Bohemians – Otrokovice 8:2 (kon.) | Liberec – Tatran 5:10 (kon.) | Black Angels – Sparta 7:8 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 2:11 (kon.) | Vítkovice – Hattrick Brno 15:3 (kon.)
konec
Sokoli Pardubice
2:11 (0:5, 1:5, 1:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 26.09.2021, 17:00 • SH Dašická, Pardubice • Livesport Superliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům florbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Livesport Superligy mezi Pardubicemi a Mladou Boleslaví.
     
    Předvýběr.CZ Florbal MB

    Mladá Boleslav patří tradičně mezi největší favority celé soutěže. Vstup do nového ročníku se nabitému celku opět povedl. Ve třech duelech získal sedm bodů a drží čtvrtou pozici. Mladá Boleslav totiž ztratila dva body za remízy v základní hrací době na půdě Chodova a doma s Black Angels. Dosud ale stále neprohrála.
     
    Sokoli Pardubice

    Pardubicím se naopak před startem nového ročníku předpovídala pozice v dolní části tabulky. Po třech duelech mají Sokoli na svém kontě tři body a drží jedenáctou pozici. Po prohře ve Vítkovicích doma Pardubice zvítězily nad Hattrickem Brno, ale před týdnem prohrály doma s Otrokovicemi.
     
    Úvodní sestavy:

    Sokoli Pardubice: Haleš (Aubus) – Kohoutek, Slabý, Prix – Petr, Smola, P. Pakosta, Lukáš Kučera, Teichman, Klein, Velc, Šmíd, Křinka, Petržela, Rusín, Žáček, P. Černý.

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt, Koláčný – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Curney, Pěnička..
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Domácí budou hrát v červeném, zatímco Mladá Boleslav oblékne bílé dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Pardubice se ihned vydaly do útoku, ale přihrávka na levou stranu byla nepřesná.
     
    01:12
    Dominik Beneš se hnal do zakončení středem hrací plochy, jenže jeho pokus zablokoval klečící obránce.
     
    01:35
    Mladá Boleslav se poprvé v utkání usadila na polovině soupeře, ale hosté se zatím nedostávají do zakončení.
     
    02:18
    Mladá Boleslav se ihned vydala do útoku po levé straně, nicméně přihrávka před branku nenašla nikoho v bílém.
     
    02:34
    Tadeáš Chroust se na levé straně dostal k odraženému míčku, nicméně bekhendový pokus prolétl kolem zadní tyčky.
     
    03:00
    Pardubice se po delší době dostaly na polovinu Mladé Boleslavi, nicméně kombinace domácího celku se odehrává mimo střelecké pozice.
     
    03:35
    Matěj Pěnička se po levém křídle dostal před branku, ale domácí obránce jej vytlačil až za klec Pardubic. Mladá Boleslav zatím moc nezakončuje.
     
    04:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se dostává do vedení! Favorit dnešního souboje se rychle ujímá vedení. Na levé straně se k míčku dostal MATĚJ PĚNIČKA, který trefil poloprázdnou branku. Asistence: Dominik Beneš.
    04:05 Matěj PĚNIČKA - 0:1
     
    04:35
    Hosté se nadále tlačí do útoku. Dominik Beneš na levé straně získal odražený míček, ale neprostrčil jej na nikoho ze spoluhráčů v bílém.
     
    05:06
    Domácí znovu získali míček na vlastní polovině, ale pod tlakem napadajících soupeřů jej pouze odehráli k obránců Mladé Boleslavi.
     
    05:48
    Lukáš Slabý se dostal k míčku na vlastní polovině, zakombinoval s Teichmanem, jenže domácí se stále nemohou dostat na polovinu soupeře.
     
    06:08
    David Žáček číhal na přihrávku v zajímavé pozici, jenže míček se na jeho hůl nedostal. Sokoli ale vybojovali rozehrávku z rohu hrací plochy.
     
    06:39
    Petr Křinka se z pravé strany probil do zakončení, nicméně jeho prudkou ránu přizvedl jeden z hráčů Mladé Boleslavi mimo hřiště.
     
    06:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav rychle přidává i druhou branku! Na přihrávku z levé strany si počkal JIŘÍ CURNEY a umístil ránu k levé tyči. Asistence: Adam Hemerka.
    06:49 Jiří CURNEY - 0:2
     
    07:10
    Na opačné straně střílel z levé strany Adam Šmíd, ale dobrou střelou trefil hrudník brankáře Mladé Boleslavi. Hosté poté získali míček pro sebe.
     
