Bohemians – Otrokovice 8:2 (kon.) | Liberec – Tatran 5:10 (kon.) | Black Angels – Sparta 7:8 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 2:11 (kon.) | Vítkovice – Hattrick Brno 15:3 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
15:3 (6:0, 3:3, 6:0)
FBŠ Hummel Hattrick Brno
Neděle 26.09.2021, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    58:24 Ondřej SIDUNOV - 15:3
     
    58:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Trvalo to deset vteřin a domácí se radují z patnáctky. Střelu Ondřeje Vítovce ještě před bránou tečoval ONDŘEJ SIDUNOV. Do závěrečného hvizdu ještě nějaký ten čas zbývá, takže Vítek se může nadále pokoušet o vylepšení celkového skóre. Asistence: Ondřej Vítovec.
    58:14 Matyáš ŠINDLER - 14:3
     
    58:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dvojice MATYÁŠ ŠINDLER a Adam Zubek sbírá další zápis do kanadského bodování. Jejich osamocený únik končí další pohodovou brankou, rozdíl už činí dokonce 11 gólů. Asistence: Adam Zubek.
    56:22 Jakub HUBÁLEK - 13:3
     
    56:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí Vítek dosáhl na 13. gól, to když JAKUB HUBÁLEK našel prostor ve velkém brankovišti a dostal tam krásnou přihrávku Matyáše Šindlera. Stačilo jen prásknout do míčku a zázrak byl na světě. Uvidíme, na jaké cifře se nakonec vítkovický gólostroj zasekne. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    55:45
    Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Marek Fuchs – 2 min., Nedovolené vrážení).
    49:31 Adam DELONG - 12:3
     
    49:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec je to znovu ADAM DELONG, kdo zdlouhavou, ale velmi účinnou kombinaci proměnil v gólovou ránu. Jeho dvorní asistent Adam Zubek samozřejmě nesměl v průběhu celé akce chybě a připisuje si gólovou přihrávku. Vítkovice v podobném tempu za chvíli posunou skóre na rozdíl desítky. Asistence: Adam Zubek.
    45:13 Marek BRÄUER - 11:3
     
    45:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Liché třetiny zůstávají v režii Vítkovic, které nyní vedou už 11:3. O poslední branku se zasloužil MAREK BRÄUER, kterého nikdo z brněnských hráčů nějak aktivně nebránil a Bräuerovi se tak otevřela dálnice až k brance. Asistence: Filip Čonka-Skyba.
    43:26 Adam DELONG - 10:3
     
    43:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nepovedenou rozehrávku sebral Adam Zubek a jeho jmenovec ADAM DELONG vůbec na nic nečekal a vyrazil směrem k bráně. To umožnilo Zubkovi rychle přihrát a uvolnit v brankovišti číhajícího útočníka do gólové šance, kterou hravě proměnil. Asistence: Adam Zubek.
     
    40:45
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Marek Matejčík – 2 min., hra rukou).
    35:20 Marek BRÄUER - 9:3
     
    35:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nešikovná rozehrávka Lukáše Jalového posílá Hattrick do kolen. Míček dostal na střed připravený MAREK BRÄUER. Rázná střela téměř roztrhala síť za zády Filipa Létala, o devátém gólu 1. SC tedy nemůže být žádných pochyb. Bez asistence.
    33:22 Matyáš ŠINDLER - 8:3
     
    33:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přízemní pokus nečekaně prosvištěl přes hradbu těl až do sítě. Výtečně umístěnou střelu vyprodukoval MATYÁŠ ŠINDLER, který téměř ze středu hrací plochy pálil skutečně neomylně. Míček ze sítě loví Filip Létal a Vítkovice už si zase mohou užívat trochu více pohody. Asistence: Martin Gattnar.
     
    31:38
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Hattrick se herně zvedá a dále maže náskok soupeře. Vítkovice by měly zabrat, pokud si dobře rozjeté klání nechtějí komplikovat. Tentokrát rychlý výpad zakončoval JAKUB PROCHÁZKA. Pokud všichni brněnští střelci začnou pálit přesně jako on, je zaděláno na drama. Asistence: Lukáš Vlach.
    29:26 Šimon HRONEK - 7:2
     
    29:26
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Znovu se do hry vložil Tomáš Brom a Hattrick opět stahuje náskok vítkovického giganta. Před brankovištěm číhal ŠIMON HRONEK, který tentokrát dostal ideální pas a mohl rovnou pálit za dezorientovaného Součka. Brno se sympaticky snaží srovnat krok, minimálně tedy po herní stránce. Asistence: Tomáš Brom.
    26:20 Marek BRÄUER - 7:1
     
    26:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Spolupráce nakonec klapla. Na přední tyči číhal MAREK BRÄUER, který zpoza klece dostal jednoduchou přihrávku Adama Palčinského. Důmyslné řešení stačilo jen uklidit do sítě, což se náramně povedlo. Vítkovice si berou zpět šestigólovou výhodu. Asistence: Adam Palčinský.
    23:02 Tomáš BROM - 6:1
     
