Toronto – Montreal 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 6:2 (kon.) | Florida – Nashville 5:4 (po pr.)
Washington – Boston 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Washington Capitals
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Boston Bruins
Neděle 26.09.2021, 23:00 • Capital One Arena, Washington • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Poslední precizní zakončení utkání předvedl JAKE DEBRUSK. Napínavý přípravný duel tak má svého vítěze, kterým jsou hosté z Bostonu. DeBrusk Vaněčka opět nachytal prudkou ranou pod břevno.
    45:26 PILON - 2:2
     
    45:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná, svižná akce a Capitals už zase srovnávají krok. Lapierre nechal kotouč za sebou a Martin Feherváry přehrál rovnou na střed. GARRETT PILON nedostal zrovna moc prostoru, ale kotouč si parádně přehodil z forhendu na bekhend a svou střelu umístil přímo učebnicově. Troy Grosenick je na sebe naštvaný, ale o moc víc už udělat nemohl. Asistence: Martin Feherváry a Hendrix Lapierre.
    21:09 HAULA - 1:2
     
    21:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Skvostnou teč předvádí ERIK HAULA, ještě v loňském ročníku zástupce Caroliny. Český zadák Jakub Zbořil posunul kotouč na modré čáře k Johnu Mooreovi a ten už krásnou přihrávkou vybídl Fina ke skórování. Puk se ještě opřel o tyč, což jen dodalo na estetickém efektu. Asistence: John Moore a Jakub Zbořil.
    12:56 DEBRUSK - 1:1
     
    12:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Na soupisce Bostonu je dnes jen málo mužů, kteří mají své místo prakticky jisté, ale JAKE DEBRUSK k takové sortě hráčů rozhodně patří. Nyní to jen potvrzuje vyrovnávacím gólem, kdy před bránou doplnil Connora Cliftona a pomohl mu dorážet volný kotouč do sítě. Puk se ještě otřel o tyč, jinak ale bezpečně směřoval za Copleyho záda. Asistence: Connor Clifton a Karson Kuhlman.
    04:15 SNIVELY - 1:0
     
    04:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Okamžitě po buly vytvořili Capitals zmatek v útočném pásmu a JOE SNIVELY se navzdory všem překážkám dokázal prosadit z dorážky, když za brankovou čáru dostrčil střelu českého obránce Martina Haše. Velká radost z úvodního gólu Washingtonu v této přípravě. Snively si právě hlasitě řekl o pozornost trenérů a bude se snažit připsat ke svému jménu další pozitivní poznámky. Asistence: Martin Haš a Hendrix Lapierre.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 5. Snively (Haš, Lapierre), 46. Pilon (Feherváry, Lapierre) – 13. DeBrusk (Clifton, Kuhlman), 22. Haula (Moore, Zbořil), rozh. náj. DeBrusk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Sprong (WSH)
    1:1   Haula (BOS)
    2. série:
    1:1   Lapierre (WSH)
    1:1   Lysell (BOS)
    3. série:
    1:1   McMichael (WSH)


    Washington Capitals: Copley (41. Vaněček) – Feherváry, Schultz, Orlov, Haš, van Riemsdyk, McIlrath – Sheary, Eller, Pilon – Sprong, McMichael, Wilson – Snively, Lapierre, Pinho – Malenstyn, Sutter, Leason
    Boston Bruins: Swayman (31. Grosenick) – Zbořil, Moore (A), Vaakanainen, Lewington, Ahcan, Clifton – DeBrusk, Haula (A), Froden – Blidh, Fogarty, Wagner (A) – Lauko, Steen, Lysell – Filipe, C. Hall, Kuhlman

    Rozhodčí: Rooney, Lambert – Cherrey, Barton
    bahis siteleri