    07:38
    Mladá Boleslav pokračuje v aktivitě na hrací ploše a znovu se tlačí do útoku. Curney opět operoval na pravé strany, ale neudržel míček.
     
    08:02
    Adam Šmíd rozehrával z pravé strany, nicméně po jeho prudké pobídce před branku se k míčku dostali jen zadáci v bílých dresech favorizovaného mužstva.
     
    08:26
    Ivo Teichman trefil míček na vlastní polovině hodně nedůrazně a málem překvapil vlastního brankáře, který nebezpečí hasil odkopem nohou.
     
    08:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav dělá z úvodních minut dnešního souboje exhibici! Na přihrávku z pravé strany si naběhl osamocený TADEÁŠ CHROUST, který snadnou pozici přetavil v branku! Asistence: Jakub Bína.
    08:39 Tadeáš CHROUST - 0:3
     
    08:39
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    09:03
    Domácí sice uspěli na vhazování, jenže rozehrávka se jim vůbec nepovedla a nahození na pravou stranu skončilo u hráčů v bílém.
     
    09:26
    Mladá Boleslav rozjela další kombinaci před brankou Pardubic. Domácím hráčům vstup do souboje vůbec nevyšel.
     
    10:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neskutečný koncert hostujícího celku! Mladá Boleslav se dostala do dalšího protiútoku, který zakončil střelou do sítě DANIEL ŠEBEK! Asistence: Martin Tokoš.
    10:12 Daniel ŠEBEK - 0:4
     
    10:34
    Ivo Teichman dostal přihrávku na pravou stranu, odkud poslal zajímavou přihrávku před brankou, kde nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    11:02
    Patrik Suchánek dostal přihrávku do prostoru před brankou, odkud střílel bekhendem, ale domácí gólman jeho ránu pravou nohou vyrazil.
     
    11:37
    Petr Křinka dostal přihrávku na pravou stranu, odkud pálil příklepem, ale jeho dělovku připravený gólman hostů hravě zneškodnil.
     
    11:59
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Lukáš Prix – 2 min., Sekání).
     
    12:20
    Curney číhal na přihrávku na pravou stranu, ale jeden z domácích hráčů špičkou čepele vypíchl míček na polovinu Mladé Boleslavi.
     
    12:35
    Výborná defenziva domácího mužstva. Sokolům se podařilo vyhodit míček z levého rohu až před branku soupeře.
     
    13:16
    Suchánek střílel z levé strany, ale Smola jeho ránu zastavil vydařeným blokem. Odražený míček domácí odehráli do bezpečí.
     
    13:59
    Domácí v plném počtu.
     
    14:12
    Tomašík dostal přihrávku do střelecké pozice, kde měl moře času na zamíření, ale přesto poslal míček kousek nad břevno domácí klece.
     
    14:38
    Pardubice vybojovaly míček na své polovině a rozhodně nespěchají s rozehrávkou. Domácí se snaží zbrzdit gólostroj favorizované soupeře.
     
    15:02
    Tadeáš Chroust se parádní individuální akcí dostal před brankáře Pardubic, pokusil se o bekhendový blafák, ale domácí gólman Haleš jeho ránu skvěle zneškodnil!
     
    15:24
    Mohlo být sníženo! Osamocený Petr Černý dostal přihrávku před branku, ale jeho přízemní ránu hostující brankář se štěstím udržel pod tělem!
     
    15:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se v první třetině dočkala i páté branky! Po nádherné akci se před brankou zjevil MARTIN TOKOŠ, který nabídnutou možností nepohrdl! Asistence: Daniel Šebek.
    15:52 Martin TOKOŠ - 0:5
     
    16:10
    Někteří diváci po pěti brankách hostujícího celku v úvodní části dnešního souboje opouští halu!
     
    16:34
    Domácí už znovu hrají s míčkem na hokejkách a snaží se jej držet maximum možného času. Mladá Boleslav však pokračuje v napadání hodně vysoko.
     
    17:10
    Adam Šmíd uklidnil rozehrávku Pardubic na vlastní polovině. Domácí hráči jsou vývojem duelu otrávení a nenabízejí se.
     
    17:29
    Šmída na pravé straně na polovině hrací plochy dohrál Šebek. Rozhodčí přisoudil míček domácím Pardubicím.
     
    18:10
    Tadeáš Chroust se na levé straně dostal do střelecké pozice, nicméně švihem trefil jen jednoho z obětavých hráčů Pardubic.
     