    23:02
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    O míček se hlasitým výkřikem přihlásil TOMÁŠ BROM a jeho prosbu vyslyšel Lukáš Jalový. Tato kooperace nese Brnu první gólový úspěch, jelikož Brom se trefil přímo ukázkově pod břevno. Lukáš Souček poprvé kapituluje a Vítkovice potřebují znovu zapnout vyšší rychlostní stupeň. Asistence: Lukáš Jalový.
    19:08 Rostislav GATTNAR - 6:0
     
    19:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Co nevyšlo ROSTISLAVU GATTNAROVI v ponechané výhodě, to se mu daří nyní. Z levé strany krásně přišpendlil míček pod horní tyč a Vítkovice tak ještě navyšují své vedení. Podoba konečného skóre visí ve hvězdách, rozhodně dnes ale neuvidíme nízký počet branek. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    18:47
    Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Matěj Hronek – 2 min., Sekání).
    11:10 Neproměněné trestné střílení.
     
    11:10
    Jenže Jiří Juhaňák svou příležitost zahazuje. Lukáš Souček nemusel předvést nic ze svého umění, Juhaňákovi totiž utekl míček až do rohu.
     
    11:10
    Hattrick má velkou šanci na snížení. Po faulu v brankovišti bude následovat trestné střílení, kterému bude čelit Lukáš Souček.
    10:42 Rostislav GATTNAR - 5:0
     
    10:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Takzvaného bůra Vítkovice dovršily za necelých 11 minut. Tentokrát na levé straně obrany zůstal zcela osamocený ROSTISLAV GATTNAR, který snadno prostřelil brankáře Létala a slaví s rukama nad hlavou. Pro Vítkovice je dnešní zápas tak trochu tréninkem v soutěžním tempu. Asistence: Marek Matejčík.
    10:17 Adam DELONG - 4:0
     
    10:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Exhibice pokračuje. Martinu Gattnarovi se povedlo přehrát míček na ADAMA DELONGA, který sice napoprvé neuspěl, ale na dorážku už brankáře Filip Létal nedosáhl. Míček končí bezpečně v síti. Asistence: Martin Gattnar.
    07:51 Adam ZUBEK - 3:0
     
    07:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další rychlá akce a domácí už vedou o tři góly. Tentokrát Matyáš Šindler dokonale načasoval přihrávku na střed, kde už postával volný ADAM ZUBEK. Vybral si přímou cestu k bráně a relativně jednoduchou střelou skromně buduje gólový polštář svého týmu. Se vší úctou k brněnskému Hattricku, o vítězi utkání je v tuto chvíli téměř rozhodnuto. Asistence: Matyáš Šindler.
    06:58 Filip ČONKA-SKYBA - 2:0
     
    06:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z velké dálky se po rozehrávce prosazuje FILIP ČONKA-SKYBA. Jeho sebevědomý pokus po krátké rozehrávce Marka Bräuera skončil za zády brankáře Filipa Létala, který zřejmě na míček vůbec neviděl. Vítkovice si sebevědomě budují náskok. Asistence: Marek Bräuer.
    03:33 Ondřej VÍTOVEC - 1:0
     
    03:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí favorit poprvé slaví, když se mu daří udeřit z přesilové hry. Jednoduchá kombinace vedla ke zdárné akci. Rostislav Gattnar poslal míček od levého mantinelu na střed a ONDŘEJ VÍTOVEC se vůbec neostýchal. Jeho rázná střela končí až v síti a Vítkovice vedou. Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    02:59
    Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Jiří Juhaňák – 2 min., Nedovolené vrážení).

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 4. Vítovec (R. Gattnar), 7. Čonka-Skyba (Bräuer), 8. Zubek (Šindler), 11. Delong (M. Gattnar), 11. R. Gattnar (Matejčík), 20. R. Gattnar (Vítovec), 27. Bräuer (Palčinský), 34. Šindler (M. Gattnar), 36. Bräuer, 44. Delong (Zubek), 46. Bräuer (Čonka-Skyba), 50. Delong (Zubek), 57. Hubálek (Šindler), 59. Šindler (Zubek), 59. Sidunov (Vítovec) – 24. Brom (Jalový), 30. Š. Hronek (Brom), 32. Procházka (Vlach)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Hatala, Hubálek, Vítovec – Čonka-Skyba, M. Gattnar, R. Gattnar, Sidunov, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Matejčík, Besta.
    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Létal – Jalový, Kostka, Suk, J. Kůra – L. Kučera, Brom, Procházka, Fuchs, Juhaňák, Do. Dvořák, Lhota, M. Hronek, Vlach, Š. Hronek, Slezák.

    Rozhodčí: P. Hála, V. Hála

    Diváci: 90
    bahis siteleri