičevskis tak neměl problém zvýšit vedení. Bez asistence.
    06:12 Pavel KOUSAL - 0:2
     
    06:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující tým jde do dvoubrankového náskoku. Po zaváhání domácího obránce se k puku dostal PAVEL KOUSAL, který byl sám před brankářem. A napodruhé zasunul z bekhendu až za Hrachovinova záda. Asistence: Jan Eberle.
    03:47 Jakub KOTALA - 0:1
     
    03:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se radují z první trefy, která přichází v přesilovce. Pavel Pýcha vystřelil z poměrně velké vzdálenosti, do jeho střely ještě vložil hůl JAKUB KOTALA. Na jeho teč pak Hrachovina nestačil zareagovat. Asistence: Pavel Pýcha.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 31. M. Hanzl (Gulaš) – 4. Kotala (Pýcha), 7. P. Kousal (Jan Eberle), 25. Bičevskis, 37. O. Najman (P. Kousal, Bernad), 52. J. Dufek (Claireaux), 56. Pýcha (Šťastný)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina – Štencel, Percy, Bindulis, Vráblík, Piskáček, Bučko, Štich – J. Ondráček, Pech, Gulaš – Abdul, M. Hanzl, Vondrka – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – M. Beránek, Toman, Valský.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Pýcha, Ševc, D. Moravec, Pláněk, Bernad, Fillman, Vacík – Kelemen, Adam Raška I, Šťastný – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský.

    Rozhodčí: Hodek, Pilný – Ganger, Klouček
    bahis siteleri