    18:23
    Po dalším závaru před brankou Pardubic se k odraženému míčku dostal Patrik Suchánek, ale i jeho pokus srazila obrana mimo hrací plochu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:18
    Matěj Pěnička dostal přihrávku na levou stranu a z rohu posla pobídku před branku. Hosté se po další kombinaci zakončení nedočkali.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce je v Pardubicích prakticky rozhodnuto! Mladá Boleslav totiž domácím nasázela pět branek. O tu úvodní se postaral Pěnička, na jehož zásah navázal Curney. O dvě minuty později využil možnost Chroust a v polovině třetiny přidal čtvrtou branku Šebek. Poté se Pardubice chvíli dokázaly bránit, ale v 16. minutě se prosadil Tokoš.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny a ihned se vydali do útoku. Mladá Boleslav opět pokračuje v aktivitě.
     
    21:25
    Curney se vymotal na levé straně před brankou soupeře, ale jeho ránu zablokovala hokejka jednoho z domácích hráčů.
     
    21:49
    Ivo Teichman dostal přihrávku na pravou stranu, odkud střílel forhendem, nicméně jeho projektil zastavila hůl prvního obránce.
     
    23:10
    Pardubice se po delší době dostaly do zakončení, ale projektil z levé strany hostující brankář bez problémů vyrazil k mantinelu.
     
    23:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí celek se dočkal vytouženého snížení! PŘEMEK PAKOSTA dostal přihrávku na brankovišitě a z první překonal brankáře! Asistence: Adam Šmíd.
    23:31 Přemek PAKOSTA - 1:5
     
    24:06
    Další zakončení domácího mužstva. Dělovku z poloviny hrací plochy srazil jeden z hostů mimo hrací plochu.
     
    24:45
    Dominik Beneš dostal přihrávku na pravou stranu, odkud pálil příklepem, ale jeho pokus zablokoval první obránce v červeném.
     
    25:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav přidává šestou branku! Po dobrém protiútoku se do zakončení dostal DOMINIK BENEŠ a propálil brankáře! Asistence: Jiří Curney.
    25:51 Dominik BENEŠ - 1:6
     
    26:35
    Pardubice jsou znovu poněkud zaskočené a nedostávají se na polovinu soupeře. Obrana Mladé Boleslavi sbírá odražené míčky.
     
    27:05
    Mladá Boleslav už se znovu usadila na polovině soupeře, nicméně nikdo v bílém se nyní nedostává do zakončení. Hráči v bílém se už nikam neženou.
     
    27:26
    Adam Šmíd dostal přihrávku na pravou stranu, zbavil se jednoho ze soupeřů, ale prudkým pokusem poslal míček vedle vzdálenější tyčky.
     
    28:10
    Mladá Boleslav vybojovala míček na pravé straně hrací plochy, ale kombinace hráčů v bílém skončila nepřesnou přihrávkou na pravou stranu.
     
    28:34
    Patrik Suchánek diriguje rozehrávku favorizovaného celku na polovině hřiště. Pardubice se v posledních chvílích pouze brání.
     
    29:06
    Miroslav Fořt si naběhl na přihrávku do střelecké pozice, nicméně z dobré pozice poslal míček nad břevno.
     
    29:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělý ofenzivní výkon Mladé Boleslavi pokračuje! Po rychlém přechodu od vlastní branky skončila akce přihrávkou před branku a MATĚJ PĚNIČKA se prosadil. Asistence: Adam Hemerka.
    29:26 Matěj PĚNIČKA - 1:7
     
    30:03
    Martin Tokoš si naběhl na přihrávku z pravé strany a opřel se do volného míčku. Jeho rána ale prosvištěla kolem vzdálenější tyčky.
     
    30:26
    Ivo Teichman před brankou tečoval prudkou přihrávku z levé strany a pořádně ohrozil hostujícího brankáře. Míček nakonec skončil těsně vedle!
     
    31:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku! Přihrávku před branku si zpracoval JAKUB BÍNA, položil si brankáře a s přehledem se prosadil! Asistence: Lukáš Punčochář.
    31:11 Jakub BÍNA - 1:8
     
    32:00
    Mladá Boleslav už znovu kombinuje na polovině domácího celku. Jiří Curney číhal na přihrávku na pravou stranu, ale pohotovou střelou minul branku.
     
    32:48
    Patrik Petr si našel prostor na pravé straně, jenže přihrávka se až k němu nedostala. Jeden z hráčů Mladé Boleslavi se stačil vrátit.
     
    34:30
    Pardubice znovu tahají čas kombinací na vlastní polovině. Ani hráči Mladé Boleslavi už rozehrávku soupeře nenapadají tak aktivně.
     
    35:08
    Přemek Pakosta se dostal k míčku na pravé straně, jenže si nedokázal obhodit obránce a už nepřihrál před branku.
     
    35:35
    Lukáš Slabý se hnal s míčkem u hokejky na levé straně směrem k brance, nicméně jeho bekhendový pokus si brankář s přehledem pohlídal.
     
    36:09
    Lukáš Prix se dostal k míčku na pravé straně a vyhodil jej na polovinu soupeře. Domácí se snaží útočit z protiútoků.
     
    36:38
    Lukáš Punčochář se na levé straně uvolnil, poslal přihrávku před branku, jenže nikdo v bílém dresu pobídku netečoval.
     
    37:30
    Mladá Boleslav z dalšího náporu před brankou vytěžila jen volný úder, kterým se hosté sami obrali o míček.
     
    37:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvě minuty před koncem druhé části přidává Mladá Boleslav devátou branku. Na přihrávku zpoza branky si naběhl JIŘÍ CURNEY, který se s přehledem prosadil. Asistence: Matěj Pěnička.
    37:53 Jiří CURNEY - 1:9
     
    37:54
    Střídání v týmu Sokoli Pardubice: ze hřiště odchází Martin Haleš, přichází Karel Aubus.
     
    38:13
    Hosté už jsou opět na polovině Pardubic a útočí na desátou branku ještě v průběhu druhé části. Pardubice jsou zralé na ručník.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:29
    Tadeáš Chroust si naběhl na přihrávku před branku, nicméně forhendem zasáhl jen prvního obránce v červeném dresu Pardubic.
     
    39:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Desátá branka Mladé Boleslevi! Po další pěkné akci dostal přihrávku před branku JAKUB BÍNA, který napálil míček pod břevno! Asistence: Tadeáš Chroust.
    39:40 Jakub BÍNA - 1:10
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Duel v exhibičním tempu pokračoval i ve druhé třetině. Za domácí nejprve snížil Přemek Pakosta, ale Mladá Boleslav poté nasázela dalších pět branek. Postupně se prosadili Beneš, Pěnička, Curney a dvě branky přidal Jakub Bína. Po čtyřiceti minutách tak Mladá Boleslav vede v Pardubicích 10:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Hned v úvodu třetí části se do útoku vydala Mladá Boleslav. Na přihrávku z pravé strany ale nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    40:38
    Přemek Pakosta si došel pro přihrávku na polovinu hrací plochy, krásně se s míčkem otočil a přihrál na levou stranu. Pakostova rána ale minula branku.
     
    41:12
    Petr Koláčný si došel pro přihrávku na pravou stranu, dobře se otočil kolem obránce, nicméně jeho bekhend byl hodně nepřesný.
     
    41:22
    Jeden z domácích hráčů se po levém křídle prodral do střelecké pozice, nicméně jeho ránu zastavil brankář Mladé Boleslavi helmou.
     
    42:10
    Patrik Petr dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si míček dobře nezpracoval a musel se stáhnout za svou branku. Pardubice pokračují v kombinaci.
     
    42:34
    Vojtěch Rusín si naběhl na polovinu hřiště, navedl si míček na střed, nicméně jeho projektil nemohl brankáře Mladé Boleslavi překvapit.
     
    43:10
    Adam Šmíd dostal přihrávku na pravou stranu, dobře si míček zpracoval, ale už nedokázal vypálit. Akce Pardubic skončila ztrátou na polovině.
     
    43:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se dokázala prosadit také ve třetí části! Do úniku po křídle se dostal MATĚJ PĚNIČKA, který střelou na přední tyč dovršil hattrick! Asistence: Jakub Gruber.
    43:32 Matěj PĚNIČKA - 1:11
     
    43:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí celek bleskově odpovídá a snižuje! Po rychlé kombinaci střílel z pravé strany IVO TEICHMAN, jehož rána zapadla do sítě! Asistence: David Petržela.
    43:57 Ivo TEICHMAN - 2:11
     
    44:10
    Jakub Gruber bekhendem z levé strany procedil míček před branku Pardubic, jenže dobíhající Jiří Curney na pobídku těsně nedosáhl.
     
    44:39
    Jakub Gruber se stáhl pro míček na vlastní polovinu, dobře si jej zpracoval a dostal se do zakončení. Domácí gólman byl připraven.
     
    45:05
    Aktivita Mladé Boleslavi stále neustává. Obrovský favorit dnešního souboje už znovu kombinuje před brankou Pardubic a číhá na další zakončení.
     
    45:45
    Ivo Teichman se na pravé straně zbavil obránce, prodral se za branku a bekhendem nahodil míček na polovinu soupeře.
     
    46:28
    Daniel Šebek dostal přihrávku na pravou stranu, odkud vypálil příklepem, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    47:02
    Patrik Suchánek dostal přihrávku na levou stranu, odkud pálil zápěstím, nicméně domácí brankář měl čistý výhled a bez problémů zasáhl.
     
    47:35
    Patrik Petr si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, kde se díky dobrému zpracování zbavil obránce a rozehrál na levou stranu.
     
    48:02
    Lukáš Slabý diriguje rozehrávku Pardubic na polovině hrací plochy. Jeho rozehrávka na levou stranu ale spoluhráče nenašla.
     
    48:36
    Vojtěch Rusín se na polovině hřiště nechal odstavit od míčku. Domácí florbalista se poté vztekal, ale podle rozhodčího se o nedovolený zákrok nejednalo.
     
    49:02
    David Petržela na polovině hřiště neprotečoval míček na polovinu soupeře. Naopak hráči Mladé Boleslavi se do útoku dostali hravě.
     
    49:29
    Daniel Šebek si naběhl na přihrávku před branku, ale v klíčovou chvíli míček vůbec nezasáhl. Obrana Pardubic teď měla velké štěstí.
     
    50:00
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut. Mladá Boleslav si s přehledem drží své vedení a nikam se nežene.
     
    50:29
    Matěj Pěnička si naběhl na pobídku před branku, zbavil se obránce a bekhendem zakončil kolem stojícího brankáře, ale minul i branku.
     
    51:08
    Adam Šmíd si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, jenže ani jemu se nikdo v červeném dresu nenabídl.
     
    52:40
    Martin Tokoš se po chybě domácích v rozehrávce dostal před brankou k odraženému míčku, ale forhendem jej poslal kousek nad břevno.
     
    53:09
    David Žáček se hnal po levé straně do útoku, jenže bekhendem poslal svůj pokus kolem vzdálenější tyčky.
     
    53:52
    Lukáš Punčochář si naběhl na přihrávku na levou stranu, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.
     
    54:20
    Pardubice se dostaly ven z vlastní poloviny, jenže akce domácího celku neměla dlouhého trvání. Dnešní duel už se pouze dohrává.
     
    55:51
    Také hosté si teď při kombinaci na vlastní polovině vybrali slabší chvilku, ale nikdo z domácích se do zakončení nedostal.
     
    56:03
    Daniel Šebek dostal přihrávku na levou stranu, bekhendem přihrál před branku, ale neoslovil nikoho v bílém dresu.
     
    56:26
    Patrik Suchánek svou střelou sice netrefil branku, ale zasáhl jednoho z podavačů za brankou, kterého to muselo pořádně štípnout.
     
    57:07
    Tadeáš Chroust se na polovině zbavil obránce a bekhendem odrazil míček o mantinel do bezpečí. Pardubice mohou zaútočit.
     
    58:00
    Miroslav Fořt si naběhl na pobídku na polovinu hřiště, kde se nedokázal zbavit obránce. Duel je nyní plný soubojů.
     
    58:32
    Adam Šmíd dostal přihrávku na pravou stranu, sklepl míček do zadních řad, ale nikdo v červeném se nežene do útoku.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny!
     
    59:03
    Vyloučení v týmu Předvýběr.CZ Florbal MB (Patrik Suchánek – 2 min., Hrubost).
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Mladá Boleslav s přehledem vítězí v Pardubicích vysoko 11:2. Ve třetí části se za hosty prosadil Matěj Pěnička, který v dnešním souboji vstřelil hattrick. Na jeho branku navázal domácí Ivo Teichman. Další góly už jsme ve zbytku duelu neviděli.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:47:47)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. P. Pakosta (Šmíd), 44. Teichman (Petržela) – 5. Pěnička (Do. Beneš), 7. Curney (Hemerka), 9. Tadeáš Chroust (J. Bína), 11. Šebek (Tokoš), 16. Tokoš (Šebek), 26. Do. Beneš (Curney), 30. Pěnička (Hemerka), 32. J. Bína (Punčochář), 38. Curney (Pěnička), 40. J. Bína (Tadeáš Chroust), 44. Pěnička (Gruber)


    Sokoli Pardubice: Haleš (38. Aubus) – Kohoutek, Slabý, Prix – Petr, Smola, P. Pakosta, Lukáš Kučera, Teichman, Klein, Velc, Šmíd, Křinka, Petržela, Rusín, Žáček, P. Černý.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt, Koláčný – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Curney, Pěnička.

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček
    bahis siteleri